PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

kako-se-koristi-zaglavlje-naslov

Jednostavno rešenje i trenutno osveženje za kosu

Kako se koristi šampon za suvo pranje kose

Uz naš vodič za upotrebu šampona za suvo pranje kose i jednostavne, prirodne frizure, bićete spremni za tili čas!

Vaš vodič za upotrebu šampona za suvo pranje kose

Potrebno vam je samo nekoliko sekundi da očistite kosu i osvežite njen izgled, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.

5 saveta za upotrebu šampona za suvo pranje kose

 

 

  • Manje je više – ako nanesete previše šampona, kosa će delovati beživotno.
  • Vodite računa da šampon nanesete samo na koren jer je tu najpotrebniji.
  • Najbolje rezultate ćete postići ako očetkate kosu četkom sa prirodnom dlakom.
  • Nanesite šampon na kosu pre spavanja da biste ujutru imali veći volumen i bolju teksturu.
  • Trudite se da ne dirate kosu nakon upotrebe šampona jer ne želite da ponovo bude masna.

Šampon za suvo pranje za vašu boju kose

saveti-za-upotrebu-šampona-za-suvo-pranje-prema-boji-kose

Ne uspevate da pronađete šampon za suvo pranje namenjen tamnoj kosi? Nova NIVEA FRESH REVIVE linija sadrži šampone za suvo pranje za svetlu, smeđu, kao i tamnu boju koji se savršeno uklapaju uz vašu nijansu kose i naglašavaju njen prirodni sjaj. Nema više sivih tonova! 

Stilizovanje uz šampon za suvo pranje kose: istaknite svoj prirodni izgled

Evo nekoliko sjajnih predloga ako želite da iskoristite sve prednosti šampona za suvo pranje i napravite predivnu, prirodnu frizuru.

Skratite jutarnju rutinu i trenutno osvežite izgled

Nemamo uvek vremena da peremo kosu svakog dana, a kosa već nakon dan ili dva kosa može da izgleda masno i beživotno. Poprskajte kosu NIVEA FRESH REVIVE šamponom za suvo pranje kako bi kosa izgledala lepo i drugog ili trećeg dana posle pranja. Šampon za suvo pranje kose istovremeno upija višak masnoće, osvežava i štiti prirodnu boju. Veoma jednostavno – nanesite šampon, umasirajte ga i očetkajte kosu i bićete spremni za tili čas! Ako imate malo vremena, a hteli biste talasastu frizuru, presom za kosu napravite talase, a zatim nanesite šampon za suvo pranje koji će ih učvrstiti.

 

Produžite period između dva pranja kose

šampon-za-suvo-pranje-kose-i-jutarnja-rutina-slika

Preporučuje se da perete kosu jednom do dva puta nedeljno. Ukoliko je perete češće, kosa gubi svoju prirodnu masnoću. Šampon za suvo pranje kose je jednostavno rešenje koje će vam pomoći da ređe perete kosu i uštedite vreme.

Povećajte volumen uz NIVEA šampon za suvo pranje kose

frizure-za-prirodnu-kosu-slika

Ne samo da NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje čisti i osvežava kosu, već joj daje i volumen i teksturu kako biste je lakše oblikovali. Za dodatnu punoću i gipkost, dobro umasirajte šampon u koren i primetićete razliku istog trenutka.

Jednostavne frizure za prirodnu kosu pomoću šampona za suvo pranje kose

Kosu možete osvežiti na jednostavan način pomoću šampona za suvo pranje koji poboljšava teksturu i čvrstinu kose. Evo nekoliko ideja za prirodne frizure:

  • Pomoću široke, okrugle četke napravite opuštene talase. Prođite prstima kroz kosu kako biste postigli ležeran, razbaružen izgled.
  • Podignite kosu u opuštenu, neurednu punđu i izvucite par pramenčića oko lica ako želite da frizura deluje neobavezno. Šampon za suvo pranje povećava teksturu kose i dodaje volumen u korenu. 
  • Napravite polupodignutu frizuru tako što ćete uzeti po manji pramen kose sa obe strane, uviti ih i obmotati oko glave, a zatim pričvrstiti ukosnicama. Savet: frizuru možete dodatno učvrstiti tako što ćete poprskati ukosnice šamponom za suvo pranje pre nego što ih stavite.

Savršen za osveženje posle treninga

Razmišljate da preskočite popodnevni trening jer se plašite da ćete pokvarite frizuru? Uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose, nemate izgovor! Jednostavno ga nanesite na koren nakon treninga i on će upiti višak masnoće i znoja, a njegov predivan miris će pružiti dodatni osećaj svežine. Sada možete slobodno da vežbate!

Opuštena pletenica je savršena frizura posle treninga ako želite da brzo i lako pokupite kosu i sklonite je sa lica. Osvežite kosu šamponom za suvo pranje, a zatim je napravite jednostavnu, opuštenu pletenicu. Ova frizura je veoma jednostavna i praktična, a uz to i moderna.

Šampon za suvo pranje kose – vaš novi najbolji prijatelj

dodajte-volumen

Šampon za suvo pranje kose je sjajno rešenje jer povećava volumen i čvrstoću kose. Prebacite kosu preko glave, naprskajte šampon i za tren oka ćete imati modernu frizuru sa bogatim volumenom.