Šta je Q10?

SAZNAJTE VIŠE O OVOM MOĆNOM SASTOJKU ZA NEGU KOŽE

Koenzim Q10 predstavlja inovaciju u oblasti nege kože protiv bora. Sprovedena su intenzivna istraživanja sa ciljem da se utvrde njegove koristi za kožu.

Koenzim Q10: činjenice

Otkrijte kako Q10 deluje na kožu i kako vam formulacija sa koenzimom Q10 može pomoći da održite mladalački ten.

Studija o nadoknadi koenzima Q10 Power

Istraživači kompanije Beiersdorf su među prvima proučavali dejstvo koenzima Q10 u formulacijama za negu kože, i još uvek sprovode naučne studije u ovoj oblasti. Za poslednju inovaciju u liniji, NIVEA Q10 Power serum protiv bora u obliku perli sprovedena je studija o nadoknadi koenzima kako bi se utvrdilo da li ovaj proizvod može da obnovi nivo Q10 u koži.

U studiji je učestvovalo 82 ispitanika koji su koristili proizvod dva puta dnevno i angažovano je 24 stručnjaka koji su sedam meseci intenzivno proučavali, merili i analizirali podatke. Dobijeni rezultati su jasno pokazali da se upotrebom NIVEA Q10 Power seruma protiv bora u obliku perli dva puta dnevno tokom dve nedelje značajno povećava količina koenzima Q10 u koži.

beiersdorf-invested-more-than-15-years-of-research

Q10 Power – rezultat istraživanja dugog više od 20 godina

Kompanija Beiersdorf već više od 20 godina intenzivno istražuje svojstva koenzima Q10, njegovog dejstva i koristi za kožu. Zahvaljujući tome, razvijena je linija za negu lica protiv bora koja sprečava starenje na prirodan način.

Šta je Q10?Koenzim Q10 se prirodno nalazi u svim ćelijama organizma i neophodan je u proizvodnji energije koja je potrebna koži za njene osnovne funkcije, kao što su regeneracija i obnavljanje. Kao površinski omotač tela, koža je stalno izložena uticaju raznih spoljašnjih faktora, među kojima je i oksidativni stres koji uzrokuje UV zračenje. Pored toga, unutrašnji procesi mogu da uzrokuju pojavu slobodnih radikala koji dodatno oštećuju kožu. Organizam proizvodi Q10 kao antioksidant koji deluje protiv oksidativnog stresa, zbog čega je neophodan za zdrav i lep izgled kože.


Količina prirodnog koenzima Q10 u koži se smanjuje kako starimo. Kako je Q10 veoma važan antioksidant koji je neophodan i za proizvodnju energije, koža vremenom postaje manje zaštićena od stresa i oštećenja i brže se javljaju tanke linije i bore. Zato je važno da u svakodnevnu rutinu nege kože uključite proizvode sa koenzimom Q10 kako biste duže zadržali njen mladalački izgled.

Zbog čega je Q10 Power jedinstveni sastojak za negu kože?

Intenzivna istraživanja sprovedena u kompaniji Beiersdorf su pokazala kako nadoknadom koenzima Q10 možemo da podržimo prirodne funkcije kože i zaštitimo je od oštećenja koja bi u suprotnom uzrokovala starenje.
Q10 Plus čini čuda za kožu

Dokazi su jasni – Q10 Power čini čuda za kožu

Ne samo da je studija o nadoknadi koenzima pokazala da upotrebom Q10 Power na određenom mestu na koži možemo nadoknaditi prirodnu količinu Q10, već se na taj način povećava metabolizam ovog koenzima, što znači da ga koža apsorbuje i koristi za proizvodnju energije.

UKLJUČITE Q10 POWER U VAŠU RUTINU NEGE LICA

Jednostavni saveti koji će vam pomoći da pružite svojoj koži sve prednosti koenzima Q10.

JEDINSTVENI SERUM: Q10 POWER SERUM PROTIV BORA U OBLIKU PERLI

Inovativna formulacija NIVEA Q10 Power seruma protiv bora u obliku perli kombinuje Q10 Power i hidratantni gel što ovaj  anti-age proizvod čini izuzetno efikasnim. Pored toga što primetno smanjuje postojeće fine linije i bore, on sprečava i pojavu novih pa koža duže zadržava mladalački izgled. Formulacija sa hijaluronskom kiselinom i kreatinom čini površinu kože mekom i omogućava joj da apsorbuje što više vlage kako bi njena tekstura bila čista i glatka.

Nova epoha u nezi lica protiv bora

Novi NIVEA Q10 Power serum protiv bora u obliku perli  sadrži najveću količinu Q10 u Nivea liniji proizvoda. Jedinstvena formulacija sa hijaluronskom kiselinom i kreatinom čini površinu kože mekom i daje licu svež, mladalački izgled.

KAKO SE KORISTi NIVEA Q10 POWER SERUM PROTIV BORA U OBLIKU PERLI

  • Očistite i osušite kožu lica pre nego što nanesete proizvod.
  • Uvek nanesite serum pre hidratantne kreme kako bi njena formulacija delovala i u dubljim slojevima kože i postigla svoj čudesni efekat.
  • Vrhovima prstiju nežno umasirajte serum u kožu celog lica.
  • Proizvod će imati bolje dejstvo ako ga koristite u kombinaciji sa hidratantnom kremom koja sadrži Q10 Power kao što je NIVEA Q10 Power dnevna krema portiv bora.