Otkrijte trik za savršenu visoku punđu kakvu nosi Laura Pontikorvo

Predivna frizura na jednostavan način. Laura Pontikorvo zna kako da učini frizure jednostavnim i sada će vam to i pokazati u tutorijalu za punđu u četiri brza koraka.

Visoka punđa: brza, jednostavna i veoma moderna frizura

Sjajna frizura koju možete nositi cele godine – visoka punđa je praktična, brza i jednostavnija nego što mislite!

Laura Pontikorvo: model, svetski putnik, modni bloger i internet zvezda

Laura Pontikorvo je model holandsko-italijanskog porekla, putnik, stručnjak za modu, modni bloger i medijska ličnost. Laura je gostovala u brojnim televizijskim programima, učestvovala u „reality“ emisijama i imala mnoge druge nastupe. Kao Instagram zvezda i jedna od najpopularnijih blogerki, Laura je postigla ogroman uspeh i postala poznata na internetu pružajući inspiraciju i korisne informacije svojim pratiocima u vezi sa poslednjom modom, frizurama i tehnikama. Na svom YouTube kanalu, Laura pruža zabavne, ali i korisne savete, trikove, objašnjenja i tutorijale o modnim stilovima i lepoti. NIVEA je sa oduševljenjem prihvatila priliku da sarađuje sa Laurom, koja će sa nama podeliti svoje talente i pokazati kako se pravi punđa i druge frizure u samo nekoliko brzih i jednostavnih koraka.

Elegantna visoka punđa je sjajna frizura kada želite da podignete kosu

Prvo podelite kosu na gornji i donji deo da biste kasnije mogli da obmotate kosu oko punđe.

U ovom tutorijalu Laura Pontikorvo će vam pokazati jednostavan način da pokupite kosu

Laura će vam u tutorijalu postupno objasniti kako da napravite visoku punđu. Za predivnu frizuru sa punđom potrebno vam je samo četiri jednostavna koraka. Pronađite inspiraciju i isprobajte novu frizuru koja je sjajna za sve prilike i sva godišnja doba! 

Korak po korak: napravite savršenu visoku punđu u 4 jednostavna koraka

tutorijal-za-visoku-punđu-1

Prvi korak: podelite kosu pre nego što je podignete

Prvo podelite kosu na gornji i donji deo, kako biste mogli da obavijete donje pramenove kose oko punđe i pričvrstite je. Nanesite tretman koji se ne ispira kako se kosa ne bi mrsila i izgledaće sjajno.
tutorijal-za-visoku-punđu-2

Drugi korak: podignite kosu iza glave

Očetkajte čistu kosu unazad tako da bude glatka i ravna. Gornji deo držite pozadi kako bi svaki pramen bio na svom mestu, a zatim je vežite gumicom da pramenovi ne bi ispadali iz punđe i da bi frizura izgledala uredno. 
tutorijal-za-visoku-punđu-3

Treći korak: očetkajte kosu

Izvucite uvijač i pustite gipke lokne da prirodno padaju. Četkom sa prirodnom dlakom nežno očetkajte kosu da bi bila glatka. Tako će delovati lepo i svilenkasto i pomalo neobavezno.
saveti-za-ležerne-talase

Četvrti korak: oblikujte punđu

Sada je vreme da oblikujete punđu. Gustim češljom natapirajte kosu nadole da biste naglasili njenu teksturu. Ponovo uvijte kosu i napravite punđu. Obmotajte donje pramenove oko punđe i uvucite ih, a zatim sve pričvrstite ukosnicama. Voilà! Vaša visoka punđa je gotova i predivno izgleda.
proizvodi-za-ležerne-talase

Visoka punđa: klasična frizura za sva vremena i za sve prilike

Punđa je sjajna frizura ako želite da podignete kosu i idealna je za letnje vrućine, ali i za sve prilike, bilo da su svečane ili ne. Visoka punđa je klasična, ali veoma moderna frizura koja pristaje kako dugoj tako i kosi srednje dužine.
saveti-za-visoku-punđu

Vrlo lako ćete naći sjajne dodatke za vašu novu frizuru

Visoka punđa, ali i sve druge frizure sa punđama su sjajne jer su univerzalne! Možete ih uklopiti sa skoro svim odevnim kombinacijama – elegantnim ili ležernim. Podignite kosu u punđu ako želite da pokažete nove minđuše ili svoju omiljenu ogrlicu.
proizvodi-za-stilizovanje-kose

Otkrijte proizvode koji će učvrstiti vašu punđu i pobrinuti se da izgledate savršeno

Visoka punđa je zaista jednostavna, ali uz malu pomoć možete postići mnogo bolji efekat. Kosa treba da izgleda sjajno i vi isto tako treba da se osećate. Koristite odgovarajuće proizvode da biste smirili neposlušne vlasi i lakše oblikovali kosu, naročito ako je tanka.