(2)

Floral Paradise ograničena serija gela za tuširanje

250 ml

Prednosti

benefits-cleansing
Čišćenje
  • Miris božura i vanile
  • Neguje kožu blago i osvežavajuće
  • 98% biorazgradiva formulacija (u skladu OECD ili ekvivalentnim metodama)
  • Formulacija bez mikroplastike
  • Boca je napravljena od 96% recikliranog materijala (bez poklopca i nalepnice)

Saznajte više o ovom proizvodu

Odlutajte u snove uz Floral Paradise osvežavajući gel za tuširanje i negu! Blagi gel za tuširanje stvara osećaj elastične kože, dok miris božura i vanile stimuliše čula. Ovaj gel za tuširanje i negu blagotvoran je ne samo prema vašoj koži, nego i životnoj sredini: boca je napravljena od 96% recikliranog materijala (izuzev poklopca i nalepnice). Formulacija za negu je 98% biorazgradiva i ne sadrži mikroplastiku.

Gelom za tuširanje i negu NIVEA Floral Paradise pretvorite svaki doživljaj tuširanja u trenutak nege koji vam pruža užitak!

Upozorenje:

Izbegavati kontakt sa očima.

Broj artikla 95357 (95357-09098-71)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (2 Ocene)
Sort Toggle
Milijana
7.8.2021.
Član žirija
Svežina i mir u jednom ❤️
Smatram da ne postoji lepši osećaj nego kada se posle napornog poslovnog dana vratim u svoj dom, skinem odeću, nakit, sa njima i sve brige i obaveze koje su se nakupile tokom dana i posvetim se sebi i svom uživanju koje ne može, a da ne počne bez ovog predivnog gela za tuširanje ❤️ Vanila je moj omiljeni miris koji me opušta i budi sva moja čula, zbog čega mi je ova kupka neprevaziđena. Ono o čemu posebno vodim računa i što mi je izuzetno bitno jeste da pakovanje bude napravljeno od recikliranog materijala, što je ovo pakovanje i zaista, sve od Nivee što sam do sada koristila, itekako ispunilo. Formula samog gela je izuzetno prijatna, blaga i nežna prema koži, ali dovoljno jaka da spere svu nečistoću, a kožu ostavi zategnutom i negovanom, posle ovog gela, kremica mi maltene i nije potrebna ❤️ Jako sam zadovoljna i ovo je nešto što od srca poklanjam svojim dragim ljudima, pogotovo kada je ovako letnji period u pitanju-ne postoji bolji poklon! 😊 Hvala Nivei što brine o svojim kupcima na pravi način
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Ancika011
6.8.2021.
Član žirija
Floral Paradise
Izuzetan gel za tuširanje,koji cini kozu neznom i jako prijatnog mirisa.Sve preporuke!❤️
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Primena

Gel za tuširanje može da se primenjuje za svakodnevnu upotrebu.

2Nanošenje

Naneti gel za tuširanje Floral Paradise na vlažnu kožu, po želji umasirati i ostaviti kratko da deluje.

3Pranje

Temeljno isprati vodom.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, parfem