UŽIVAJTE U UJEDNAČENOJ I SJAJNOJ KOŽI

Sa NIVEA Luminous630 CC fluidom 3-u-1 koji prekriva, smanjuje i štiti.

MOŽETE IMATI SVE U JEDNOM!

Predstavljamo vam NIVEA Luminous630 CC fluid 3-u-1, naš prvi CC proizvod sa trostrukim delovanjem koji obezbeđuje prirodno prekrivanje i trenutno ujednačavanje tena, dok pomoću patentiranog sastojka LUMINOUS630® smanjuje tamne fleke i pomoću zaštitnog faktora 30 štiti vašu kožu od sunca. Sa vidljivim rezultatima već za 2 nedelje!* Ko kaže da ne možete imati sve u jednoj bočici?

 

PREKRIVA ✔️ SMANJUJE ✔️ ŠTITI ✔️

 

*Po sopstvenoj proceni, studija u trajanju od 12 nedelja, sa 51 ženom, 2023.


TROSTRUKA SNAGA U JEDNOM PROIZVODU

NIVEA Luminous630 CC fluid 3-u-1 sa SPF 30 ne samo da prekriva postojeće tamne fleke, već ih i sprečava i smanjuje nastanak novih!
 

ŠTA SU CC KREME?

CC (Colour Correction) kreme objedinjuju negu kože i šminkanje, jer pomoću aktivnih sastojaka neguju kožu, pružaju blago prekrivanje za ujednačavanje tena i obezbeđuju zaštitu od sunca. U poređenju sa gustim podlogama pružaju prirodniji izgled i zbog različitog delovanja u jednom proizvodu pojednostavljuju vašu svakodnevnu rutinu ulepšavanja.
 

Kako odabrati pravu CC kremu?

Kad je u pitanju izbor idealne CC kreme, obratite pažnju da vam pruža dovoljno hidratacije i dovoljno visok zaštitni faktor. Formula NIVEA Luminous630 CC fluida 3-u-1 sadrži hijaluronsku kiselinu koja duboko u ćelijama hidrira i neguje kožu, kao i zaštitni faktor 30.

Sledeći korak je izbor prave nijanse.

 

POTRAŽITE SVOJU SAVRŠENU NIJANSU

Sada, kada ste pronašli idealnu CC kremu za sebe, preostaje vam samo da odaberete pravu nijansu za svoju boju kože. NIVEA Luminous630 CC fluid 3-u-1 je na raspolaganju u tri nijanse:

  • TAMNA za tamniji, bogatiji ten.
  • SREDNJA za malo tamniju boju kože sa maslinastim podnijansama.
  • SVETLA za prilično svetlu kožu koja brzo izgori.

SAVRŠENA RUTINA ULEPŠAVANJA ZA UJEDNAČEN I SJAJAN TEN

NIVEA Luminous630 CC fluid 3-u-1 možete upotrebiti neposredno na očišćenoj koži. Još bolji efekat ćete postići potpunom rutinom.

☀️ UJUTRO: Dan započnite korišćenjem NIVEA Luminous630 seruma protiv tamnih fleka, koji intenzivno deluje na smanjenje svih tipova tamnih fleka. Zatim prstima ili pomoću četkice nanesite NIVEA Luminous630 CC fluid 3-u-1. Za bolje prekrivanje nanesite više slojeva fluida i nežno ga utrljajte u kožu. Ostavite da se dobro upije pre nego što upotrebite šminku.

🌙 UVEČE: Pripremite kožu za regeneraciju tokom sna ponovnim korišćenjem NIVEA Luminous630 seruma protiv tamnih fleka, a zatim nanesite  NIVEA Luminous630 noćnu kremu, za svežu i obnovljenu kožu već ujutro.

 
 

REVOLUCIONARNI SASTOJAK

Čak 10 godina zahtevnih istraživanja i testiranja više od 50.000 aktivnih sastojaka bilo je potrebno da NIVEA naučnici otkriju visoko efikasan sastojak LUMINOUS630®, koji deluje na ćelijskom nivou kako bi ponovo uspostavio ravnotežu u proizvodnji melanina u koži. Za efikasno smanjenje tamnih fleka i sprečavanje njihovog ponovnog pojavljivanja.
 

P&O

DA LI FLUIDI ZA UJEDNAČEN TEN KOŽE MOGU DA POMOGNU KOD HIPERPIGMENTACIJA?

Neki fluidi za ujednačavanje tena mogu da pomognu kod prekrivanja hiperpigmentacija, ali izazov ne rešavaju u korenu. NIVEA LUMINOUS630® CC fluid 3-u-1 odmah prekriva neželjene tamne fleke, a uz redovno korišćenje istovremeno sprečava nastanak novih i smanjuje već postojeće fleke.  
 

KAKO FUNKCIONIŠE INOVATIVNA FORMULA NIVEA CC FLUIDA?

Fluid sadrži mikroinkapsulirane pigmente adaptivne na boju. Tokom nanošenja se ljušture inkapsuliranih pigmenata razbijaju i polako oslobađaju pigmente boje. To omogućava njihovo ravnomerno raspoređivanje i prirodno prilagođavanje određenoj boji kože. Formula odmah ujednačava tamne fleke i nepravilnosti i stvarno transformiše kožu. Za prirodan izgled prekrivanja bez efekta maske.

POSLE KOLIKO VREMENA KORIŠĆENJA NIVEA CC FLUIDA LUMINOUS630 MOGU DA OČEKUJEM VIDLJIVE REZULTATE?

Svakodnevnim nanošenjem NIVEA LUMINOUS630® CC fluid 3-u-1 smanjuje tamne fleke, a prvi rezultati su vidljivi već za 2 nedelje korišćenja (po sopstvenoj proceni, studija u trajanju od 12 nedelja, sa 51 ženom, 2023.).
 

KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU BB KREME I CC KREME?

BB i CC kreme su dnevne kreme koje kožu neguju, blago je boje i time obezbeđuju ujednačenu nijansu. Blaga tekstura i brzo nanošenje idealni su za jutra, kad nemamo dovoljno vremena. BB kreme (Beauty Balms) su koncipirane tako da obezbeđuju taman dovoljno prekrivanja da nije potrebno koristiti podlogu, a obično pružaju bolje prekrivanje od CC krema. CC kreme (Colour Correction creams) su višenamenske kreme koje deluju kao hidratantna krema, podloga i zaštita od sunca, sve-u-jednom. Koriste se za prekrivanje crvenila, malih bora i tamnih fleka.

KOJI NIVEA PROIZVOD JE NAJEFIKASNIJI PROTIV TAMNIH FLEKA?

Napredni serum NIVEA Cellular Luminous630 protiv tamnih fleka efikasno smanjuje vidljivost svih tipova tamnih fleka već nakon 2 nedelje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Za trenutno, prirodno prekrivanje preporučujemo kombinovano korišćenje sa NIVEA Luminous630 CC fluidom 3-u-1, koji u trenutku prekriva neželjene tamne fleke, a uz dosledno korišćenje istovremeno sprečava nastanak novih.