PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

jednostavna-večernja-frizura-zaglavlje

Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru

Savršena kosa za savršeno veče

Iznenada ste odlučili da izađete i morate brzo da se spremite? Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru.

Saveti @alexmandostyle za ceo dan

Uticajna modna blogerka, Aleksandra Pavlik, i NIVEA zajedno su pripremile ovaj tutorijal za jednostavnu večernju frizuru sa talasima.

Usudi se da probaš nešto novo uz pomoć Aleks Mandostajl #DareToStyle

Iako je Aleksandra Pavlik njeno pravo ime, na internetu je poznata kao Aleks Mandostajl (Alex Mandostyle). Ova Poljakinja je već više od pet godina aktivna na YouTube kanalu i ima preko 540.000 pratilaca. U video snimcima koje postavlja, kao i na svom Instagram nalogu @alexmandostyle, Aleks daje savete u vezi sa negom i lepotom, kao i praktične savete za svakodnevni život koji su jedinstveni spoj humora i šarma.


Aleks ima iskustva u oblikovanju modernih i elegantnih frizura za važne večernje izlaske. Ona takođe zna da nekada nemamo puno vremena za spremanje. Ako želite da napravite jednostavnu, a lepu večernju frizuru sa talasima, na pravom ste mestu.

Aleks i NIVEA su zajedno pripemile ovaj video tutorijal u kome ćete saznati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru u samo par koraka.

Kako da napravite jednostavnu večernju frizuru

Predivna frizura svakog dana – pogledajte ovaj tutorijal sa Aleksandrom i saznajte kako možete jednostavno i brzo da transformišete dnevnu frizuru u večernju. U nastavku ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose

NIVEA-fresh-revive-šampon-za-suvo-pranje-kose-slika

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose je veoma praktičan proizvod za svakodnevnu upotrebu. Ne samo da poboljšava teksturu kose i povećava volumen, ovaj šampon takođe blago čisti kosu i pruža trenutni osećaj svežine nakon iscrpljujućeg dana.