(0)

Šampon za suvo pranje za svetlu kosu

200 ml

Prednosti

Volumen

Čišćenje

NIVEA miris

Svi tipovi kose

Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • SVEŽINA KOJA TRAJE CEO DAN i prijatan miris
  • BOGATIJI VOLUMEN
  • NEŽNO ČIŠĆENJE bez iritacije kože glave

Saznajte više o ovom proizvodu

Sada možete imati lepu kosu svakog dana uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose! Pruža trenutnu svežinu plavoj kosi i štiti prirodnu boju kose zahvaljujući trostrukom dejstvu:

Upozorenje:

Veoma zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ne prskati u oči. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno.

Broj artikla 82797 (82797-09190-53)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1

Dobro protresite bocu, podignite deo kose i poprskajte pramen ravnomerno sa udaljenosti od 30 cm.

2

Prstima umasirajte šampon u kosu od korena Ka krajevima.

3

Nežno očetkajte kosu da biste uklonili višak šampona i vaša frizura je gotova.

4

Dodatni savet. Želite da kosa potpuno upije formulaciju šampona? Sačekajte malo i blago osušite fenom liniju kose na čelu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Isobutane, Propane, Oryza Sativa Starch, Alcohol Denat., Quaternium-26, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Limonene, Linalool