Masaža: Negujte svoju unutrašnju lepotu

Masaža daje vidljive rezultate! Masaža se koristi hiljadama godina za opuštanje i oslobađanje od stresa. Bilo da odaberete masažu glave i vrata, ajurvedsku masažu stopala ili masažu za parove - primetićete kako se ponovo uspostavlja vaša unutrašnja ravnoteža.

Masaže: Duboko opuštanje koje obnavlja energiju

Masaža lica stimuliše cirkulaciju, zateže kožu i daje joj zdrav sjaj. Zatvorite oči, opustite se i radujte se predivnom ružičastom tenu koji kao da dolazi iznutra.

Negujte se i spolja i iznutra: uradite masažu lica!

Masaža lica stimuliše cirkulaciju, zateže kožu i daje joj zdrav sjaj. Zatvorite oči, opustite se i radujte se predivnom blistavom tenu koji kao da dolazi iznutra.

Masaže ̶ od klasične do egzotične

  • Klasična masaža glave i vrata je naročito popularna - ne bez razloga. Preporučuje se ako ste često napeti, provodite puno vremena za računarom i patite od čestih glavobolja.
  • Masaža toplim kamenjem opušta mišiće. Zagrejano kamenje se polako postavlja na leđa. Toplota takođe ima koristan, umirujući efekat.
  • Ajurvedska masaža dragocenim uljima ne samo da opušta mišiće već i hidrira kožu. Možete da se odlučite za masažu celog tela ili samo stopala.
  • Šiacu masaža stimuliše protok energije u vašem telu. Masaža određenih tačaka oslobađa opstrukcije i jača imuni sistem.
  • Masaža celog tela opušta sve mišiće, od ramena do stopala i ponovo uspostavlja protok energije.
  • Masaža lica je takođe veoma popularna. Opušta mišiće lica i čini ten ružičastim.

Jednostavno se opustite: opuštanje obnavlja energiju

Masaža nije korisna samo za telo već i za dušu. Duboko opuštanje vam omogućava da uspostavite bolju ravnotežu u svakodnevnom životu i obnavlja energiju koja će vam biti potrebna za nove obaveze.

Šta je ajurveda?

Ajurveda je tradicionalna indijska metoda lečenja i jedna od najstarijih medicina na svetu. Ovaj sveobuhvatni, holistički pristup uspostavlja ravnotežu tela i duha i tako pomaže celom telu. Ajurvedska masaža je savršena za početak jer je nežna i veoma korisna. Tokom ajurvedske masaže stopala, masiraju se tačke na listovima i stopalima kako bi se čitavo telo snabdelo novom energijom. Osetićete da ste opušteni, uravnoteženi i istovremeno puni vitalnosti.

Ajurvedska masaža: moć ulja

U mnogim ajurvedskim tretmanima koriste se topla, mirisna ulja. Ulje prodire u kožu putem masaže i opušta mišiće. Pozitivno dejstvo: predivno baršunasta i lepa koža.

Pogodni za opuštanje: kremasti gelovi za tuširanje i hidratantne kupke

Uživajte zajedno – masaža u paru

Zajedno pronađite ravnotežu

Osobe koje su uspostavile unutrašnju harmoniju emituju energiju balansa. Sreća će vas takođe učiniti lepim. Zašto ne probate masažu u paru? Ova masaža vam omogućava da se zajedno opustite i povratite energiju. Tokom masaže, bićete zajedno i možete da razgovarate ili uživate u miru i tišini. Naš savet: romantična večera posle masaže je predivan način da završite dan opuštanja koji će ponovo uspostaviti vašu unutrašnju ravnotežu.