Men with young-looking skin

MLAĐI IZGLED KOŽE ZA SAMO 2 NEDELJE

NAUKA IZA NIVEA MEN LUMINOUS630 INOVACIJE

Nakon 10 godina istraživanja i testiranja 50.000 mogućih sastojaka, naši NIVEA naučnici su došli do revolucionarnog otkrića u nezi kože protiv starenja. Otkrili su LUMINOUS630®, aktivni molekul koji deluje tako što blokira ljudski enzim koji smanjuje melanin. Ovo je dovelo do našeg LUMINOUS630 asortimana proizvoda koji efikasno smanjuju vidljivu pojavu pigmentnih fleka i bora tako što izjednačavaju teksturu i ton vaše kože, pružajući mladolik i blistav izgled.
 

PREDSTAVLJAMO NAJNOVIJU INOVACIJU U NEZI KOŽE MUŠKARACA OD BRENDA NIVEA

Verujte novoj inovaciji protiv starenja od brenda NIVEA, koja deluje protiv tamnih pigmentnih fleka i višestrukih znakova starenja. Sa vidljivom i dokazanom efikasnošću, proizvodi protiv starenja sa LUMINOUS630 sastojkom i hijaluronom deluju na ćelijskom nivou i imaju dvostruko dejstvo: smanjuju pigmentne fleke i sprečavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Uživajte u koži koja izgleda mlađe nakon samo dve nedelje.
NIVEA MEN Anti-Age Cream
Učestvujte u dvonedeljnom izazovu protiv pigmentnih fleka

DA LI STE SPREMNI DA UNAPREDITE SVOJU RUTINU NEGE KOŽE? UČESTVUJTE U 2-NEDELJNOM IZAZOVU PROTIV PIGMENTNIH FLEKA

PROČITAJTE ŠTA KAŽU MUŠKARCI KOJI SU VEĆ UČESTVOVALI U IZAZOVU

VAŠE ODBROJAVANJE DO MLAĐE KOŽE – NIVEA MEN IZAZOV PROTIV PIGMENTNIH FLEKA

Verujemo da niste znali da možete imati kožu koja izgleda mlađe pre nego što vaš auto bude zakazan za sledeću zamenu ulja. Predstavljamo naš NIVEA MEN Anti-Age 2u1 Power serum sa LUMINOUS630 sastojkom i hijaluronom koji podržavaju kožu na ćelijskom nivou kako bi izjednačili razlike u tonu i borili se protiv bora, primetno smanjujući njihovu vidljivost.

 


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

ZAŠTO MUŠKARCI DOBIJAJU PIGMENTNE FLEKE I KAKO SE MOGU BORITI PROTIV NJIH?

Pigmentne fleke su prirodne i mogu se vremenom širiti kao rezultat starenja, ali takođe mogu biti izazvane aknama, opekotinama, izlaganjem suncu, ekcemom, alergijama i drugim faktorima koji mogu oštetiti ili iritirati kožu.

DA LI KREME ZA NEGU KOŽE PROTIV STARENJA DELUJU I KOJA JE NAJBOLJA RUTINA NEGE KOŽE ZA MUŠKARCE?

Postoji mnogo proizvoda za koje se tvrdi da leče pigmentne fleke i bore se protiv starenja, ali malo njih dokazano deluje. Zbog toga je linija Luminous630 proizvoda protiv starenja kože inovacija u borbi protiv staračkih pega i bora, jer je naučno dokazano da formulacija daje primetne rezultate nakon 2 nedelje svakodnevne upotrebe.

DA LI JE MOGUĆE TRAJNO UKLONITI PIGMENTNE FLEKE?

Staračke pege i tamni pigmenti mogu vremenom posvetliti i promeniti boju, ali ne moraju potpuno nestati. Srećom, uz pravilan tretman i rutinu nege kože, možete preduzeti korake da umanjite njihov izgled i podmladite svoju kožu.

KOLIKO JE VREMENA POTREBNO DA IZBLEDE PIGMENTNE PEGE I TAMNE FLEKE?

Možete smanjiti pojavu pigmentnih fleka za manje vremena nego što mislite. Uz naučno dokazanu efikasnost našeg Luminous630 2u1 seruma protiv starenja, primetni rezultati u smanjenju pigmentnih starosnih fleka vidljivi su za samo 2 nedelje, uz i a možete dodatno poboljšanje može da se vidi sa kontinuiranom upotrebom.

KOJI SU NAJBOLJI NAČINI ZA PRIRODNO I MEDICINSKO LEČENJE TAMNIH ​​FLEKA?

Dostupne su različite metode za tretiranje pigmentnih fleka i bora, od krema i ulja do intenzivnijih i skupljih dermatoloških tretmana. Međutim, nisu svi dokazano efikasni. Zato je naš Luminous630 asortiman proizvoda za negu kože protiv starenja toliko jedinstven, jer je naučno dokazano da formulacija smanjuje pojavu pigmentnih fleka i bora.
 

 

NIVEA LUMINOUS630® TRETMAN PROTIV PIGMENTNIH ​​FLEKA ZA ŽENE

Želeli smo da stvorimo formulaciju koja deluje u skladu sa kožom žena, kako bi uravnotežila pigmentaciju i smanjila pojavu pigmentnih fleka. Naši LUMINOUS630 serumi protiv pigmentnih fleka, kojima veruje 2 miliona žena širom sveta, su specijalno kreirani kako bi postigli upravo to, što ih čini nezaobilazanim za žene koje žele da njihova koža izgleda i oseća se najbolje do sada.

Bez obzira da li imate problem sa staračkim pegama, pigmentacijom nakon akni ili tamnim flekama, ovi NIVEA tretmani su specifični za sve potrebe vaše kože. Ne propustite priliku da uživate u blistavoj koži.