PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

kako-da-napravite-razbarušenu-punđu-zaglavlje

Vanesa Zileti će vam pokazati kako napraviti razbarušenu punđu

Klasična i elegantna frizura za veče koje ćete pamtiti

Da li ste se ikada pitali kako da napravite savršenu razbarušenu punđu? Mi ćemo vam pokazati kako da oblikujete ovu elegantnu frizuru!

Saveti @vanessaziletti za ceo dan

YouTube influenserka Vanesa Zileti i NIVEA će vam zajedno pokazati kako da za vrlo kratko vreme napravite razbarušenu punđu.

Usudite se da promenite stil uz savete Vanese Zileti #DareToStyle

Više od 280.000 pratilaca na YouTube kanalu su dovoljan dokaz: influenserka Vanesa Zileti koja živi u Italiji postala je tokom prethodnih godina prava YouTube zvezda. Video snimci koje objavljuje sadrže savete u vezi sa modom, negom i lepotom a njen blog posvećen je uzbudljivim destinacijama širom sveta.


Vanesa zna da su neki izlasci posebni i da treba da izgledate elegantno, ali i moderno. Ako tražite savršenu frizuru za izlazak ili sastanak, na pravom ste mestu.

Vanesa je u saradnji sa brendom NIVEA napravila jednostavan tutorijal da bi vam pokazala kako da napravite predivnu razbarušenu punđu za samo nekoliko minuta.

Kako da napravite razbarušenu punđu

Uvek u trendu – pogledajte ovaj video tutorijal sa Vanesom i saznajte kako da napravite savršenu i elegantnu razbarušenu punđu za tren oka. U nastavku ćete naći detaljno uputstvo i objašnjenje za svaki korak.