Medium close up of a woman and man, both of their faces show clear, blemish-free skin. They

Udružite se sa svojom kožom i zauvek se rešite fleka.

NIVEA DERMA Skin Clear formulacije nežno deluju na vašu kožu, smanjujući fleke i pružajući prve vidljive rezultate nakon samo 7 dana. Pruža vam samopouzdanje koje dolazi od osećaja kontrole nad svojom kožom.

NAŠA INOVACIJA

NIVEA DERMA SKIN CLEAR EKSFOLIATOR

Udružite se sa svojom kožom kako biste pobedili fleke! Naša formulacija sa 8% voćnih kiselina (salicilna i glikolna kiselina), zajedno sa niacinamidom, podržava prirodni proces obnavljanja vaše kože, smanjuje fleke i sprečava pojavu novih.

DERMA SKIN CLEAR KOMPLEKS

PODRŽITE SVOJU KOŽU ZA EFIKASAN TRETMAN PROTIV FLEKA

Nova DERMA Skin Clear linija proizvoda zasnovanih na nauci o koži je dermatološki i klinički testirana* kako bi efikasno smanjila fleke i sprečila pojavu novih, pružajući čist izgled i poboljšanu teksturu kože.

 

*Kompatibilnost sa kožom i efikasnost na koži sklonoj flekama testirani u kliničkoj studiji.

[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotBackground:rgba(0, 19, 111, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseFontColor)","X":"1195","Y":"615","XMobile":"1195","YMobile":"615","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Uklanja mrtve ćelije kože","Copy":"Uklanja mrtve ćelije i podržava prirodni proces obnavljanja kože, za vidljivo manje mitisera i bez isu\u0026scaron;ivanja kože.\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotBackground:rgba(0, 19, 111, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseFontColor)","X":"765","Y":"185","XMobile":"765","YMobile":"185","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Smanjuje fleke i sprečava pojavu novih","Copy":"Uz DERMA Skin Clear liniju proizvoda, jednostavna rutina nege kože može vidljivo smanjiti fleke i sprečiti pojavu novih.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotBackground:rgba(0, 19, 111, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseFontColor)","X":"540","Y":"900","XMobile":"540","YMobile":"900","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Dubinski čisti pore","Copy":"Mrtve ćelije kože mogu začepiti pore, \u0026scaron;to dovodi do pojave fleka. Dubinski čisti pore i uklanja vi\u0026scaron;ak sebuma.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Close up of a woman

Ekskluzivno testiranje

KAKO MOŽETE UČESTVOVATI?

  1. Odgovorite na pitanja ispod.
  2. Pošaljite fotografiju koja prikazuje nepravilnosti na vašem licu.
  3. Unesite svoje kontakt podatke i poželite si sreću!

Stalo nam je do vašeg mišljenja i bili bismo vam veoma zahvalni ako biste svoje iskustvo korišćenja proizvoda iz ove linije podelili sa nama na našoj web stranici. Pssst … na ovaj način možete osvojiti još jednu sjajnu nagradu. ❤

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Ekskluzivno testiranje NIVEA Derma Skin Clear proizvoda!“ je završen. Proverite da li ste među 20 srećnih dobitnika koji su osvojili Derma Skin Clear set.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

NAUKA O ČISTOJ KOŽI

NOVE DERMA SKIN FORMULACIJE: MOĆNE, ALI NEŽNE

skin-clear

 

Kako nova DERMA Skin Clear formulacija pruža podršku vašoj koži? Sa 8% glikolne i salicilne kiseline i niacinamidom aktivira prirodni process obnavljanja kože.

