Boemska pletenica je predivna frizura za sve koji vole upletenu kosu

DominoKati i NIVEA pokazuju kako da napravite ovu frizuru. DominoKati, model i ikona mode i stila popularna na YouTube-u i Instagramu, pruža vam stručne savete i pomoći će vam da napravite predivnu boemsku pletenicu.

YouTube zvezda – DominoKati

NIVEA vam sa zadovoljstvom predstavlja ovaj video tutorijal snimljen u saradnji sa DominoKati, YouTube zvezdom i stručnjakom za modu i lepotu

DominoKati će vam pokazati kako da napravite predivnu boemsku pletenicu

Nemica DominoKati, popularna YouTube zvezda i ikona mode i lepote, i NIVEA će vam zajedno pokazati kako frizure sa pletenicama mogu biti veoma jednostavne. Zahvaljujući njenim brojnim YouTube kanalima i veoma popularnom Instagram nalogu, DominoKati je dostigla neverovatnu slavu na internetu, gde svojim pratiocima širom sveta pruža savete,  trikove i inspiraciju u vezi sa životnim stilom i negom lepote. Ona će vam objasniti korak po korak kako da napravite predivnu boemsku pletenicu. U njenom tutorijalu ova tradicionalna i romantična frizura izgleda veoma jednostavno i uverićete se da zapravo i jeste takva!

Pogledajte tutorijal i napravite sami predivnu boemsku pletenicu

Razvijte kreativnost i pronađite inspiraciju u svom novom omiljenom stilu. Pogledajte tutorijal sa DominoKati i isprobajte ovu frizuru i sami.

Tutorijal za boemsku pletenicu sa DominoKati

Postoji nekoliko stotina različitih pletenica koje su popularne u celom svetu, od kojih su neke veoma složene, a neke jednostavne. Pogledajte ovaj kratki tutorijal i saznajte kako da sami napravite boemsku pletenicu u samo par brzih koraka.
odvojte i uvijte kosu

Prvi korak: odvojte i uvijte kosu

Prvo podignite jednu polovinu kose i nanesite sprej za stilizovanje, koji će učiniti kosu lakšom za oblikovanje. Uvijačem uvijte jednu polovinu kose. Drugu polovinu možete da pokupite u punđu.
upletite kosu

Drugi korak: upletite kosu

Očetkajte oba dela kose četkom sa prirodnom dlakom. Počnite da pletete kosu! Krenite od manjih delova koji počinju od linije kose na čelu, a zatim nastavite ka uhu dok ne dođete do kraja. Vežite kraj pletenice gumicom. 
spojte sve delove

Treći korak: spojte sve delove

Gustim češljem ili četkom za tapiranje, nežno natapirajte zadnji deo kako bi frizura delovala razbarušeno. Od dela kose koji niste upleli napravite punđu, a zatim oko nje obmotajte pletenicu kako biste je učvrstili. Pomoću nekoliko ukosnica dodatno pričvrstite frizuru.

Četvrti korak: dajte frizuri lični pečat

Ukoliko se to uklapa u vaš stil, možete prstima pažljivo da razdvojite upletene pramenove kako bi pletenica delovala šire, razbarušeno, a istovremeno i romantično. Vodite računa da ne razdvojite pramenove previše! Na kraju nanesite sprej za stilizovanje kose da biste učvrstili frizuru.

Pletenice, pletenice, pletenice! Izbor je beskonačan

Postoji bezbroj načina na koje možete uplesti kosu – boemska pletenica je samo jedan od njih

  • Riblji rep: elegantna, široka pletenica – sjajna frizura za sva godišnja doba, koja lepo naglašava sve odevne kombinacije.  Riblji rep može da deluje uredno ili razbarušeno.
  • Holandska pletenica: holanska pletenica i pletenica riblja kost počinju od prednjeg dela glave i pletu se unazad. Izgledaju predivno i mladalački i praktične su ako želite da podignete kosu. Idealan su izbor kada se bavite sportom.
  • Pletenica mlekarica se sastoji od tri pramenova koji su upleteni oko glave u obliku krune. Ona je takođe sjajna ako želite da podignete kosu i izgledate ljupko i tradicionalno.