Pletenica „riblji rep“: moderna frizura

Detaljno uputstvo kako da napravite frizuru kod kuće. Ova frizura je kul i naglašava svaki stil: pletenica „riblji rep“. Ali, kako se pravi? Možete je veoma jednostavno napraviti ako pratite naša uputstva. A najmodernija pletenica leta 2015. ima mnogo različitih varijanti. Pokazaćemo vam kako možete da je nosite.

Pletenica „riblji rep“ – opuštena, prefinjena, šarmantna

Ova frizura je sjajna varijanta obične pletenice ili francuske pletenice i naročito lepo izgleda na dugoj kosi. Pletenica „riblji rep“ je prikladna za sve prilike i može se nositi i kao opuštena i kao elegantna frizura.

Pletenica „riblji rep“ – hit među slavnim ličnostima

Mnoge žene vole ovu pletenicu jer je jednostavna i izgleda sjajno. Opuštena varijanta je najpopularnija: kosa je upletena sa strane i nonšalantno pada preko jednog ramena. Izvučeni pramenovi čine da pletenica izgleda opušteno. Sjajno!
Ako se nosi nisko, pletenica „riblji rep“ ima taj predivan, opušten izgled.
1. Korak
Ako se nosi nisko, pletenica „riblji rep“ ima taj predivan, opušten izgled.

1. Korak

Očešljajte kosu na stranu.
2. Korak
Ako se nosi nisko, pletenica „riblji rep“ ima taj predivan, opušten izgled.

2. Korak

Izvucite spoljašnji pramen kose sa svake strane i upletite ih tako što ćete ih stavljati jedan preko drugog.
3. Korak
Ako se nosi nisko, pletenica „riblji rep“ ima taj predivan, opušten izgled.

3. Korak

Sada uzmite tanak pramen kose sa spoljašnje strane i dodajte ga na prvi pramen unutra. Dok to radite, držite oba pramena sa kojim ste počeli. Tako će pletenica imati oblik ribljeg repa.
4. Korak
Ako se nosi nisko, pletenica „riblji rep“ ima taj predivan, opušten izgled.

4. Korak

Nastavite dok ne stignete do kraja, a zatim vežite pletenicu gumicom.

Jedna frizura – mnogo varijanti

Uz pomoć par jednostavnih trikova, možete da napravite sasvim novu frizuru od nežne pletenice „riblji rep“! Budite kreativni i osmislite potpuno nov izgled vaše pletenice. Ovde ćemo vam pokazati dve predivne frizure.

Čvor pletenica

Kada upletete kosu, namestite je na vratu tako da frizura izgleda prefinjeno. Čvrsto uvijte pletenicu i prikačite pomoću nekoliko šnala. Fiksirajte je pomoću malo NIVEA spreja za kosu i nanesite NIVEA Extra Strong sprej za oblikovanje na vrh da biste kosi dali dodatni sjaj.

Druge varijante

  • Sjajna i čvrsta – pletenica „riblji rep“ je veoma praktična. Ona je takođe savršena frizura za elegantne prilike kada se nosi sa razdeljkom na sredini. Da biste postigli takav izgled, čvrsto vežite kosu i napravite frizuru pletenicom sa volumenom koja ima divan sjaj!
  • A tu su i druge varijante ako želite dodatni volumen. Možete namestiti pletenicu sa strane. Očešljajte svu kosu na jednu stranu, naparavite dubok razdeljak sa strane, natapirajte liniju kose na čelu, a zatim upletite čvrstu pletenicu riblji rep. Ova frizura daje kosi prefinjen sjaj i stvara lep kontrast sa volumenom na gornjem delu glave.
  • Druge prefinjene varijante ove frizure na dugoj kosi izgledaju jednostavno očaravajuće. Pletenice sa strane sa volumenom u korenu su najbolji izbor. Početak kose upletite labavo, a zatim sve čvršće. Ova elegantna frizura će privlačiti pažnju!
  • Ovde možete pronaći još sjajnih pletenica i druge tehnike za pletenje kose.

Selin najbolji savet

Pletenica „riblji rep“ je jednostavna, iako izgleda komplikovano. Što tanji budu pramenovi, to će frizura biti efektinija! Ona je fantastična za različite prilike, od neformalnih do svečanih. Obavezno je probajte!