Franciska Elea će vam pokazati kako da napravite savršenu čvor punđu

Franciska Elea i NIVEA će vam pokazati kako da napravite savršenu čvor punđu Ne želite da nosite istu frizuru celog dana? Ne morate više da tragate za idejama - mi imamo rešenje za vas! Moderna čvor punđa je savršen izbor za vas i pokazaćemo vam kako da je napravite!

Saveti @franziskaelea za ceo dan

Modna blogerka i influenserka, Franciska Elea, i NIVEA vam zajedno predstavljaju ovaj tutorijal za šarmantnu čvor punđu.

Usudite se da promenite stil uz pomoć saveta Franciske Elee #DareToStyle

Franciska „Elea“ Dali jedna je od najuspešnijih modnih blogerki u Nemačkoj. Ova devojka iz Kelna na svom sajtu i Instagram kanalu @franziskaelea svakodnevno objavljuje praktične, kao i savete u vezi sa modom i negom i lepotom.


Franciska zna da su nam neki dani užurbaniji nego drugi. Ako tražite brzu i sasvim drugačiju frizuru, na pravom ste mestu.

Franciska i brend NIVEA su udružili snage kako bi vam pokazali kako da napravite modernu čvor punđu u samo šest koraka! 

čvor-punđa-korak1

1. Korak: Poboljšajte teksturu pomoću NIVEA FRESH REVIVE šampona za suvo pranje kose

Pre nego što počnete da pravite frizuru, nanesite NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose da biste poboljšali njenu teksturu. Na taj način, naredni koraci će biti mnogo jednostavniji i na kraju ćete imati lepu i postojanu frizuru. Pogledajte Franciskin tutorijal o pravilnoj upotrebi NIVEA šampona za suvo pranje kose.

čvor-punđa-2-korak

2. Korak: Podignite gornji deo kose

Podignite gornji deo kose i vežite ga u rep. Sami ćete odrediti na kojoj visini će biti vaša čvor punđa jer od položaja konjskog repa zavisi gde ćete napraviti punđu.čvor-punđa-korak3

3. Korak: Obmotajte kosu oko repa

Sada obmotajte kosu koju ste pokupili u konjski rep oko samog repa. Važno je da pokupite svu kosu, pa i najmanji pramen, u punđu.

čvor-punđa-korak4

4. Korak: Zakačite punđu

Ukosnicama učvrstite punđu koju ste napravili. Evo jednog profesionalnog saveta: poprskajte ukosnice sprejom za kosu pre nego što ih stavite kako bi bolje i duže držale kosu!čvor-punđa-korak5

5. Korak: Nanesite gel

Sada obratite pažnju na ostatak kose koji nije pričvršćen u punđi. Talasasti pramenovi se sjajno uklapaju uz čvor punđu – definišite ih pomoću NIVEA Care & Hold Regenerating gela za kosu.čvor-punđa-korak6

6. Korak: Utrljajte šampon za suvo pranje u kosu

Skoro ste gotovi! Sačekajte da šampon za suvo pranje deluje, a zatim rukama utrljajte ostatak proizvoda u kosu. Počnite od korena i nastavite ka spolja dok potpuno ne utrljate NIVEA šampon za suvo pranje kose.NIVEA-fresh-revive-slika

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose u svim situacijama

Ne samo da je NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje savršen proizvod ako želimo da poboljšamo teksturu kose pre stilizovanja, već pruža i osećaj svežine kosu nakon užurbanog dana i čisti kosu kako bi izgledala predivno. NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje je dostupan u tri nijanse: za svetlu, smeđu i tamnu kosu.
franciska-tutorijal

Pogledajte Franciskin tutorijal za NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje

Franciska nam je pokazala kako da napravimo šarmantnu čvor punđu, a sada će nam objasniti kako se pravilno koristi NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje. Pogledajte njen tutorijal za NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje ovde.