TUTORIJAL ZA KONJSKI REP

Kako da napravite konjski rep sa volumenom

KAKO DA NAPRAVITE KONJSKI REP SA VOLUMENOM

POGLEDAJTE TUTORIJAL ZA OVU FRIZURU

Ova frizura je sjajan izbor za svaki dan – bilo da idete na posao, izlazite sa prijateljima ili ste krenuli u šoping. Jednostavna je, a opet drugačija.
Sve što vam je potrebno je fen, presa za kosu, NIVEA Forming sprej za volumen i NIVEA prajmer za stilizovanje za veći volumen.

Ali, šta je zapravo prajmer za kosu i koja je njegova uloga? Prajmer za kosu je sličan prajmeru za lice koji koristimo svako jutro pre šminkanja.

Priprema kosu za oblikovanje i istovremeno je štiti od toplote i spoljašnjih uticaja.

Prajmer za kosu možete koristiti posebno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za stilizovanje kose.
Da li želite da pogledate naš tutorijal i otkrijete kako da napravite ovu simpatičnu frizuru u nekoliko koraka?

NAPRAVITE KONJSKI REP SA VOLUMENOM

U SAMO 6 KORAKA

1. KORAK: NANESITE PRAJMER

Pre svega, važno je da dobro pripremite kosu. Operite je šamponom i nanesite balsam. Sada je vreme za NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen. Ravnomerno rasporedite prajmer na dlanove i utrljajte ga u vlažnu kosu. Krenite od korena i nastavite ka krajevima.

2. KORAK: OSUŠITE KOSU

Sada je vreme da isfenirate kosu. Ako želite da povećate volumen, prebacite kosu preko glave dok je sušite. Gustu kosu je potrebno sušiti malo duže, ali, videćete i sami, trud će se isplatiti!

3. KORAK: NANESITE FORMING SPREJ

Sada je na redu NIVEA Forming sprej za volumen. Sprej daje kosi fleksibilnu postojanost kako biste mogli da oblikujete kosu koliko god puta želite. Podignite pramen po pramen kako biste ravnomerno naneli sprej na celu kosu. Krenite od korena i nastavite prema krajevima.

4. KORAK: VEŽITE I UVIJTE KOSU

Sada pokupite kosu u nizak konjski rep. Vežite kosu nekom lepom trakom ili nagužvanom gumicom. Zatim uvijačem uvijte krajeve pojedinačnih pramenova. Tako ćete postići volumen koji želite.

5. KORAK: NANESITE PRAJMER

Sada je vreme za prajmer – ponovo. Oblikujte krajeve uvijenih pramenova pomoću NIVEA prajmera za stilizovanje kose sa volumenom. Nanesite prajmer na konjski rep i uvijte pojedinačne pramenove prstima. Nanesite prajmer na kosu vezanu u rep da biste postigli što veći volumen!

6. KORAK: UŽIVAJTE U SVOJOJ FRIZURI

Vaša frizura je sada gotova! Konjski rep sa volumenom je sjajan izbor za svaki dan, šta god da ste planirali. Pomoću Forming spreja i prajmera za kosu, vaša kosa će izgledati sjajno celog dana, bilo da ste u šopingu, na poslu, na zabavi...

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOSE ZA VEĆI VOLUMEN

NAPRAVITE KONJSKI REP SA VOLUMENOM

Konjski rep nije jedina frizura koju možete da napravite pomoću NIVEA prajmera za stilizovanje kose za veći volumen. Prajmer za kosu pruža sjajnu osnovu za stilizovanje i jednostavno oblikovanje kose. Omogućava prirodnu postojanost, bez lepljivog osećaja. Povećajte volumen i isprobajte različite frizure sa raskošnim volumenom!

ZANIMA VAS JOŠ NEŠTO?

POGLEDAJTE UPUTSTVA I ZA DRUGE FRIZURE

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOSE ZA VEĆI VOLUMEN

Želite da saznate još nešto o načinu upotrebe NIVEA prajmera za stilizovanje kose sa volumenom? Pogledajte ovaj tutorijal i pronađite inspiraciju za sebe!

TUTORIJAL ZA ELEGANTNU FRIZURU ZA RAVNU I GLATKU KOSU

Šta mislite o tome da probate kako vam stoji ravna kosa? Uz naš tutorijal moći ćete da napravite ovu elegantnu frizuru za tili čas!

 

TUTORIJAL ZA RAZBARUŠENU PUNĐU

Napravite frizuru sa razbarušenom punđom pomoću NIVEA prajmera za stilizovanje kovrdžave kose. Pogledajte naš jednostavni tutorijal i detaljno uputstvo.