PROIZVODI

UDRUŽITE SE SA SVOJOM KOŽOM UZ DERMA SKIN CLEAR LINIJU

Nivea Skin Clear Wash Gel sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

DERMA SKIN CLEAR GEL ZA ČIŠĆENJE LICA SA TRENUTNIM EFEKTOM

Započnite svoju rutinu uz naš nežni i efikasni gel za čišćenje lica. Tokom dana i noći, višak sebuma se nakuplja na koži, začepljuje pore i podstiče razvoj nečistoća. Derma Skin Clear gel za čišćenje lica dubinski čisti kožu i pomaže u čišćenju pora, pored toga efikasno smanjuje fleke i sprečava njihovo ponovno nastajanje.

Nivea Skin Clear Toner sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

TONIK PROTIV FLEKA

Vaše tajno oružje za uravnotežen ten. Derma Skin Clear tonik vraća ravnotežu koži, pomaže u kontroli sebuma bez začepljenja pora, intenzivno hidrira i čini kožu vidljivo čistijom nakon 7 dana.

Nivea Skin Clear Scrub sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

PILING PROTIV FLEKA

Derma Skin Clear piling protiv fleka, koristi se 2 do 3 puta nedeljno, smanjuje mitisere i bele tačkice, nežno čisti pore i poboljšava teksturu kože.

Nivea Skin Clear Night Exfoliator laying on a tile bathroom counter.

EFIKASNI EKSFOLIATOR

Preuzmite kontrolu nad svojom kožom sklonoj flekama uz NIVEA Skin Clear noćni piling! Formulacija sa 8% salicilne i glikolne kiseline i niacinamidom aktivira proces obnavljanja vaše kože i pruža vidljive rezultate nakon samo 7 dana!

RUTINA

UŽIVAJTE U RUTINI POTPUNOG ČIŠĆENJA KOŽE UZ DERMA SKIN CLEAR LINIJU PROIZVODA

Ujutru i uveče koristite gel za umivanje, kao prvi korak vaše rutine čišćenja lica: nežno umasirajte gel na mokro lice i isperite. Zatim, na temeljno čisto lice, nežno rukama ili tupferom utapkajte tonik i nemojte ga ispirati. Sa oba proizvoda izbegavajte područje oko očiju.

Uveče, kao poslednji korak večernje rutine, nanesite noćni piling na temeljno očišćeno lice.*

Koristite piling protiv fleka kao alternativu noćnom pilingu. Koristite povremeno (preporučuje se 2-3 puta nedeljno), nežno umasirajte na vlažno lice nakon čišćenja lica gelom za umivanje. Isperite i nanesite tonik. Izbegavajte područje oko očiju.

*Može se javiti blagi osećaj peckanja. Ne koristiti na iritiranoj koži; prestanite sa upotrebom ako dođe do iritacije nakon upotrebe; konsultujte lekara ako se iritacija ne povuče sa kože; izbegavati kontakt sa očima. Ovaj proizvod sadrži alfa hidroksi kiseline koje mogu povećati osetljivost vaše kože na sunce, a posebno mogućnost opekotina od sunca. Koristite kremu za zaštitu od sunca, nosite odgovarajuću zaštitnu odeću i ograničite izlaganje suncu dok koristite ovaj proizvod i nedelju dana nakon toga.

Q&A

Šta uzrokuje fleke?

Glavni uzrok fleka je prekomerna proizvodnja sebuma, poznata kao seboreja, i uglavnom abnormalno zadebljanje spoljašnjih slojeva kože. Stručna reč je hiperkeratoza, koja dovodi do neadekvatne deskvamacije mrtvih ćelija. Zajedno, izazivaju začepljenje pora poznato kao komedoni: crne ili bele tačkice, jednostavnim rečima. Ove zapušene pore su savršena sredina za bakterije (uglavnom Cutibacterium acnes). Često praćeno vidljivim zapaljenjem i crvenilom. Bilo da su istaknute ili manje primetne, bubuljice se uvek doživljavaju kao smetnja.

Koja je razlika između AHA i BHA i kako funkcionišu?

