Imate pitanje u vezi sa negom kose?

Ovde možete pronaći odgovore na najčešća pitanja.

1. DA LI NIVEA PROIZVODI ZA NEGU I OBLIKOVANJE KOSE UTIČU NA ZDRAV IZGLED KOSE?
NIVEA proizvodi za negu i oblikovanje ne opterećuju kosu i kožu glave! Naprotiv, NIVEA proizvodi za oblikovanje koji sadrže vitamine štite kosu od svakodnevnih stresnih uticaja.

2. KADA SE KORISTI PENA ZA KOSU?
Pena za kosu je naročito dobra za oblikovanje kose ako želite da povećate volumen. Pena za kosu najčešće se koristi kada oblikujemo kosu fenom i okruglom četkom. Međutim, možete je koristiti i kada sušite kosu prirodnim putem. Zahvaljujući NIVEA peni za kosu, vaša frizura izgleda prirodno, fleksibilna je i postojana tokom čitavog dana.

3. KADA SE KORISTI SPREJ ZA KOSU?
Sprej za kosu učvršćuje frizuru i omogućava dugotrajnu i pouzdanu postojanost. NIVEA sprej za oblikovanje daje kosi intenzivan sjaj i oblik celog dana. Sprej se nanosi na kosu kao završnica za frizuru i idealno se dopunjuje sa NIVEA penom za oblikovanje kose.

4. KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU „ULTRA“ JAKOG I „EKSTRA“ JAKOG UČVRŠĆIVANJA?
Proizvodi za oblikovanje kose dele se prema intenzitetu postojanosti koja može biti fleksibilna, „ekstra“ jaka, „ultra“ jaka, „mega“ jaka i „ekstremno“ jaka. Uz to se i učvršćivanje kose može gradirati od fleksibilnog do ekstremno jakog. Ultra jako učvršćivanje omogućava bolju postojanost i manju fleksibilnost od ekstra jakog.

 

5. DA LI MOGU DA KORISTIM PROIZVODE ZA OBLIKOVANJE KOSE IAKO IMAM PERUT?
NIVEA proizvodi za oblikovanje kose obično nemaju štetno dejstvo na kožu glave ili kosu. Čak i ako imate perut, možete bez bojazni da koristite sve NIVEA proizvode za oblikovanje kose. Perut je dosadna, ali ne mora da predstavlja problem! Preporučujemo NIVEA šampone protiv peruti. Oni sadrže aktivni sistem koji efikasno uklanja postojeću perut i sprečava pojavu nove.

6. ZAŠTO NIVEA PROIZVODI ZA NEGU KOSE SADRŽE SILIKONE?
Kada su silikoni pravilno formulisani i u odgovarajućoj količini, oni imaju mnoga pozitivna svojstva i pomažu vam da učinite kosu glatkom, sjajnom i gipkom. NIVEA proizvodi sadrže silikone koji ne samo da nisu štetni, već su i korisni za kosu. Oni se koriste u proizvodima za negu kose od 1980-ih. Prvi proizvodi su bili veoma hranjivi i prilično teški zbog čega je tanka kosa izgladala slepljeno i masno. Današnji proizvodi se razlikuju. Tokom pranja kose, surfaktanti uklanjaju sve silikone, čime se sprečava stvaranje naslaga na kosi. Na taj način, kosi pružate optimalnu negu koja je ne opterećuje i ne isušuje. Kako biste sami odlučili da li ćete koristiti proizvode koji sadrže silikone ili ne, NIVEA linija za negu kose sadrži brojne proizvode bez silikona, kao što su šamponi.


Da li imate još neko pitanje?

Obratite nam se putem formulara za kontakt na našem sajtu.