KAKO SE KORISTI NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOVRDŽAVE KOSE

POGLEDAJTE NAŠ TUTORIJAL

ŠTA JE PRAJMER ZA KOSU?

KOJA JE NJEGOVA ULOGA?

Da li ste čuli za prajmer za kosu? Ne? Onda je vreme da saznate nešto više o ovom čudesnom proizvodu za negu kose!

Prajmer za kosu možemo posmatrati kao osnovu za stilizovanje jer priprema kosu za oblikovanje pomoću nekog od aparata dok istovremeno štiti vaše dragocene kovrdže od spoljašnjih uslova kao što je vlažnost. Prajmer za kosu možete koristiti pojedinačno ili pre upotrebe aparata i drugih proizvoda za stilizovaje kose.

Predstavljamo naš potpuno novi NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose – sjajan proizvod za oblikovanje prirodnih kovrdža ili uvijanje kose. Pogledajte tutorijal i jednostavno uputstvo za upotrebu ovog sjajnog proizvoda!

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA KOSU

PRATITE OVE JEDNOSTAVNE KORAKE

1. KORAK: PRIPREMITE KOSU

Pre nego što nanesete NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose, treba da pripremite kosu. Operite je šamponom i nanesite balsam. Zatim pažljivo osušite kosu peškirom. Češljem ili četkom raščešljajte kosu.

2. KORAK: PRIPREMITE PRAJMER

Vaša kosa je sada spremna. Red je na prajmer za kosu! Jednostavno okrenite poklopac i dobro protresite bocu kako biste promešali formulaciju koja neguje kosu.

3. KORAK: NANESITE PRAJMER

U sledećem koraku treba da nanesete prajmer. Pritisnite pumpicu i istisnite proizvod na dlanove. Ravnomerno ga rasporedite na oba dlana, a zatim nežno umasirajte u vlažnu kosu.

4. KORAK: UTRLJAJTE PRAJMER U KOSU

Sada treba pažljivo da utrljate prajmer. Važno je da ne preskočite nijedan pramen kose. Počnite od korena i nastavite ka krajevima. Utrljajte proizvod po dužini i ne zaboravite vrhove kose!

5. KORAK: OSUŠITE KOSU

Sada je vreme da osušite kosu fenom. Koristite difuzer ako želite da kovrdže izgledaju sveže i lepršavo. Otkrićemo vam jedan trik: prebacite kosu preko glave pre feniranja ako želite dodatni volumen.

6. KORAK: STILIZUJTE KOSU

Sada ste spremni! Ako vam je kosa prirodno kovrdžava, vaša frizura je već gotova. Ukoliko želite, možete dodatno da naglasite njihovu gipkost pomoću uvijača. Na kraju poprskajte kosu Forming sprejom kako bi vaša frizura bila postojana tokom celog dana.

PRAJMERI ZA SVE FRIZURE

PRAJMERI ZA RAVNU KOSU I KOSU SA VOLUMENOM

NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose najefikasniji je na kovrdžavoj i talasastoj kosi. Međutim, ako želite ravnu kosu koja je sjajna i glatka ili biste hteli više volumena, ne brinite – imamo prave proizvode i za vas!

NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose priprema kosu za ispravljanje presom kako bi bila glatka i sjajna. NIVEA prajmer za stilizovanje kose sa volumenom pruža kosi volumen kakav zaslužuje!

Pogledajte našu celu liniju proizvoda i saznajte koji proizvod je najbolji za vašu #kosuizsnova.

ZANIMA VAS JOŠ NEŠTO?

POGLEDAJTE I DRUGE TUTORIJALE

SAZNAJTE VIŠE O PRAJMERU ZA KOSU

Toliko toga možete saznati o prajmeru za kosu, o tome kako deluje i ko bi trebalo da ga koristi. Pogledajte naš tutorijal i saznajte više!

 

PRAJMER ZA RAVNU KOSU

Da li želite da probate kako vam stoji ravna i glatka kosa? Pogledajte naš tutorijal i otkrijte kako da napravite frizuru veoma jednostavno – pomoću NIVEA prajmera za stilizovanje ravne kose.

PRAJMER ZA KOSU ZA VEĆI VOLUMEN

Dodajte teksturu i povećajte volumen! Uz NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen, to je veoma jednostavno! Pogledajte naš tutorijal.