PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Franciska-pokazuje-savršenu-čvor-punđu

Franciska Elea će vam pokazati kako da napravite savršenu čvor punđu

Franciska Elea i NIVEA će vam pokazati kako da napravite savršenu čvor punđu

Ne želite da nosite istu frizuru celog dana? Ne morate više da tragate za idejama - mi imamo rešenje za vas! Moderna čvor punđa je savršen izbor za vas i pokazaćemo vam kako da je napravite!

Saveti @franziskaelea za ceo dan

Modna blogerka i influenserka, Franciska Elea, i NIVEA vam zajedno predstavljaju ovaj tutorijal za šarmantnu čvor punđu.

Usudite se da promenite stil uz pomoć saveta Franciske Elee #DareToStyle

Franciska „Elea“ Dali jedna je od najuspešnijih modnih blogerki u Nemačkoj. Ova devojka iz Kelna na svom sajtu i Instagram kanalu @franziskaelea svakodnevno objavljuje praktične, kao i savete u vezi sa modom i negom i lepotom.


Franciska zna da su nam neki dani užurbaniji nego drugi. Ako tražite brzu i sasvim drugačiju frizuru, na pravom ste mestu.

Franciska i brend NIVEA su udružili snage kako bi vam pokazali kako da napravite modernu čvor punđu u samo šest koraka! 

Kako da napravite čvor punđu

Predivna kosa svakog dana – pogledajte video tutorijal u kome je postupno objašnjeno kako da napravite predivnu čvor punđu za samo nekoliko minuta. U nastavku ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose u svim situacijama

NIVEA-fresh-revive-slika

Ne samo da je NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje savršen proizvod ako želimo da poboljšamo teksturu kose pre stilizovanja, već pruža i osećaj svežine kosu nakon užurbanog dana i čisti kosu kako bi izgledala predivno. NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje je dostupan u tri nijanse: za svetlu, smeđu i tamnu kosu.

Pogledajte Franciskin tutorijal za NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje

franciska-tutorijal

Franciska nam je pokazala kako da napravimo šarmantnu čvor punđu, a sada će nam objasniti kako se pravilno koristi NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje. Pogledajte njen tutorijal za NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje ovde.

Uživajte u predivnoj frizuri celog dana uz NIVEA proizvode!

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje će trenutno osvežiti vašu kosu. Pored toga, ovaj šampon blago čisti kosu, poboljšava njenu teksturu i povećava volumen.