(0)

NIVEA Derma Control antiperspirant roll-on

Preuzmite kontrolu uz NIVEA Derma Control antiperspirant roll-on. Formulacija sa DermaDry tehnologijom pruža 96-časovnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa, dok istovremeno štiti kožu.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Klinički dokazano
Za osećaj mekane kože
Laktat
Vitamin C
Vitamin C
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Pruža 96- časovnu zaštitu od prekomernog znojenja, vlage i neugodnih mirisa
  • DermaDry tehnologija štiti kožu od iritacija
  • Za osećaj mekane i glatke kože
  • Dermatološki odobrena formulacija sa laktatom štiti vlažnost kože
  • Cvetni, voćni miris koji pruža osećaj svežine tokom celog dana

Kako da

1 PRIMENA

Nanesite proizvod direktno na pazuh.

2 SAČEKATI

Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

Utišajte glas koji kaže da se ne možete osećati zaštićeno i prepustite se snazi novog NIVEA Derma Control antiperspiranta u spreju. Pružajući 96 sati pouzdane zaštite od znojenja, ovaj antiperspirant štiti od vlage i neugodnih mirisa. Formulacija sa DermaDry tehnologijom štiti kožu od iritacija i pruža joj mekoću i gladak osećaj. Ovaj antiperspirant je dermatološki odobren i ima beli cvetni i voćni miris. Formulacija sa laktatom, štiti vlažnost kože i pruža gladak osećaj. Držati na 15 cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva. Sa više od 130 godina iskustva, NIVEA je tržišni lider u globalnoj industriji nege kože. Naši istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama nege.

Broj artikla 98511 (98511-09080-62)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Aqua, Aluminum Zirconium Octachlorohydrex Gly, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Ethylhexyl Cocoate, Sodium Lactate, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium Aluminum Silicate, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, BHT, Parfum

Specijalni sastojci

Laktat

Vitamin C

Vitamin C

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)