KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOSE ZA VEĆI VOLUMEN

PRUŽITE KOSI NEGU KAKVU ZASLUŽUJE

PREDSTAVLJAMO: PRAJMER ZA KOSU

I NJEGOVE PREDNOSTI ZA STILIZOVANJE KOSE SA VOLUMENOM

Prajmer za kosu je inovativni proizvod o kome svi pričaju. Ima istu ulogu kao i prajmer za šminku koji se nanosi kao podloga. Prajmer za kosu priprema kosu za stilizovanje – bilo da li je fenirate, ispravljate presom, uvijate uvijačem ili prirodno sušite. Prajmer štiti kosu od toplote i spoljašnjih uticaja kao što je vlaga.

Naš novi prajmer za kosu pruža dugotrajnu i fleksibilnu postojanost dok istovremeno neguje i štiti kosu. Pogledajte tutorijal i saznajte kako se koristi NIVEA prajmer za stilizovanje kose sa volumenom.

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA KOSU

NAPRAVITE FRIZURU SA VEĆIM VOLUMENOM U SAMO NEKOLIKO JEDNOSTAVNIH KORAKA
devojka-se-smeje

1. KORAK: PRIPREMITE KOSU

Pre nego što nanesete NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen, pripremite kosu: operite je šamponom i nanesite balsam. Zatim prosušite kosu peškirom i očešljajte je.
devojka-otvara-proizvod

2. KORAK: PRIPREMITE PRAJMER

Vaša kosa je sada spremna. Da biste pripremili prajmer za stilizovanje kose za veći volumen, jednostavno okrenite poklopac boce i dobro je protresite kako bi formulacija bila ujednačena kada je nanesete na kosu.
devojka-nanosi-proizvod-na-kosu

3. KORAK: NANESITE PRAJMER

Sada nanesite prajmer. Pritisnite pumpicu i istisnite proizvod na čiste dlanove. Ravnomerno rasporedite istisnutu količinu na oba dlana, a zatim ih protrljajte.
devojka-nanosi-proizvod-na-kosu

4. KORAK: UMASIRAJTE PRAJMER U KOSU

Vodite računa da nanesete prajmer na svaki pramen. Počnite od korena pa nastavite po dužini. Posebnu pažnju obratite na krajeve. Prajmer za stilizovanje kose za veći volumen najbolje deluje ako ste ga naneli u dovoljnoj količini na svaki deo kose.
devojka-suši-kosu-i-smeje-se

5. KORAK: OSUŠITE KOSU

Sada je vreme za feniranje. Imamo još jedan savet za vas: za dodatni volumen, prebacite kosu preko glave i četkajte je dok je fenirate. Odaberite okruglu četku i posebnu pažnju posvetite korenu kose da biste mogli da postignete dovoljno veliki volumen.
devojka-sa-gotovom-frizurom-se-smeje

6. KORAK: ZAVRŠNI DODIR

Vaša frizura je gotova! Prajmer će zaštititi kosu od vlage i isušivanja, ali ako želite dodatni volumen, uzmite nekoliko pramenova donjeg dela kose i oblikujte ih uvijačem. Na taj način, postići ćete bolju teksturu i veći volumen!

PREDSTAVLJAMO PRAJMERE ZA KOSU

PRAJMERI ZA RAVNU I KOVRDŽAVU KOSU

Naši novi prajmeri za kosu pomoći će vam da oblikujete kosu na različite načine.

NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen pomoći će vam da postignete raskošan izgled, dok NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose čini kosu glatkom i sjajnom.

Ako je vaša kosa prirodno kovrdžava ili je redovno uvijate, NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose je pravi proizvod za vas!

Pogledajte našu novu liniju proizvoda koji će vas sigurno oduševiti!

prajmer-za-veći-volumen-na-stolu


ZANIMA VAS JOŠ NEŠTO

POGLEDAJTE UPUTSTVA I ZA DRUGE FRIZURE
ruka-drži-prajmer-za-veći-volumen

SAZNAJTE VIŠE O PRAJMERU ZA KOSU

Da li želite da saznate više o prajmerima za kosu, kako deluju i kome se preporučuju? Saznajte više u nastavku teksta.

 

devojka-drži-prajmer-za-ravnu-kosu

PRAJMER ZA SJAJNU I GLATKU KOSU

Da li želite da isprobate kako vam stoji ravna i glatka kosa? Pogledajte naš tutorijal za NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose!

 

devojka-drži-prajmer-za-kovrdžavu-kosu

PRAJMER ZA KOVRDŽAVU KOSU

NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose učiniće vaše kovrdže gipkim i lepršavim. Utrljajte proizvod u kosu i oblikujte talase! Pogledajte tutorijal.