Zajedno u najlepšim trenucima

Izaberi NIVEA negu na prvi dodir.

Koža vaše bebe zaslužuje ljubav.
Koža bebe

Ljubav i briga za osetljivu kožu bebaU najosetljivijoj dobi svog života vaša beba trebalo bi da ima ispravnu rutinu nege, kako bi njena koža bila nežna i glatka.

Pošto je bebina koža pet puta tanja nego koža odrasle osobe, bebe osećaju čak i najmanji dodir. Kontakt kože o kožu smiruje vašu bebu i stvara jedinstvenu vezu među vama.

Otkrijte NIVEA Baby i ponudite svom mališanu najnežnije dodire!
Prvi dodiri

Koža bebe voli glatke dodire

Jedan od najlepših trenutaka je kada vaša beba počne da oseća i otkriva svet koji je okružuje. Proizvodi NIVEA Baby štite kožu vaše bebe i podstiču nežne dodire. Za jedan savršen početak života!
Članci

Saznajte sve o osetljivoj koži svoje bebe

Zašto se koža bebe razlikuje od kože odraslih, koje su njene jedinstvene potrebe i kako možete da je negujete svakodnevno kako bi bila nežna i blistava. Pročitajte članke brižno pripremljene za vašeg mališana od NIVEA Baby!

Bebina koža: Nega i zaštita od prvog dodira

Saznajte zašto je koža vaše bebe naročito osetljiva i otkrijte koji proizvodi za negu će očuvati bebinu kožu zdravom i lepom.

Razvoj bebe: Koža i dodir

Prvi važni trenuci prođu tako brzo. Saznajte koje su najvažnije faze razvoja i kako možete da podstaknete razvoj vaše bebe.

Krema za sunčanje za osetljivu kožu bebe

Već od trećeg meseca, možete ponuditi svom detetu negu koja mu je potrebna kada izlazite u šetnju. Koža vaše bebe je naročito osetljiva pa joj je čak i u hladu potrebna zaštita od sunca.

Negovana koža- srećna beba

Prvih meseci života, bebina prirodna barijera kože još nije razvijena, pa je njena koža izloženija iritacijama i infekcijama. Saznajte sve o pelenskom ojedu i kako obezbediti vašoj bebi miran san bez iritacija.

Hidratantni losion za bebe: 24h nega

U različitim situacijama potrebni su različiti hidratantni proizvodi kako bi jedinstvene potrebe vašeg mališana bile zadovoljene. Saznajte koje su to potrebe i kako pronaći najbolji losion za kompletnu negu.

Sve o šamponu za bebe

Saznajte zašto je upotreba odgovarajućeg šampona važna za bebinu kosu i zdravlje temena glave.

Video

Ponudite nežnost za sva čula!

Prvih meseci koža je najvažniji čulni organ za bebe. Kontakt sa mamom i tatom postavlja temelj ljubavi, poverenja i blagostanja!

Mamini dodiri, najnežnija melodija

Mamini dodiri su magični, kao note pesme čiji ritam smiruje i usrećuje mališana.

                                          Tatini dodiri, najbolji rock koncert!

Sa tatama je drugačije: maženja poprimaju brz ritam koji čini da se mala rock zvezda smeje od uha do uha!

Tata sa gitarom!

Tata za bubnjevima!

Tata beatbox-uje!

Tata je rock’n’roll zvezda!!