Pokažite da vam je stalo – NIVEA ideje za Dan zaljubljenih

POKLONITE LJUBAV ZA DAN ZALJUBLJENIH. Provedite Dan zaljubljenih sa voljenom osobom i pokažite koliko vam znači. Pronađite inspiraciju u našim idejama za poklone koje možete sami da napravite i aktivnosti u kojima ćete uživati.

PRAZNIK LJUBAVI

Pogledajte naše ideje za jednostavne i zanimljive poklone za Dan zaljubljenih.

SAMO VAM JE LJUBAV POTREBNA

Srećan Dan zaljubljenih!

Danas je posebno važno da pokažete voljenoj osobi koliko vam znači.  Evo šta biste mogli da poklonite za Dan zaljubljenih:

Cveće je uvek sjajan izbor, kao i čokolade i čestitke. A šta mislite o tome da budete originalni i napravite nešto sami? Ima toliko jednostavnih i zabavnih ideja za čestitke i poklone, pa i one koje možete da napravite u poslednjem trenutku. Pripremili smo za vas naše omiljene predloge sa uputstvom.

Bez obzira na to da li nedeljama unapred planirate kako ćete provesti Dan zaljubljenih ili ste u poslednjem trenutku odlučili da nešto organizujete, mi ćemo vam pomoći! 

Pogledajte naše ideje i pronađite inspiraciju. Vaša voljena osoba će sigurno da ceni vaš trud, a vi ćete na pravi način da pokažete koliko vam je stalo.

URADI SAM ČESTITKE ZA DAN ZALJUBLJENIH

čestitka-za-dan-zaljubljenih

ČESTITKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: VOLIM TE OVOOOLIKO

Evo jednostavne i simpatične ideje za čestitku koju možete sami da napravite. Na običnoj, presavijenoj čestitki, nacrtajte čiča glišu (za to vam ne treba poseban talenat) i napišite ispod: Volim te ovoooliko!
BUKET OD SRCA

ČESTITKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: BUKET OD SRCA

Još jedna sjajna ideja je buket od papirnih srca. Isecite nekoliko srca od kartona u boji i presavijte ih po sredini. Zalepite jednu polovinu na čestitku kako biste postigli 3D efekat. Zelenim flomasterom nacrtajte dršku i čestitka je gotova!

SIMPATIČNI POKLONI ZA DAN ZALJUBLJENIH

NAPRAVITE SLAGALICU

Možda ne želite da preterujete sa izlivima osećanja, ali Dan zaljubljenih je jednostavno savršen za romantiku. Napravite slagalicu i pokažite voljenoj osobi šta osećate prema njoj i koliko vam je važna. Vas dvoje ste zapravo delovi slagalice – savršeno se uklapate jedno uz drugo, zar ne?
slika-slagalice

ČESTITKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: OBELEŽIVAČ ZA KNJIGE

Za ovaj poklon, potrebna vam je ukrasna traka i kartice iz palete boja koju možete naći u farbari. Isecite kartice u obliku srca i zalepite traku – obeleživač je gotov. Ako vaša voljena osoba voli da čita knjige, ovo je savršen poklon za nju.
poklon-kartice-sa-bojama

IDEJE ZA POKLON U POSLEDNJEM TRENUTKU

ideje-za-poklon-u-poslednjem-trenutku

OGLEDALCE, OGLEDALCE...

Ako niste na vreme pripremili poklon za Dan zaljubljenih, evo jedne zanimljive ideje za vas. Od samolepljivih papirića možete da napravite pravo malo umetničko delo, kao što je ovo srce.  Sigurno ćete oduševiti voljenu osobu kada se vrati kući.
iznenađenje-na-radnom-stolu-za-dan-zaljubljenih

MALO IZNENAĐENJE NA RADNOM STOLU

Ako želite da iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih, potrebno vam je i malo lukavosti. Pažljivo i dok vas niko ne gleda zalepite samolepljiv papirić sa ljubavnom porukom na laptop – sigurno će se iznenaditi kada stigne na posao. Možete krišom i da ubacite kremu za negu ruku u torbu za laptop. Predivno iznenađenje!

JOŠ IDEJA ZA DAN ZALJUBLJENIH

zelene-patike-za-trčanje

DAN ZALJUBLJENIH ZA NJEGA

Ko kaže da muškarci ne vole poklone za Dan zaljubljenih? Šta mislite o ovoj ideji: kupite mu nove patike (ili barem pertle za nove patike) i napravite čestitku – stavite mu do znanja koliko često „protrči“ kroz vaše misli... Toaletna voda se sjajno uklapa uz ovaj poklon!
dan-zaljubljenih-za-one koji nisu u vezi

IDEJE ZA DAN ZALJUBLJENIH ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Čak i ako niste u vezi, možete da obeležite Dan zaljubljenih. Provedite ovaj dan sa porodicom i prijateljima. Pripremili smo sjajne ideje za poklone koje možete sami da napravite i aktivnosti u kojima ćete uživati.

NIVEA VAM PREPORUČUJE POKLONE ZA DAN ZALJUBLJENIH