(0)

NIVEA Derma Control antiperspirant u spreju

Preuzmite kontrolu uz NIVEA Derma Control antiperspirant u spreju. Formulacija sa DermaDry tehnologijom pruža 96-časovnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa, dok istovremeno štiti kožu.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Ujednačava ten
Laktat
Vitamin C
Vitamin C
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Pruža 96- časovnu zaštitu od prekomernog znojenja, vlage i neugodnih mirisa
  • DermaDry tehnologija štiti kožu od iritacija
  • Za osećaj mekane i glatke kože
  • Formulacija sa laktatom štiti vlažnost kože
  • Cvetni, voćni miris koji pruža osećaj svežine tokom celog dana

Kako da

1 PROTRESITE
Pre upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
Držati na 15 cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu.
3 SAČEKAJTE
Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

Utišajte glas koji kaže da se ne možete osećati zaštićeno i prepustite se snazi novog NIVEA Derma Control antiperspiranta u spreju. Pružajući 96 sati pouzdane zaštite od znojenja, ovaj antiperspirant štiti od vlage i neugodnih mirisa. Formulacija sa DermaDry tehnologijom štiti kožu od iritacija i pruža joj mekoću i gladak osećaj. Ovaj antiperspirant je dermatološki odobren i ima beli cvetni i voćni miris. Formulacija sa laktatom, štiti vlažnost kože i pruža gladak osećaj. Držati na 15 cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva. Sa više od 130 godina iskustva, NIVEA je tržišni lider u globalnoj industriji nege kože. Naši istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama nege.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperatura iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 98509 (98509-09080-32)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Lactate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Aqua, Tocopherol, Parfum

Specijalni sastojci

Laktat
Vitamin C
Vitamin C

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)