(0)

NIVEA MEN Energy Care gel za tuširanje mini

Za muškarce koji traže energiju i osvežavajuću negu kože: NIVEA MEN Energy Care gel za tuširanje mini sa ekstraktom mente u mini pakovanju.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Ekstrakt mente

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Sa osvežavajućim ekstraktom mente
  • Za 24-časovni efekat svežine
  • pH neutralan
  • Za telo, lice i kosu
  • 99% biorazgradiva formulacija bez mikroplastike

Kako da

1 Koristite
Gel za tuširanje se može koristiti za svakodnevno tuširanje. Pogodan je i za pranje kose.
2 Nanesite
Nanesite NIVEA MEN Energy Care gel za tuširanje mini na vlažnu kožu i, po želji, umasirajte u kosu. Sačekajte malo da počne da deluje.
3 Isperite
Proizvod temeljno isperite vodom.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Energy Care gel za tuširanje mini sa ekstraktom mente osvežava kožu i kosu. Karakterističan miris daje energiju i osećaj intenzivne nege. Proizvod je 100% klimatski neutralizovan i stoga je dobar za vašu kožu i životnu sredinu: formulacija bez mikroplastike je 99% biorazgradiva i dolazi u boci napravljenoj od 97% reciklirane plastike (osim poklopca i etikete). Za osećaj svežine i energiju koja traje tokom celog dana: NIVEA MEN Energy Care gel za tuširanje mini.

Upozorenje:

Pre upotrebe pročitajte upozorenja i uputstva na pakovanju.

Broj artikla 80861 (80861-01000-81)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Mikroplastika

Uključeni: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Parfum, Glycerin, Menthol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, CI 61570

Specijalni sastojci

Ekstrakt mente

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)