NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3-U-1 NEGUJUĆI CUSHION

Obogaćen hijaluronskom kiselinom i laganim pigmentima, za mladolik izgled, blistavo prirodan ten i hidriranu kožu do 24h.

INOVACIJA

VIŠE NEGUJUĆI I JEDNOSTAVNIJI ZA KORIŠĆENJE OD ŠMINKE

Za mladolik izgled i blistavo prirodan ten – sa laganim pigmentima i hijaluronskom kiselinom, pruža 24h hidrataciju.
Nemate vremena za komplikovan make-up? Nema problema – stigao je NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 negujući Cushion! Inovativna formulacija neguje kožu i sadrži lagane pigmente koji se savršeno uklapaju sa prirodnim tenom i pružaju mladolik i blistav izgled. Veoma jednostavan za korišćenje i bez potrebe za nanošenjem dodatnog sloja šminke.
 

SPECIFIČNOSTI

EFIKASNA NEGA I BLISTAV TEN

info cushion
24 h hidrataciju
NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 negujući Cushion, intenzivno neguje kožu i pruža 24h hidratacije. Poboljšava čvrstinu kože, pruža ujednačen ten i blistavo svež izgled.
3-u-1 negujući Cushion
Malen i praktičan, tako da ga možete nositi svuda sa sobom: 3-u-1 negujući Cushion, zahvaljujući svojoj veličini, idealan je za svaku torbicu! Sadrži malo ogledalo, tako da možete osvežiti izgled kože brzo i jednostavno gde god se nalazili.
Zaštitni faktor SPF 15
Hranjiva formulacija, obogaćena hijaluronskom kiselinom pruža koži mladolik izgled. Zaštitni faktor SPF 15 štiti od UV zračenja i prevremenog starenja kože.

INTERVJU

sa Slobodom Mićalović

Sloboda uživa u svojoj ženstvenosti i tvrdi da se unutrašnja lepota uvek primeti na licu. Pogledajte NIVEA intervju i otkrijte  šta Slobodu čini srećnom, u čemu pronalazi zadovoljstvo i koliko joj je beauty rutina važna.

PROIZVODI

NIJANSA KOJA ODGOVARA SVIM TIPOVIMA KOŽE

Cellular cushions

ZNANJE STRUČNJAKA

PITANJA I ODGOVORI O CELLULAR 3-U-1 CUSHION-U ZA NEGU LICA

Dr. Svenja Möllgaard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege za lice, odgovara na najvažnija pitanja o inovativnom 3-u-1 negujućem Cushion-u.

 

Šta čini NIVEA 3-u-1 negujući Cushion tako jedinstvenim?

NIVEA 3-u-1 negujući Cushion ulepšava prirodni ten. Negujuća formulacija pruža koži hidrataciju prilikom svake primene i sprečava starenje kože, aktivirajući ćelije kože da proizvode sopstvenu hijaluronsku kiselinu. Lagani pigmenti stapaju se nevidljivo sa kožom. Rezultat je svež, zdrav, gladak i prirodan izgled - bez efekta maske kao od šminke. Takođe nova, jedinstvena i specijalna tehnologija primene: proizvod se može primeniti brzo i lako.

 

Kako se koristi NIVEA 3-u-1 negujući Cushion?

Veoma je jednostavan za korištenje. U ovoj praktičnoj kutijici nalazi se intenzivno negujuća tečnost, obogaćena laganim pigmentima. Pomoću jastučića, proizvod se jednostavno nanosi na kožu. Formulacija se savršeno uklapa sa prirodnim tenom kože. Posebna prednost ovog inovativnog oblika primene: proizvod se nanosi na kožu tamo gde je potrebno. Umesto da preopteretite kožu kremama i šminkom, nanesite tanak, savršeno doziran sloj na kožu, koji će vašem tenu pružiti potpuno prirodan izgled. Sve što vam je potrebno za blistav ten se nalazi u ovoj kutijici. Još jedna prednost inovativnog NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a: može da stane u svaku torbicu i na taj način omogućava da osvežite vaš izgled i pružite negu koži u svakom trenutku. 

Znanje stručnjaka

Koje su druge prednosti inovativne formulacije NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a?

