q10-cushion

NIVEA 3-U-1 NEGUJUĆI CUSHION

Sa laganim pigmentima za blistavo prirodan ten.

INOVACIJA

VIŠE NEGUJUĆI I JEDNOSTAVNIJI ZA KORIŠĆENJE OD ŠMINKE

Nemate vremena za komplikovan make-up? Nema problema – tu je NIVEA 3-u-1 negujući Cushion! Inovativna formulacija neguje kožu i sadrži lagane pigmente koji se savršeno uklapaju sa prirodnim tenom i pružaju mladolik i blistav izgled. Dostupan u dve varijante: Q10 3-u-1 Cushion sa koenzimom Q10 i Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 Cushion sa hijaluronskom kiselinom.

INOVACIJA

q10-cushion

1

NIVEA 3-u-1 negujući Cushion intenzivno neguje kožu i pruža 24h hidrataciju. Rezultat je čvrsta koža, ujednačen ten i blistavo svež izgled.

q10-cushion

2

Malen i praktičan, tako da ga možete nositi svuda sa sobom: 3-u-1 negujući Cushion, zahvaljujući svojoj veličini, idealan je za svaku torbicu! Sadrži malo ogledalo, tako da možete osvežiti izgled kože brzo i jednostavno gde god se nalazili.

q10-cushion

3

Osim što dubinski hidrira i neguje kožu, NIVEA 3-u-1 negujući Cushion štiti kožu od štetnih uticaja UV zračenja zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15. Na ovaj način vaša koža je zaštićena od prevremenog starenja.


Q10 CUSHION

NIVEA Q10 3-U-1 NEGUJUĆI CUSHION

Predstavljamo vam NIVEA Q10 negujući Cushion sa koži svojstvenim koenzimom Q10 i moćnim anti-age efektom.
q10-cushion

NIVEA Q10 3-U-1 CUSHION

Odaberite NIVEA Q10 negujući Cushion ukoliko vam je osim prekrivanja nepravilnosti važno i smanjivanje bora i finih linija. Njegov glavni sastojak je koenzim Q10 - moćni antioksidans koji smanjuje znakove starenja i dubinski neguje kožu. 

q10-cushion

SAVRŠENI ANTI-AGE SASTOJAK

Koenzim Q10 je dragoceni antioksidans koji se nalazi u samoj koži i doprinosi mladolikom izgledu kože. Kao glavni sastojak NIVEA Q10 negujućeg Cushion-a primetno umanjuje bore i pruža mladolik i blistav izgled kože. Važno: koristimo koži svojstven Q10 koji daje najbolje rezultate!

KOJE SU SVE PREDNOSTI OVOG CUSHION-A?

 • Sadrži koži svojstven koenzim Q10
 • Anti-age efekat koji trenutno smanjuje znakove starenja
 • Lagani pigmenti koji prekrivaju nepravilnosti
 • 24h hidratacija
 • SPF 15 za zaštitu od štetnog UV zračenja
 • Dostupan u 2 nijanse: srednje tamna i tamna


HYALURON CELLULAR FILLER

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3-U-1 NEGUJUĆI CUSHION

Otkrijte NIVEA Cellular Hyaluron Filler sa hijaluronskom kiselinom za prirodno prekrivanje i mladoliko blistav izgled.
q10-cushion

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3-U-1 CUSHION

Odaberite NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 negujući Cushion ukoliko želite kombinaciju hidratacije, nege kože i prirodnog prekrivanja nepravilnosti. Negujući fluid, obogaćen hijaluronskom kiselinom i kreatinom pruža koži mladolik i ujednačen izgled. 

q10-cushion

FORMULA OBOGAĆENA HIJALURONSKOM KISELINOM

Hidratantni efekat hijaluronske kiseline je naučno dokazan i zato je ona neizostavan sastojak proizvoda koji usporavaju starenje kože. Kao glavni sastojak NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 Cushion-a ujednačava ten i pruža mladolik i blistavi izgled. Učvrstite kožu i umanjite bore u jednom potezu!

KOJE SU SVE PREDNOSTI OVOG CUSHION-A?

 • Formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i kreatinom
 • Ujednačava ten i pruža mladolik izgled
 • Lagani pigmenti koji prekrivaju nepravilnosti
 • 24h hidratacija
 • SPF 15 za zaštitu od štetnog UV zračenja
 • Dostupan u 3 nijanse: svetla, srednje tamna i tamna

SVE O CUSHION-U

ODGOVARAMO NA NAJČEŠĆA PITANJA O NEGUJUĆEM CUSHION-U

1. Da li je potrebno koristiti kremu pre Cushion-a?

Možete, ali nije obavezno. Cushion sadrži negujuće sastojke koji će se pobrinuti za hidrataciju kože, što je pogotovo praktično leti kada kožu ne želite opterećivati nepotrebnim slojevima.

2. Kako se nanosi?

Cushion dolazi sa jastučićem koji omogućava jednostavno i praktično nanošenje. Naravno, možete ga naneti i pomoću omiljene četkice ili beauty blendera!

3. Kakav je intenzitet Cushion-a?

Pokriva više od BB kreme i neguje intenzivnije od šminke. Njegova prednost je da prekriva nepravilnosti, ali ne i prirodnu lepotu vaše kože - za blistav izgled kože bez efekta maske. Svaki korisnik odlučuje, užimajući u obzir potrebe svoje kože, u kom intenzitetu koristi ovaj proizvod.

4. Koji Cushion odabrati?

Odaberite NIVEA Q10 3-u-1 negujući Cushion ukoliko vam je osim prekrivanja nepravilnosti važno i smanjivanje bora i finih linija. Međutim, ukoliko želite kombinaciju hidratacije, nege kože i prirodnog prekrivanja nepravilnosti preporučujemo vam NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 negujući Cushion.

q10-cushion


SAVETI

Negovana koža koja blista iznutra je san svake žene. Saznajte kako do predivne kože uz pomoć NIVEA proizvoda i saveta!
q10-cushion

ANTI-AGE KREME: KADA JE PRAVO VREME DA POČNEMO DA IH KORISTIMO?

Kada je koži potrebna dodatna nega? I da li postoji „prerano“ za anti-age proizvode? Pročitajte članak i saznajte odgovore na pitanja u vezi sa starenjem kože i savete kako da ga usporite.

q10-cushion

MOJA TAJNA U BORBI PROTIV BORA? NEGA POMOĆU KOENZIMA Q10!

Brzina kojom koža stari razlikuje se od osobe do osobe u zavisnosti od genetskih predispozicija i načina života. Saznajte kako NIVEA proizvodi za negu lica protiv bora koji sadrže sastojak Q10 mogu sprečiti prevremeno starenje kože.