TVOJA NOVA RUTINA ČIŠĆENJA LICA BEZ PLASTIKE

Osveži svoju kožu uz novi NIVEA MagicBAR

O PROIZVODIMA

O NAŠOJ NOVOJ MAGIC BAR LINIJI PROIZVODA ZA ČIŠĆENJE LICA, PILING I UKLANJANJE ŠMINKE

Za manje plastike u kupatilu

Predstavljamo prvu liniju sertifikovanih proizvoda prirodne kozmetike od brenda NIVEA.

NIVEA MagicBAR čvrsti čistači sadrže 99% prirodnih sastojaka, formulacija je veganska i bez plastike.

Proizvodi ne sadrže sapun i prilagođeni su optimalnoj pH vrednosti kože, čineći je nežnom, čistom i mekanom na dodir.

Otkrij šta čini MagicBAR tako posebnim.

 
MagicBAR

JEDINSTVEN BAR ZA JEDINSTVENO LICE

Izgleda kao sapun, ali nije! Sapuni su alkalni, sadrže visoku pH vrednost, tako da mogu ostaviti osećaj suve i zategnute kože. MagicBAR ne sadrži sapun i savršeno odgovara pH vrednosti kože. Nežno čisti kožu i čini je veoma mekanom na dodir.
 

NIVEA MagicBar je prva sertifikovana linija kozmetike od brenda NIVEA koja ispunjava rigorozne standarde oznake EcoCert® Cosmos Natural.

Da bismo objasnili njihov značaj, sproveli smo dijalog sa Mariom Gabriela Gonzalez, iz Odeljenja za Istraživanje i razvoj brenda NIVEA i sa Pauilne Raffaitin, iz Odeljenja za Kućnu i ličnu higijenu, kompanije EcoCert.

MagicBAR

PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA

MagicBAR ČVRSTI ČISTAČ ZA BLISTAVO LEPU KOŽU

Čvrsti čistač za blistavo lepu kožu sa ekstraktom ruže i vitaminom E. Za temeljno čistu kožu i prirodan sjaj. Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla.

MAGICBAR ČVRSTI ČISTAČ ZA OSETLJIVU KOŽU

Čvrsti čistač za čišćenje kože lica sa efektom nežnog pilinga, obogaćen glinom i ekstraktom zelenog čaja. Za temeljno čistu i matiranu kožu. Sadrži 99 % sastojaka prirodnog porekla.

MAGICBAR ČVRSTI ČISTAČ ZA INTENZIVNI PILING

Čvrsti čistač za intenzivan piling sa aktivnim ugljem. Za temeljno čistu, matiranu i meku kožu, bez zatvorenih pora i mitisera. Sadrži 100 % sastojaka prirodnog porekla.

KAKO SE KORISTI

KORAK PO KORAK DO ČIŠTE KOŽE!

  1. Pokvasite lice i proizvod toplom vodom.
  2. Nanesite proizvod na lice, nežnim kružnim pokretima, izbegavajući područje oko očiju.
  3. Isperite lice mlakom vodom.
  4. Uživajte u temeljno čistoj i matiranoj koži.

VAŽNO: Piling je preporučljivo koristiti dva do tri puta nedeljno.

 

PITANJA & ODGOVORI

"MAGICBAR PROIZVODI RAZVIJENI SU SPECIJALNOM TEHNOLOGIJOM I NISU SAPUNI - ŠTA TO ZNAČI?

Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i visok pH, što se dosta razlikuje od prirodnog pH nivoa kože. To znači da može da iritira kožu glave i da je isuši. MagicBAR proizvodi su posebno formulisani za kožu lica i imaju isti pH nivo, što znači da nežno čiste kožu lica,  a ipak temeljno i čine je mekom na dodir!

KOLIKO JE ODRŽIVO PAKOVANJE MAGICBAR-A?

Ponosni smo što možemo da objavimo NIVEA MagicBar prvom sertifikovanom linijom prirodne kozmetike od brenda NIVEA, koja ispunjava rigorozne standarde oznake EcoCert® Cosmos Natural! Osim toga, potpuno su bez plastike, 99% prirodnog porekla i pogodni za vegane. 
 

DA LI JE MAGICBAR BEZ PLASTIKE?

Zahvaljujući našoj ekspertizi u nezi kože dugoj 150 godina,  cilj nam je bio da stvorimo proizvod bez plastike koji čisti lice jednako efikasno, kao i klasičan proizvod za čišćenje lica. I jesmo: njegovo pakovanje je potpuno reciklirano, formulacija je bez mikroplastike i sastojci su 99% prirodnog porekla i bez sastojaka životinjskog porekla – 100 % pogodno za vegane.

DA LI MAGICBAR IMA SERTIFIKAT ZA PRIRODNU KOZMETIKU?

MagicBAR proizvodi poseduju globalni EcoCert® Cosmos Natural sertifikat, što znači da su sertifikovana prirodna kozmetika sa 99% sastojaka prirodnog porekla.