jednostavne-frizure-zaglavlje

Jednostavne frizure

Uvek izgledajte sjajno uz jednostavne frizure
U užurbanoj svakodnevici vreme nije uvek na vašoj strani. Ovi proizvodi za stilizovanje kose i praktični saveti će vam pomoći da uštedite vreme i istaknete svoju prirodnu lepotu.

Isprobajte jednostavne frizure

Saznajte kako da za vreme koje imate na raspolaganju napravite brze i jednostavne frizure i našminkate se.

Izgledajte sjajno bez mnogo truda

Zaposlene žene nemaju vremena za dugačke jutarnje rituale za negu.

Koliko god da volimo da ugađamo sebi i potrošimo sate na negu kose i šminkanje, obaveze oko dece, na poslu kao i one svakodnevne nam često to ne dozvoljavaju.

Iako ste zauzeta poslovna žena, vredna studentkinja ili mama koja žonglira obavezama, ne znači da morate u potpunosti da zanemarite svoju negu kose i kože.

Važno je da budete praktični, pronađete ravnotežu i negujete svoju prirodnu lepotu.

Dovoljno je da pred spavanje napravite pletenice ili podignete kosu u punđu da biste preko noći učinili kosu lepom bez muke i truda.

Jednostavne, lake frizure – detaljno uputstvo

Pogledajte tutorijale za negu kose da biste saznali kako da napravite jednostavne frizure i otkrili proizvode za stilizovanje kose zahvaljujući kojima ćete izgledati dobro za kraće vreme.

Proizvodi za stilizovanje za jednostavne frizure

Kada vas čeka naporan dan, potrebna vam je brza i jednostavna frizura koja će trajati celog dana. Bez obzira na to da li se odlučite za letnje talase ili neku jednostavnu frizuru za dugu kosu, vreme je da pozovete proizvode za stilizovanje u pomoć.

Ako želite da napravite upletenu punđu  ili vežete kosu u rep, NIVEA Ultra Strong Hold sprej za stilizovanje će vam pomoći da ukrotite neposlušne vlasi i za samo nekoliko sekundi vaša firizura će biti savršena.

Da biste osvežili kratku kosu, nanesite NIVEA Styling Cream kremasti gel i prođite prstima kroz kosu.

Proizvodi za stilizovanje kose ne pružaju samo postojanost, već i štite i neguju svaki pramen kako bi  vaša kosa imala blistav sjaj.

Učinite jednostavne frizure postojanim pomoću NIVEA proizvoda

Preporučujemo vam