NIVEA Q10 – SLAVIMO 25 GODINA

Znate li da su istraživači kompanije Beiersdorf 1998. godine prvi upotrebili koži sopstveni koenzim Q10 u kremi za negu zrele kože? Q10 je danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u nezi protiv starenja, jer poboljšava snabdevanje ćelija kože energijom i jača zaštitni sloj kože. Rezultat je glatka, čvršća i vidljivo podmlađena koža.

 

U vremenu dok slavimo 25 godina od rođenja naše prve Q10 kreme protiv bora sećamo se svega što je dovelo do razvoja jedne od najpopularnijih krema za negu lica i želimo da podelimo sa vama neke zanimljivosti koje možda niste znali.


Dobrodošli u divni NIVEA Q10 svet!

 

Dr. Peter Mitchell je prvi dokazao da koenzim Q10 igra ključnu ulogu u snabdevanju ćelija energijom, a za svoj rad je dobio Nobelovu nagradu.

NIVEA stručnjaci su na osnovu istraživanja dr. Petera Mitchella, koristili koži sopstveni Q10 u kremi za negu lica i prvi je ponudili na tržištu.

Godišnje se širom sveta proda 20 miliona NIVEA Q10 krema, koje su među najprodavanijim kremama za lice na svetu!**

U našim proizvodima koristimo Q10 koji je 100% identičan prirodno prisutnom u vašoj koži. U samo 2 nedelje redovne upotrebe vraća se količina Q10 izgubljena u 8 godina!**

PONOSNI SMO ŠTO JE NIVEA VAŠ PRVI IZBOR ❤

Godine iskustva, kontinuirani razvoj i poboljšanja, kao i vrhunski kvalitet ključni su razlozi zašto je NIVEA brend broj 1 za negu lica u Srbiji.*
 

*Navedene kalkulacije zasnovane su na NielsenIQ podacima, prema kojima je Nivea vodeći brend u vrednosnoj prodaji u kategoriji Ženske nege lica (segment nege) u Srbiji, u poslednje 52 nedelje zaključno sa decembrom 2022.“ (Copyright © 2023, Nielsen Consumer LLC)

**Izvor: Beiersdorf AG.

IZABERITE PRAVU Q10 KREMU ZA SVOJ TIP KOŽE

Danas je NIVEA Q10 linija proizvoda prilagođena različitim tipovima kože, tako da možemo zadovoljiti sve potrebe i želje. Koja je vaša omiljena?