1/5
(1)

NIVEA MEN FRESH ACTIVE DEZODORANS U SPREJU

150 ml

Prednosti

Deo zaštita

Jednostavno nanošenje

Svakodnevna upotreba

Anti-bakterijski

Okeanski ekstrakti

Svi tipovi kože

Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • NIVEA MEN Fresh Active dezodorans sa INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodan miris
  • Pouzdan dezodorans sa dugotrajnim osvežavajućim mirisom
  • Zaštita od neugodnih mirisa tokom 48 sati
  • Osećaj svežine koji traje tokom celog dana
  • Sadrži 0% aluminijuma i dermatološki potvrđeno odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivom
  • NIVEA je brend broj 1 u nezi kože* sa više od 140 godina iskustva.<br/><br/>*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji nega tela; maloprodajna vrednost RSP, podaci za 2021.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Fresh Active dezodorans u spreju sa INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodan miris. Dermatološki potvrđeno odgovara koži i obezbeđuje dugotrajni osvežavajući miris. Ovaj dezodorans pruža 48-časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa i osečaj čistoće i svežine tokom celog dana. Sadrži 0% aluminijuma i pogodan je i za osetljivu kožu.

Prisutan u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svetskih brendova za negu kože sa više od 140 godina iskustva. Kao lider na tržištu u globalnoj industriji nege kože, naši istraživači intenzivno rade na obezbeđivanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 81600 (81600-09080-33)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1TUŠIRANJE

Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.

2SPREJ

Držati na 15cm od pazuha i prskati.

Specijalni sastojci

Okeanski ekstrakti

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži aluminijum (ACH)

Uključeni: Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Maris Limus Extract, Ostrea Shell Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citral