(0)

Šampon za suvo pranje za tamnu kosu

Pruža trenutnu svežinu tamnoj kosi i štiti prirodnu boju.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Volumen
Čišćenje
NIVEA miris
Svi tipovi kose
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • SVEŽINA KOJA TRAJE CEO DAN i prijatan miris
  • BOGATIJI VOLUMEN
  • NEŽNO ČIŠĆENJE bez iritacije kože glave

Kako da

1
Dobro protresite bocu, podignite deo kose i poprskajte pramen ravnomerno sa udaljenosti od 30 cm.
2
Prstima umasirajte šampon u kosu od korena Ka krajevima.
3
Nežno očetkajte kosu da biste uklonili višak šampona i vaša frizura je gotova.
4
Dodatni savet. Želite da kosa potpuno upije formulaciju šampona? Sačekajte malo i blago osušite fenom liniju kose na čelu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Sada možete imati lepu kosu svakog dana uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose! Pruža trenutnu svežinu tamnoj kosi i štiti prirodnu boju kose zahvaljujući trostrukom dejstvu:

Upozorenje:

Veoma zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ne prskati u oči. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno.

Broj artikla 88613 (88613-09190-53)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Alcohol Denat., Quaternium-26, Propylene Glycol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum, CI 77499, CI 77492

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)