(0)

NIVEA FRESH SENSATION ANTIPERSPIRANT ROLL-ON

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant sa neverovatnim osvežavajućim mirisom, za dugotrajni osećaj sveže kože. 48-časovna pouzdana zaštita od znojenja koja neguje vašu kožu.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Jednostavno nanošenje
Svakodnevna upotreba
Anti-bakterijski
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Dugotrajna svežina sa osvežavajućim mirisom senzualnog cveća i bobičastog voća
  • Pouzdana 72-časovna zaštita od znojenja koja neguje vašu kožu
  • Jedinstvena NIVEA INFINIFRESH formulacija aktivno se bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise i pruža neverovatan miris
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži

Kako da

1 TUŠIRANJE
Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.
2 UPOTREBA
Nanesite proizvod ispod pazuha.
3 SAČEKATI DA SE OSUŠI
Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

Otkrijte dugotrajnu svežinu i uklonite neugodan telesni miris uz NIVEA Fresh Sensation roll-on antiperspirant koji se brzo suši na vašoj koži dok pruža pouzdanu zaštitu tokom 72 sata. Tajna leži u jedinstvenoj NIVEA INFINIFRESH formulaciji koja svojom antibakterijskom snagom ne samo da maskira miris, već umesto toga efikasno uklanja bakterije pre nego što se neugodan miris uopšte pojavi. Doživite sveži miris senzualnog cveća i bobičastog voća, kao i zaštitu protiv znojenja koja neguje vašu kožu. Sadrži 0% etil alkohola. Dermatološki potvrđeno odgovara koži.

Broj artikla 98525 (98525-09080-42)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Persea Gratissima Oil, PEG-150 Distearate, Citronellol, Linalool, Limonene, Parfum

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)