AHA je skraćenica za alfa hidroksi kiseline. Ove prirodne supstance se nalaze u voću, između ostalog, zbog čega su poznate i kao voćne kiseline. Najvažnije AHA u nezi kože su glikolna kiselina, mandelna kiselina i mlečna kiselina. Deluju uglavnom na površini kože, podržavaju obnavljanje ćelija i rastvaraju mrtve ćelije kože. Glikolna kiselina pomaže kod masne, oštećene kože, jer eksfolira kožu. BHA (beta hidroksi kiselina) je salicilna kiselina. Ona je rastvorljiva u mastima i prodire u dublje slojeve kože, za razliku od AHA. Prodire u pore čisteći kanale lojnih žlezda iznutra i na taj način ih oslobađa od viška sebuma. Istovremeno deluje protiv upale i smanjuje crvenilo.
Pošto su AHA manje efikasne u pilingu, ali zato i nežnije prema koži, koristimo ih više. Pored toga, obično imaju i hidratantni efekat. BHA je veoma efikasna u pilingu, tako da nije potrebna u većim količinama i ima antibakterijski efekat.

Kiselina na koži zvuči pomalo štetno…

Salicilna kiselina je, na primer, jedna od najduže korišćenih medisinskih kiselina. Kada se koristi spolja, ima prvenstveno efekat rastvaranja, što objašnjava njenu upotrebu kod akni i poremećaja kože. Ljudska koža se kontinuirano regeneriše. Starije ćelije kože umiru, keratiniziraju se i na kraju se ljušte. Ovaj piling kože podstiče salicilna kiselina koja se primenjuje spolja. Ima keratolitičku efikasnost, što znači da tera ćelije najdubljeg sloja kože da se razbiju i odlepe. Oslobađa pore od nečistoća i podržava prirodni proces obnavljanja kože.

Koju koncentraciju sadrže novi proizvodi?

NIVEA DERMA Skin Clear noćni piling, naš heroj proizvod, sadrži ukupno 8% kompleksa kiselina. U ovoj dozi, aktivni sastojak se može koristiti dugotrajno bez problema.

Na koji način niacinamid pomaže oštećenoj koži?

Niacinamid je derivat vitamina B3, rastvorljiv u vodi. Smatra se da se posebno dobro podnosi u nezi kože i da je pogodan za smanjenje masne kože. Kombinovana i masna koža sklona flekama ima koristi od antiinflamatornog delovanja niacinamida koji reguliše sebum. Još jedna neprocenjiva prednost u nezi kože je to što ga možete kombinovati sa drugim sastojcima.

Šta je rezultat ove kombinacije?

Proizvodi su posebno efikasni i blagi u isto vreme. Korisnici će iskusiti čistu i obnovljenu kožu za samo sedam dana. Različite vrste problema kao što su mitiseri, bele tačke i bubuljice, kao i crvenilo i suvoća kože su stvar prošlosti.

Možete li ovo potvrditi?

Apsolutno. Svi naši proizvodi su prošli kliničko testiranje kako bi dermatolog procenio njihova svojstva u borbi protiv fleka i njihovoj prevenciji, kao i njihovu dobru kompatibilnost sa kožom. Ali na kraju, nije stručnjak taj koji treba da bude zadovoljan, već potrošač. Stoga smo dodatno napravili studiju1 kako bismo zatražili povratne informacije. Na ovaj način, jasno smo mogli da vidimo da proizvodi pomažu u borbi protiv fleka. 107 potrošača je svakodnevno testiralo naš noćni piling. 93% je potvrdilo vidljivo čistiji ten nakon samo sedam dana. Nakon četiri nedelje 93% potvrdilo je da su fleke vidljivo smanjene.

1 Samoprocena, 8-nedeljna studija sa 100 žena i muškaraca koji koriste noćni piling, 2022.

Da li preporučujete korišćenje kompletne linije?

Definitivno. Sastojci i linija proizvoda su savršeno usklađeni. Konačno, rutinu nege kože olakšava činjenica da su ova četiri proizvoda dovoljna za rešavanje vaših problema.