Zajedno u najlepšim trenucima

Zajedno u najlepšim trenucima

Izaberi NIVEA negu na prvi dodir.

Nega o najmlađima nas ujedinjuje! Pružite vašoj bebi najdelikatniju negu od brenda NIVEA, preporučenu od strane Halobebe.
Koža bebe

Ljubav i nega za osetljivu kožu beba

Koža bebeU najosetljivijoj dobi svog života vaša beba trebalo bi da ima ispravnu rutinu nege, kako bi njena koža bila nežna i glatka.

Pošto je bebina koža pet puta tanja nego koža odrasle osobe, bebe osećaju čak i najmanji dodir. Kontakt kože o kožu smiruje vašu bebu i stvara jedinstvenu vezu među vama.

Otkrijte NIVEA Baby i ponudite svom mališanu najnežnije dodire!
Prvi dodiri

Koža bebe voli glatke dodire

Jedan od najlepših trenutaka je kada vaša beba počne da oseća i otkriva svet koji je okružuje. Proizvodi NIVEA Baby štite kožu vaše bebe i podstiču nežne dodire. Za jedan savršen početak života!

Halobeba tutorijali

NIVEA BABY I HALOBEBA VAM PRUŽAJU PODRŠKU OD SAMOG POČETKA!

Misija Halobebe jeste da pomogne budućim majkama i onima koje to već jesu, praktičnim savetima iz oblasti podsticajne nege deteta, koristeći pri tome NIVEA Baby proizvode, specijalno namenjene za potrebe vaše bebe.

PREBRISAVANJE BEBE

Svakodnevno kupanje bebe nije preporučljivo ali prebrisavanje prevoja prilikom preslvačenja bebe je vrlo važno. Pogledajte kako rade HALOBEBA stručnjaci.

KUPANJE BEBE

Pre nego što počnete, pripremite sve što ćete koristiti prilikom kupanja vaše bebe. HALOBEBA stručnjaci pokazaće vam na koji način možete pravilno okupati vašu bebu koristeći najnežnije proizvode koji će od kupanja napraviti pravo uživanje.

NEGA BEBINE KOŽE

Saznajte kako pravilno presvući bebu i pružiti joj potrebnu zaštitu od ojeda I iritacija. HALOBEBA eksperti će vam pružiti sve potrebne informacije o načinima nege bebine kože , kao i sve o potrebnoj zaštiti prilikom izvođenja bebe u šetnju.

MASAŽA BEBE

Masaža beba je veoma bitna za njeno zdravlje i razvoj, ali i veoma delotvorna kada je u pitanju opuštanje bebe i bolji san. Naučite kako da pravilno masirate vašu bebu uz pomoć HALOBEBA eksperata. 
Članci

SAZNAJTE SVE O OSETLJIVOJ KOŽI SVOJE BEBE

Zašto se koža bebe razlikuje od kože odraslih, koje su njene jedinstvene potrebe i kako možete da je negujete svakodnevno kako bi bila nežna i blistava. Pročitajte članke brižno pripremljene za vašeg mališana od NIVEA Baby!
Video

Ponudite nežnost za sva čula!

Prvih meseci koža je najvažniji čulni organ za bebe. Kontakt sa mamom i tatom postavlja temelj ljubavi, poverenja i blagostanja!

Mamini dodiri, najnežnija melodija

Mamini dodiri su magični, kao note pesme čiji ritam smiruje i usrećuje mališana.

Tatini dodiri, najbolji rock koncert!

Sa tatama je drugačije: maženja poprimaju brz ritam koji čini da se mala rock zvezda smeje od uha do uha!

Tata sa gitarom!

Tata za bubnjevima!

Tata beatbox-uje!

Tata je rock’n’roll zvezda!!