Čišćenje i nega

NIVEA LINIJA ZA ČIŠĆENJE ZA BEBE

Filteri
Sortirajte
Čišćenje je najvažnije za zdravu i glatku kožu lica 

Osetljiva bebina koža ne samo da zahteva odgovarajuću negu, već joj je potrebno i temeljno čišćenje. Bebina koža je veoma nežna i zahteva nežnije kreme i sredstva za čišćenje u odnosu na kožu odraslih. Na ovoj stranici možete pregledati našu liniju za čišćenje lica za vaše mališane i pronaći idealan proizvod za njihovu nežnu kožu. Tražite nešto posebno? Upotrebite filtere koji se nalaze na vrhu liste proizvoda kako biste suzili pretragu po vrsti, sastojcima ili drugim karakteristikama i odredili tačno koji proizvodi za čišćenje vam odgovaraju.

Čišćenje lica za suvu ili osetljivu kožu

Nežno i blago čišćenje je od velikog značaja ako vaše dete ima suvu ili osetljivu kožu. Proizvodi za čišćenje koja koristite moraju biti blagi, hidratantni i ne smeju dodatno da iritiraju suvu kožu. Saznajte više o NIVEA proizvodima za čišćenje osetljive kože na našoj stranici. NIVEA Baby proizvodi imaju rešenje za sve potrebe, od nege suve kože koja se ljušti, do pravilnog čišćenja pelenske regije koje ne uzrokuje osip. Naši blagi i nežni proizvodi za čišćenje mogu da ublaže crvenilo na bebinoj koži i pruže prijatni osećaj svežine. Formulacije naših proizvoda pomažu u održavanju prirodne ravnoteže bebine kože i efikasno uklanjaju nečistoće. Ako ste u žurbi, NIVEA Baby maramice su praktično rešenje za čišćenje osetljive kože i mogu vam pomoći da za nekoliko sekundi očistite kožu bebe.

Pronađite odgovarajući proizvod za čišćenje lica koji neguje i hidrira kožu

Naše kreme i losioni za negu kože vraćaju blistav i ujednačen izgled koži kako bi vaša beba bila srećna i zadovoljna. Ako je vaše dete sklono suvoj koži - kao i većina beba - čišćenje lica je dvostruko važnije. Nakon čišćenja, nanesite hidratantni losion kako biste pomogli koži da sama povrati narušenu ravnotežu. Potreban vam je dodatni savet? Naši korisni, stručni informativni tekstovi nude savete koji će vam pomoći da pronađete i pravilno koristite proizvode za negu meke i nežne kože beba. Pogledajte naš izbor i otkrijte sve mogućnosti.