Tajna moje zategnute kože? Proizvodi za negu sa Q10!

SPREČITE STARENJE KOŽE POMOĆU Q10 PROIZVODA ZA NEGU

Podmlađena i zetegnuta koža – ko to ne bi želeo? Vremenom, koža gubi elastičnost. Proizvodi za negu koji sadrže Q10 vam pomažu da sačuvate mladalački izgled i blistav ten.

Inspirisani kožom

Q10 je prirodni sastojak naših ćelija i štiti kožu. On se proizvodi u samim ćelijama ili se unosi putem ishrane. Pored toga, i odgovarajući proizvodi za negu protiv starenja štite kožu.

Proizvodi za negu sa sastojkom Q10 koji se nalazi u koži: osnova zategnute kože

Koenzim Q10 je supstanca nalik vitaminu koja se proizvodi u našem telu. Q10 je odgovoran za metabolizam svih ćelija u našem organizmu i snabdeva ćelije kože energijom.
Q10 ima ulogu lovca u našem organizmu. On neutrališe agresivna jedinjenja kiseonika koja napadaju naše vezivno tkivo i čine da se koža brže opusti.
Ishrana za kožu
Q10 se nalazi u mnogim namirnicama.
Meso (govedina, živina), morska riba (posebno sardine), jaja, ulje, orasi, badem, soja, krompir, zeleno povrće (na primer, spanać i brokoli) i mahunarke su namirnice koje su posebno bogate koenzimom Q10.
 

Šta uzrokuje nedostatak koenzima Q10 u organizmu?

Kao posledica fizičkog napora, bolesti, stresa ili nezdravih navika, telu može biti potrebno više hranljivih materija da bi se regenerisalo, što znači da ima veću potrebu za Q10. To može imati posledice na koži. Ona gubi čvrstinu i elastičnost, jer telo uvek distribuira koenzim tamo gde je najpotrebniji. Kako starimo, u telu se proizvodi sve manje Q10, zbog čega moramo da ga unosimo u organizam putem ishrane ili putem određenih dodataka ishrani.

Energetska formulacija za čvršću kožu

NIVEA je obogatila svoju formulaciju za zatezanje kože novom kombinacijom sastojaka: formulacija sadrži poseban „energetski kompleks“ sa koenzimom Q10, L-karnitinom i kreatinom kako bi proizvodi imali još bolji efekat na ćelijskom nivou.

Koenzim K10 proizvodi prirodno „gorivo“ u telu i neophodan je za proizvodnju energije na ćelijskom nivou. Koži je potreban L-karnitin za proizvodnju metaboličke energije. Ona prenosi lipide u ćelijsku elektranu, mitohondriju, gde se oni pretvaraju u energiju. Kreatin, s druge strane, ima funkciju baterije, jer skladišti i emituje generisanu energiju u ćelijama.

Rezultat: Energija u ćelijama kože se povećava i podstiče regeneraciju, obnavljanje i podelu ćelija. U kombinaciji sa pravom negom, koža će biti čvršća, zategnutija i mekša.

Vaši dnevni rituali za čvršću kožu

Osvežavajte kožu svaki dan - prvenstveno nakon tuširanja. Efektivna formula NIVEA Q10 hidratantnog losiona za zatezanje kože i NIVEA Q10 mleka za zatezanje kože dokazala je da ojačava čvrstinu kože za dve nedelje. Vaša koža će postati mekša, svilenkastija i puna energije.

 

Vaši dnevni rituali za čvršću kožu

Možete dobiti zategnutiju kožu i veću zategnutost pomoću masaže četkom. Zašto ne probate masažu sa uljem ili kremom koje zateže kožu?

Vaši dnevni rituali za čvršću kožu

Istuširajte se radi poboljšanja cirkulacije.

Vaši dnevni rituali za čvršću kožu

Nežni piling radi prefinjenijeg izgleda vaše kože.


Budite aktivni da biste imali čvrstu, svežu i zategnutu kožu

Naša koža stari brže ili sporije u zavisnosti od toga koliko su nam zdrave životne navike. Poboljšajte dnevnu rutinu za negu kože i pokrenite se. Pravilna ishrana, vežbe i kvalitetan san mogu da učine da vaša koža duže izgleda mlađe.
Vežbanje

Učinite sebi i svojoj koži uslugu

Vežbe zatežu kožu

Često vežbajte – po mogućnosti, na svežem vazduhu. Vežbanje poboljšava cirkulaciju u tkivu, što će poboljšati izgled kože.
Voće

Učinite sebi i svojoj koži uslugu

Hranite se zdravo

Vitamini i minerali su važni za kožu: vaša svakodnevna ishrana treba da sadrži sveže voće i povrće, ribu i mahunarke.
San za lepotu

Učinite sebi i svojoj koži uslugu

Spavajte dovoljno kako bi ćelije kože bile svežije

San za lepotu je nešto što zaista postoji. Dok spavamo, u telu se odvija proces regeneracije. Spavajte 7-8 sati u toku noći i imaćete odmornu i zdravu kožu.
proizvod-stage-bg