Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru

Savršena kosa za savršeno veče. Iznenada ste odlučili da izađete i morate brzo da se spremite? Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru.

Saveti @alexmandostyle za ceo dan

Uticajna modna blogerka, Aleksandra Pavlik, i NIVEA zajedno su pripremile ovaj tutorijal za jednostavnu večernju frizuru sa talasima.

Usudi se da probaš nešto novo uz pomoć Aleks Mandostajl #DareToStyle

Iako je Aleksandra Pavlik njeno pravo ime, na internetu je poznata kao Aleks Mandostajl (Alex Mandostyle). Ova Poljakinja je već više od pet godina aktivna na YouTube kanalu i ima preko 540.000 pratilaca. U video snimcima koje postavlja, kao i na svom Instagram nalogu @alexmandostyle, Aleks daje savete u vezi sa negom i lepotom, kao i praktične savete za svakodnevni život koji su jedinstveni spoj humora i šarma.


Aleks ima iskustva u oblikovanju modernih i elegantnih frizura za važne večernje izlaske. Ona takođe zna da nekada nemamo puno vremena za spremanje. Ako želite da napravite jednostavnu, a lepu večernju frizuru sa talasima, na pravom ste mestu.

Aleks i NIVEA su zajedno pripemile ovaj video tutorijal u kome ćete saznati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru u samo par koraka.

Kako da napravite jednostavnu večernju frizuru

Predivna frizura svakog dana – pogledajte ovaj tutorijal sa Aleksandrom i saznajte kako možete jednostavno i brzo da transformišete dnevnu frizuru u večernju. U nastavku ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

1. korak: Raspletite pletenice

Prvo raspletite kosu i lagano je raščešljajte prstima. Vodite računa da ne pokvarite talase koji su se oblikovali u pletenicama!

 

 

2. korak: Uvijte kosu

Ako je potrebno, uvijačem dodatno uvijte pramenove. Počnite od prednjeg dela pa postepeno pređite na zadnji.

 

 

3. korak: Uvijajte kosu horizontalno

Držite uvijač u horizontalnom položaju dok obmotavate pramen oko njega. Polako pomerajte uvijač gore dole.

 

 

4. korak: Izvucite uvijač

Kada ste uvili pramen kose, izvucite uvijač i pustite pramen da padne. Ponovite dva prethodna koraka još nekoliko puta na različitim delovima kose. Vodite računa da uvijete celu kosu. Možda će vam biti malo teže da uvijete kosu na potiljku, ali sigurno ćete uspeti ako se potrudite!

5. korak: jednostavna večernja frizura

Ako želite veći volumen i bolju teksturu u korenu kose, nanesite NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje. Na taj način, frizura će duže zadržati svoj oblik.

 

6. korak: Napravite jednostavnu večernju frizuru

Još malo pa ste spremni! Na kraju nanesite NIVEA Care & Hold sprej za kosu kako biste dodatno učvrstili frizuru.

 

 

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose je veoma praktičan proizvod za svakodnevnu upotrebu. Ne samo da poboljšava teksturu kose i povećava volumen, ovaj šampon takođe blago čisti kosu i pruža trenutni osećaj svežine nakon iscrpljujućeg dana.