PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Zajedno u najlepšim trenucima

Zajedno u najlepšim trenucima

Izaberi NIVEA negu na prvi dodir.

Nega o najmlađima nas ujedinjuje! Pružite vašoj bebi najdelikatniju negu od brenda NIVEA, preporučenu od strane Halobebe.
Koža bebe

Ljubav i nega za osetljivu kožu beba

Koža bebeU najosetljivijoj dobi svog života vaša beba trebalo bi da ima ispravnu rutinu nege, kako bi njena koža bila nežna i glatka.

Pošto je bebina koža pet puta tanja nego koža odrasle osobe, bebe osećaju čak i najmanji dodir. Kontakt kože o kožu smiruje vašu bebu i stvara jedinstvenu vezu među vama.

Otkrijte NIVEA Baby i ponudite svom mališanu najnežnije dodire!
Halobeba tutorijali

NIVEA BABY I HALOBEBA VAM PRUŽAJU PODRŠKU OD SAMOG POČETKA!

Misija Halobebe jeste da pomogne budućim majkama i onima koje to već jesu, praktičnim savetima iz oblasti podsticajne nege deteta, koristeći pri tome NIVEA Baby proizvode, specijalno namenjene za potrebe vaše bebe.

NIVEA Baby i HALOBEBA tutorijal: PREBRISAVANJE BEBE

Svakodnevno kupanje bebe nije preporučljivo ali prebrisavanje prevoja prilikom presvlačenja bebe je vrlo važno. Pogledajte kako rade HALOBEBA stručnjaci.

NIVEA Baby i HALOBEBA tutorijal: KUPANJE BEBE

Pre nego što počnete, pripremite sve što ćete koristiti prilikom kupanja vaše bebe. HALOBEBA stručnjaci pokazaće vam na koji način možete pravilno okupati vašu bebu koristeći najnežnije proizvode koji će od kupanja napraviti pravo uživanje.

NIVEA Baby i HALOBEBA tutorijal: NEGA BEBINE KOŽE

Saznajte kako pravilno presvući bebu i pružiti joj potrebnu zaštitu od ojeda i iritacija. HALOBEBA eksperti će vam pružiti sve potrebne informacije o načinima nege bebine kože, kao i sve o potrebnoj zaštiti prilikom izvođenja bebe u šetnju.

NIVEA Baby i HALOBEBA tutorijal: MASAŽA BEBE

Masaža beba je veoma bitna za njeno zdravlje i razvoj, ali i veoma delotvorna kada je u pitanju opuštanje bebe i bolji san. Naučite kako da pravilno masirate vašu bebu uz pomoć HALOBEBA eksperata. 
Članci

SAZNAJTE SVE O OSETLJIVOJ KOŽI SVOJE BEBE

Zašto se koža bebe razlikuje od kože odraslih, koje su njene jedinstvene potrebe i kako možete da je negujete svakodnevno kako bi bila nežna i blistava. Pročitajte članke brižno pripremljene za vašeg mališana od NIVEA Baby!