ŠTA JE PRAJMER ZA KOSU?

KAKO SE KORISTI?

PREDSTAVLJAMO: PRAJMER ZA KOSU

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O PRAJMERU ZA KOSU

Sigurni smo da znate šta je prajmer za šminku, verovatno ga i sami koristite. On priprema kožu za šminku kako bi tečni puder i korektor bili postojani celog dana.

Šta je prajmer za kosu? Kakvo je njegova uloga? Kako se koristi? Ko bi trebalo da ga koristi? I, najvažnije, da li je zaista efikasan?

Prajmer za kosu se može opisati kao osnova za stilizovanje frizure. Može se koristiti nakon svakog pranja jer priprema kosu za oblikovanje, štiti je od toplote i pruža hidrataciju.

U nastavku možete saznati sve o našim novim NIVEA prajmerima za kovrdžavu i ravnu kosu, kao i za kosu sa volumenom. Saznajte kako ih možete koristiti da biste poboljšali rutinu nege kose!

ŠTA JE PRAJMER ZA KOSU

SAZNAJTE VIŠE U NASTAVKU TEKSTA

ŠTA JE PRAJMER ZA KOSU?

Prajmer za kosu ima istu ulogu kao i prajmer za šminku, senku ili maskaru jer priprema kosu za stilizovanje. Pored toga, prajmer štiti kosu od spoljašnjih uticaja i oštećenja koje uzrokuje toplota aparata za kosu.

Prajmer za kosu priprema površinu kose za proizvode za stilizovanje i oblikovanje aparatima kao što su uvijači i prese za kosu. Prajmer za kosu možete koristiti pojedinačno ili pre nanošenja drugih proizvoda za stilizovanje – sjajno, zar ne?

prajmer-za-ravnu-kosu-na-stolu

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA KOSU

Prajmer za kosu je veoma jednostavan za upotrebu.
  1. Prvo operite kosu, a zatim je prosušite peškirom.

  2. Nanesite prajmer za kosu u količini jedne supene kašike na dlanove i ravnomerno ga rasporedite na oba dlana.

  3. Nanesite prajmer za vlažnu kosu.

  4. Nakon što ste naneli prajmer na celu dužinu, od korena do krajeva, nastavite sa stilizovanjem kose. Možete da ispravite, uvijete ili isfenirate kosu – izbor je na vama.

prajmer-za-kosu-sa-volumеnom-na-stolu

PREDNOSTI PRAJMERA ZA KOSU

Prajmer za kosu ima mnogo prednosti koje će vas oduševiti! Kao prvo i najvažnije, prajmer štiti kosu od toplote prilikom stilizovanja, recimo tokom feniranja ili uvijanja. Na taj način, vaša frizura može da traje duže.

Evo još jedne prednosti prajmera za kosu: on čini kosu mekšom i hidrira je kako bi bila sjajnija i jača. Pored toga, prajmer štiti vlasi od lomljenja prilikom četkanja i olakšava raščešljavanje. Da li ste spremni da isprobate naše nove NIVEA prajmere za kosu?

prajmer-za-kovrdžavu-kosu-na-stolu

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA KOSU

POGLEDAJTE NAŠE JEDNOSTAVNE TUTORIJALE
devojka-drži-prajmer-za-ravnu-kosu

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE

Želite da vaša ravna kosa bude sjajna i glatka? Saznajte kako se koristi NIVEA prajmer za stilizovanje ravne i glatke kose.

 

devojka-drži-prajmer-za-kosu-sa-volumenom

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOSE ZA VEĆI VOLUMEN

NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen je sjajan proizvod za jutarnju rutinu oblikovanja kose. Pratite naše jednostavno uputstvo i bićete oduševljeni rezultatom!
devojka-drži-prajmer-za-kovrdžavu-kosu

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOVRDŽAVE KOSE

NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen je sjajan proizvod za jutarnju rutinu oblikovanja kose. Pratite naše jednostavno uputstvo i bićete oduševljeni rezultatom!

POBOLJŠAJTE RUTINU NEGE KOSE

ZA #KOSUIZSNOVA

Evo kako izgleda rutina nege kose kada koristite prajmer:

 

  1. Temeljno operite kosu šamponom i nanesite balsam.
  2. Prosušite kosu peškirom.
  3. Sada nanesite malu količinu prajmera za kosu na dlanove, ravnomerno ga rasporedite na oba dlana i potom utrljajte u vlažnu kosu.
  4. Možete da počnete sa stilizovanjem. Prvo isfenirajte kosu i dodatno je ispravite presom kako bi bila glatka i sjajna.
  5. Smirite neposlušne vlasi pomoću Forming spreja koji će vam omogućiti da oblikujete kosu iznova sve dok ne budete zadovoljni rezultatom.
  6. Vaša frizura je gotova! Uživajte u predivnoj kosi i predivnom danu.
devojka-se-igra-kosom-i-smeje