Franciska Elea objašnjava kako se koristi šampon za suvo pranje kose

Osvežite kosu u pokretu uz NIVEA proizvode. Uspavali ste se? Kasnite? Ne brinite! Imamo rešenje za vas: osvežite kosu u pokretu uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose.

Saveti @franziskaelea za ceo dan

Modna blogerka i influenserka Franciska Elea i brend NIVEA pripremili su ovaj tutorijal za pravilnu upotrebu šampona za suvo pranje kose.

Usudite se da promenite stil uz Franciskine savete #DareToStyle

Franciska „Elea“ Dali jedna je od najuspešnijih modnih blogerki u Nemačkoj. Ova devojka iz Kelna na svom sajtu i Instagram kanalu @franziskaelea svakodnevno objavljuje praktične, kao i savete u vezi sa negom i lepotom.

Franciska zna da jutro može da bude prilično haotično. Ako nemate mnogo vremena za jutarnju rutinu nege kose, na pravom ste mestu.

Franciska i brend NIVEA su udružili snage da bi vam pokazali kako se koristi NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose – za lepu kosu i osećaj svežine potrebno vam je samo nekoliko minuta.

kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak1

1. Korak: Odaberite odgovarajuću nijansu prema svojoj boji kose

Prvo odaberite NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje u odgovarajućoj nijansi: svetla, smeđa ili tamna. Pronađite formulaciju koja vam najviše odgovara. Sve tri formulacije obogaćene su različitim mirisima. Franciska koristi nijansu za smeđu kosu u korenu, a svetliju nijansu za ostatak kose na kom su izvučeni pramenovi.
kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak2

2. Korak: Dobro protresite bocu

Protresite bocu! Pomerajte bocu gore-dole i levo-desno dok dobro ne promešate njen sadržaj.
kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak3

3. Korak: Podelite kosu i poprskajte je šamponom

Podelite kosu na jednake delove i nanesite na koren NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose. Vodite računa da šampon držite na oko 30cm od glave i da ga nanosite ravnomerno. Bitno je da ne pravite pauze, već da u kontinuitetu nanosite proizvod.
kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak4

4. Korak: Naprskajte ceo koren kose

Ravnomerno nanesite šampon za suvo pranje kose na ceo koren. Vodite računa da ne preskočite neki pramen. Možda će vam biti malo teže da naprskate kosu na potiljku, ali je veoma važno da ne preskočite nijedan deo korena.

 


kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak5

5. Korak: Sačekajte da šampon za suvo pranje kose deluje

Sada budite malo strpljivi. Sačekajte da NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje pokaže svoje magično dejstvo: važno je da kosa upije proizvod, što može da potraje jedan ili dva minuta. Naš profesionalni savet: kada poprskate koren, na krajeve nanesite šampon u svetlijoj nijansi kako biste povećali volumen.
kako-se-koristi-šampon-za-suvo-pranje-kose-korak6

6. Korak: Utrljajte šampon za suvo pranje u kosu

Skoro ste gotovi! Nakon što ste sačekali da šampon za suvo pranje deluje, prstima počnite da masirate glavu kako biste utrljali ostatak proizvoda u kosu. Počnite od korena i nastavite ka spolja dok potpuno ne utrljate NIVEA šampon za suvo pranje.

 

 


NIVEA-fresh-revive-šampon-za-suvo-pranje-kose

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose učiniće vašu kosu predivnom za samo nekoliko minuta. Ovaj proizvod trenutno osvežava kosu i pruža joj prijatan miris. Pored toga, on povećava volumen i blago čisti kosu.
tutorijal-za-čvor-punđu-Franciska

Pogledajte Franciskin tutorijal za čvor punđu

Tutorijal o pravilnoj upotrebi NIVEA FRESH REVIVE šampona za suvo pranje kose nije jedini koji je influenserka Franciska Elea pripremila za vas. Ovde možete pogledati i njen drugi tutorijal za šarmantnu frizuru sa čvor punđom!