TUTORIJAL ZA RAVNU I GLATKU KOSU

JEDNOSTAVNI TUTORIJAL ZA ELEGANTNU FRIZURU

KAKO DA STILIZUJETE RAVNU I GLATKU KOSU

POGLEDAJTE NAŠ JEDNOSTAVNI TUTORIJAL

Spremate se za izlazak? Čeka vas uzbudljivo veče? Zašto ne biste isprobali neku novu frizuru? 
Imamo sjajan predlog za vas! Ravna i glatka kosa izgleda moderno, ali i veoma elegantno i, što je najvažnije, veoma je jednostavna.

Pomoću NIVEA prajmera za kosu i NIVEA Forming spreja, vaša kosa će biti ravna i glatka za tili čas!
Da li znate šta je prajmer za kosu? Sličan je prajmeru za šminku jer priprema kosu za stilizovanje i štiti je od spoljašnjih uticaja.

Može se koristiti posebno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za stilizovanje kose.

Da li ste spremni da isprobate kako vam stoji ravna i glatka kosa? Pogledajte naš tutorijal, a u nastavku ćete pronaći uputstvo za ovu frizuru.

STILIZUJETE RAVNU I GLATKU KOSU

U SAMO 6 KORAKA
devojka-nanosi-proizvod-na-dlan

1. KORAK: NANESITE PRAJMER ZA KOSU

Da biste pripremili kosu operite je šamponom i nanesite balsam pa sačekajte da se osuši. Sada sipajte NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose na dlanove i utrljajte ga u suvu kosu. Počnite od korena i nastavite ka krajevima.
devojka-povlači-razdeljak

2. KORAK: NAPRAVITE RAZDELJAK

Napravite razdeljak pomoću češlja. Uredno podelite kosu kako nijedna vlas ne bi bila na pogrešnoj strani. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak više puta.
devojka-koristi-presu-za-kosu

3. KORAK: ISPRAVITE KOSU

Sada je vreme da ispravite kosu. Presom ispravite svaki pramen. Ako imate gustu kosu, treba da koristite veću presu, a za tanju kosu je dovoljna i manja presa.
devojka-nanosi-sprej-za-kosu

4. KORAK: NANESITE FORMING SPREJ

Nanesite NIVEA Forming sprej za ravnu kosu. Pokrite čelo dlanom kako biste zaštitili lice i oči od spreja. Vodite računa da nanesete dovoljno spreja na koren.
devojka-nanosi-sprej-za-kosu

5. KORAK: POKUPITE PRAMENČIĆE OKO LICA

Sledeći korak je veoma jednostavan. Očešljajte kosu iza ušiju i učvrstite jednu stranu šnalom koju ćete zakačiti tik iznad uha. Obema rukama pokupite sitne pramenove oko lica i zagladite ih.
devojka-se-smeje

6. KORAK: UŽIVAJTE U NOVOJ FRIZURI

Vaša frizura je sada gotova! Možete je nositi u svakoj prilici – bilo da izlazite sa prijateljima ili partnerom, ili ste krenuli na posao. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni, baš kao i vaša okolina. 

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE

SADA MOŽETE IMATI RAVNU I GLATKU KOSU O KOJOJ MAŠTATE
NIVEA prajmer za stilizovanje ravne i glatke kose nema samo efekat ispravljanja. Prajmer smiruje neposlušne vlasi i sitne kovrdže i čini frizuru postojanom, bez lepljivog osećaja. Pored toga, formulacija sa suvim uljem hidrira kosu, čini je glatkom i pruža zaštitu od visokih temperatura i do 220 stepeni. Kako vam to zvuči? Sjajno, zar ne?
prajmer-za-stilizovanje-ravne-kose-na-stolu

ZANIMA VAS JOŠ NEŠTO?

POGLEDAJTE NAŠA UPUTSTVA I ZA DRUGE FRIZURE
devojka-drži-prajmer-za-ravnu-kosu

TUTORIJAL ZA PRAJMER ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE

Želite da saznate nešto više o upotrebi prajmera za kosu? Pogledajte naš tutorijal za ravnu i glatku kosu kojom ćete biti oduševljeni.

 

devojka-sa-razbarušenom-punđom

TUTORIJAL ZA RAZBARUŠENU PUNĐU

Da li želite da napravite razbarušenu punđu koja će privući poglede gde god da krenete? Ova frizura je sjajna za sve prilike, od letnje zabave do odlaska na posao. Pogledajte naš tutorijal.
devojka-sa-konjskim-repom

TUTORIJAL ZA KONJSKI REP SA VOLUMENOM

Šta mislite o tome da promenite frizuru? Pogledajte naš tutorijal i saznajte kako da napravite konjski rep sa volumenom.