INOVACIJA: VISOKO KONCENTROVANI EFEKAT U SVAKOJ KAPI

SERUMI

OTKRIJTE NIVEA CELLULAR PROFESIONALNE SERUME
– POJAČANJE U BORBI PROTIV STARENJA ZA REZULTATE NAKON SAMO 7 DANA

NIVEA CELLULAR PROFESIONALNI SERUMI su snažni dodaci svakodnevnoj rutini nege kože. Njihova jedinstvena kombinacija ultralaganih, negujućih kompleksa i visoko koncentrovanih aktivnih sastojaka pruža koži mladolik izgled i prirodnu blistavost, već nakon prve kapi. Formulacije sadrže najnovija naučna otkrića i sadrže najmanje 98% sastojaka prirodnog porekla*.

NAGRADNI KONKURS

ISPROBAJTE NIVEA CELLULAR PROFESIONALNI SERUM

Da li želite da među prvima isprobate NIVEA Cellular profesionalni serum, koji vašoj koži pruža mladolik izgled i blistav sjaj? Učestvujte u našem nagradnom konkursu! Nagradićemo 20 srećnica koje će isprobati NIVEA Cellular Hyaluron profesionalni serum ili NIVEA Celllular Phyto Retinol profesionalni serum. Koji ćete vi izabrati? Pošto nam je veoma stalo do vašeg mišljenja, oduševili biste nas ako biste svoje mišljenje o proizvodu podelili sa nama na našoj web stranici. 

 

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs  „Isprobajte NIVEA Cellular profesionalni serum!“ je završen. Proverite da li ste među 20 srećnih dobitnika koji su osvojili  NIVEA Cellular profesionalni serum (verzija koju su dobitnici odabrali prilikom učešća u nagradnom konkursu).

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

 

SASTOJCI

INTENZIVNE FORMULACIJE SA 98% PRIRODNIH SASTOJKA*

Svaka koža je jedinstvena i posebna, isto vredi i za sastojke u našim serumima. NIVEA stručnjaci za kožu su ih razvijali i kombinovali u skladu sa najnovijim naučnim otkrićima. Ultralagane formulacije kombinuju negujući kompleks sa odgovarajućim aktivnim sastojkom.

 

*uključujući vodu

 

NIVEA CELLULAR HYALURON PROFESIONALNI SERUM - ZA SMANJENJE BORA

Hijaluron poboljšava sposobnost kože da vezuje vlagu. Zbog raznovrsnosti dugolančanih hijaluronskih kiselina, koža je efikasno hidrirana. Naša formulacija sa čistom hijaluronskom kiselinom pruža koži trenutni osećaj svežine. Koža je čvršća i glađa za samo 7 dana - za vidljivo čvršći i zdraviji ten.

NIVEA CELLULAR PHYTO RETINOL PROFESIONALNI SERUM – ZA POBOLJŠANI IZGLED KOŽE

Phyto Retinol je prirodna, posebno blaga alternativa retinolu, na biljnoj bazi. Phyto Retinol se dobija od Bidens Pilosa – biljnog aktivnog sastojka posebno pogodnog za kožu, koji ima efekat sličan retinolu. U formulaciji ga kombinujemo sa odabranim sastojcima za negu. Nakon samo 7 dana korišćenja, pore i nesavršenosti  su smanjene – za prefinjenu, ujednačenu kožu blistavog i zdravog izgleda.

VAŠA NEGUJUĆA RUTINA SA TRENUTNIM EFEKTOM

INTERVJU SA EKSPERTOM

EKSKLUZIVNI ODGOVORI IZ NIVEA ISTRAŽIVAČKOG ODELJENJA

Naši novi NIVEA Cellular profesionalni serumi su jedinstvena kombinacija nege i visoko koncentrisanih aktivnih sastojaka. Stručni razgovor sa dr. Janina Nizet, Istraživanje i razvoj NIVEA

 

PO ČEMU SE SERUM RAZLIKUJE OD DNEVNE NEGE?

Serume odlikuje veoma lagana tekstura, a zahvaljujući svojim posebnim formulacijama mogu da sadrže i visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Ne opterećuju kožu i idealno dopunjuju vašu rutinu nege kože - baš kao i naši NIVEA Cellular profesionalni serumi.

KAKO SERUM MOŽE PRUŽITI DODATNU NEGU?

Naši NIVEA Cellular profesionalni serumi kombinuju hidratantne sastojke sa hranljivim uljima. Ugradili smo kombinaciju visoko aktivnih sastojaka hijaluronske kiseline i fito retinola u naše nove, ultralagane formulacije za negu. Tako, naši serumi pružaju dodatnu negu za mladolik izgled i prirodno blistavu kožu.

DA LI SU OBA SERUMA POGODNA ZA SVAKI TIP KOŽE?

Da, naši serumi su pogodni za normalnu, suvu i kombinovanu kožu.

DA LI MOGU KOMBINOVATI SERUM SA BILO KOJIM DRUGIM PROIZVODIMA ZA NEGU KOŽE?

Pošto su serumi veoma lagane teksture, koža ih brzo upija. To ih čini savršenim kao dopuna vašoj uobičajenoj rutini nege kože. NIVEA Cellular profesionalni serumi su veoma dobri u pripremi kože za dodatnu negu.

MOGU LI DA KORISTIM VIŠE SERUMA?

Serume možete kombinovati pojedinačno po želji, nanositi na očišćeno lice, vrat i dekolte ujutru i uveče. Posle njih se može primeniti dnevna ili noćna nega.

DA LI SU NIVEA CELLULAR PROFESSIONAL SERUMI, KAO TRETMAN, BOLJI ZA KONTINUIRANU, TRAJNU ILI POVREMENU UPOTREBU?

Svaka koža je drugačija i ima svoje potrebe - i upotreba naših seruma je prilagođena tome. Oni pružaju trenutni efekat, ali najveći efekat postižete dugotrajnom upotrebom. Pošto su pogodni za redovnu upotrebu, mogu se koristiti trajno bez ikakvih problema.

DA LI IMATE DODATNI SAVET ZA KORIŠĆENJE SERUMA?

Nanesite serum ujutru i uveče nakon dnevne rutine čišćenja lica. Pustite kožu da dobro upije serum. Nakon toga, preporučujem da koristite svoju uobičajenu dnevnu ili noćnu kremu kako biste upotpunili negu. Preporučujem korišćenje proizvoda za dnevnu negu sa zaštitnim faktorom tokom dana.