Posebna karakteristika formulacije: proizvod ne samo da daje koži lica mladolik i sveže blistav izgled, već intenzivno hrani kožu i uz redovnu upotrebu sprečava prevremenu pojavu finih linija i bora. Lagana kao pero, formulacija neguje kožu posebnom kombinacijom hranjivih ulja i pruža intenzivnu hidrataciju do 24h. Prilikom svakog ponovnog nanošenja pruža novi izgled. Sadrži lagane pigmente, koje koža odmah upija i koji čine ten ujednačenim i glatkim. Osim toga, formulacija sadrži hijaluronsku kiselinu koja pruža koži mladolik izgled i sprečava prevremeno starenje kože.

Da li NIVEA 3-u-1 negujući Cushion odgovara svakom tipu kože?

Zahvaljujući nežnoj, hranjivoj formulaciji, NIVEA 3-u-1 negujući Cushion je pogodan za svaki tip kože, čak i za osetljivu kožu. Zahvaljujući ovoj osobini, NIVEA 3-u-1 Cushion za negu lica uklapa se sa prirodnom nijansom tena i dostupan je u dve nijanse: srednja i tamna.

Kome je namenjen NIVEA Hyaluron CeLLular Filler 3-u-1 negujući Cushion sa zaštitnim faktorom SPF 15?

Ovaj proizvod je namenjen ženama koje, na jednostavan način, žele da svom tenu pruže prirodan, mladolik i blistav izgled. Formulacija obogaćena hijaluronskom kiselinom pruža koži mladalački izgled i hidrira je i do 24h.

Koje hranljive osobine nudi proizvod?

Pruža tenu mladolik izgled i hidrira kožu i do 24h. Sa svakim novim nanošenjem, obezbeđuje svež i zdrav izgled. Formulacija sa hijaluronskom kiselinom aktivira ćelije kože da proizvode sopstvenu hijaluronsku kiselinu. Vidljivo umanjuje fine linije i bore. Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u sposobnosti kože da ostane hidrirana. Ovaj aktivni sastojak prirodno se nalazi u koži, međutim s godinama, koncentracija hijaluronske kiseline se smanjuje. Prilikom svake nove primene NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a za negu lica, nanosi se nova količina hijaluronske kiseline, sprečavajući na taj način prevremeno starenje kože.
 

 

Da li NIVEA 3-u-1 negujući Cushion zamjenjuje uobičajenu dnevnu negu ili se koristi kao dodatak?

Svaki korisnik može odlučiti za sebe. NIVEA 3-u-1 negujući Cushion se može primeniti nakon dnevne rutine nege ili umesto uobičajene dnevne nege. Prilikom svake nove primene, proizvod dodatno hidrira kožu i pruža joj negu.

Kakav je intenzitet NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a?

Pokriva više od BB kreme i neguje intenzivnije od šminke. Posebna prednost NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a je da ne ostavlja efekat maske, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Ten je lep i dodatno negovan,  bez potrebe za dodatnim nanošenjem šminke. NIVEA 3-u-1 negujući Cushion nudi još jednu presudnu praktičnu prednost: svaki korisnik odlučuje, užimajući u obzir potrebe svoje kože, u kom intenzitetu koristi ovaj proizvod. 

Da li NIVEA 3-u-1 negujući Cushion poseduje i zaštitni faktor za zaštitu od sunca?

NIVEA 3-u-1 negujući Cushion ima zaštitni faktor SPF 15. 

Da li je NIVEA 3-u-1 negujući Cushion antibakterijski ili ga treba dodatno čistiti?

Zahvaljujući svojoj formulaciji i posebnom izgledu, NIVEA 3-u-1 negujući Cushion za negu lica nije potrebno dodatno čistiti

Da li uz NIVEA 3-u-1 negujući Cushion dolaze i dodaci?

U razvoju NIVEA 3-u-1 negujućeg Cushion-a, posebno smo uzeli u obzir jednostavnost upotrebe i efikasnost. Kompaktna, okrugla kutija dovoljno je mala da može da stane u svaku torbicu i sadrži sve što je potrebno za upotrebu proizvoda - uključujući i malo ogledalo.