PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Franciska-šampon-za-suvo-pranje-kose-zaglavlje

Franciska Elea objašnjava kako se koristi šampon za suvo pranje kose

Osvežite kosu u pokretu uz NIVEA proizvode

Uspavali ste se? Kasnite? Ne brinite! Imamo rešenje za vas: osvežite kosu u pokretu uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose.

Saveti @franziskaelea za ceo dan

Modna blogerka i influenserka Franciska Elea i brend NIVEA pripremili su ovaj tutorijal za pravilnu upotrebu šampona za suvo pranje kose.

Usudite se da promenite stil uz Franciskine savete #DareToStyle

Franciska „Elea“ Dali jedna je od najuspešnijih modnih blogerki u Nemačkoj. Ova devojka iz Kelna na svom sajtu i Instagram kanalu @franziskaelea svakodnevno objavljuje praktične, kao i savete u vezi sa negom i lepotom.

Franciska zna da jutro može da bude prilično haotično. Ako nemate mnogo vremena za jutarnju rutinu nege kose, na pravom ste mestu.

Franciska i brend NIVEA su udružili snage da bi vam pokazali kako se koristi NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose – za lepu kosu i osećaj svežine potrebno vam je samo nekoliko minuta.

Kako se koristi NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose

Predivna kosa svakog dana – pogledajte ovo video uputstvo za pravilnu upotrebu NIVEA FRESH REVIVE šampona za suvo pranje kose. U nastavku ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose

NIVEA-fresh-revive-šampon-za-suvo-pranje-kose

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose učiniće vašu kosu predivnom za samo nekoliko minuta. Ovaj proizvod trenutno osvežava kosu i pruža joj prijatan miris. Pored toga, on povećava volumen i blago čisti kosu.

Pogledajte Franciskin tutorijal za čvor punđu

tutorijal-za-čvor-punđu-Franciska

Tutorijal o pravilnoj upotrebi NIVEA FRESH REVIVE šampona za suvo pranje kose nije jedini koji je influenserka Franciska Elea pripremila za vas. Ovde možete pogledati i njen drugi tutorijal za šarmantnu frizuru sa čvor punđom!

Uživajte u predivnoj frizuri celog dana uz NIVEA proizvode

Osvežite kosu i povećajte volumen pomoću NIVEA šampona za suvo pranje.