PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

tutorijal-za-boemsku-pletenicu-sa-DominoKati-zaglavlje

Boemska pletenica je predivna frizura za sve koji vole upletenu kosu

DominoKati i NIVEA pokazuju kako da napravite ovu frizuru

DominoKati, model i ikona mode i stila popularna na YouTube-u i Instagramu, pruža vam stručne savete i pomoći će vam da napravite predivnu boemsku pletenicu.

YouTube zvezda – DominoKati

NIVEA vam sa zadovoljstvom predstavlja ovaj video tutorijal snimljen u saradnji sa DominoKati, YouTube zvezdom i stručnjakom za modu i lepotu

DominoKati će vam pokazati kako da napravite predivnu boemsku pletenicu

Nemica DominoKati, popularna YouTube zvezda i ikona mode i lepote, i NIVEA će vam zajedno pokazati kako frizure sa pletenicama mogu biti veoma jednostavne. Zahvaljujući njenim brojnim YouTube kanalima i veoma popularnom Instagram nalogu, DominoKati je dostigla neverovatnu slavu na internetu, gde svojim pratiocima širom sveta pruža savete,  trikove i inspiraciju u vezi sa životnim stilom i negom lepote. Ona će vam objasniti korak po korak kako da napravite predivnu boemsku pletenicu. U njenom tutorijalu ova tradicionalna i romantična frizura izgleda veoma jednostavno i uverićete se da zapravo i jeste takva!

Pogledajte tutorijal i napravite sami predivnu boemsku pletenicu

Razvijte kreativnost i pronađite inspiraciju u svom novom omiljenom stilu. Pogledajte tutorijal sa DominoKati i isprobajte ovu frizuru i sami.

Tutorijal za boemsku pletenicu sa DominoKati

Postoji nekoliko stotina različitih pletenica koje su popularne u celom svetu, od kojih su neke veoma složene, a neke jednostavne. Pogledajte ovaj kratki tutorijal i saznajte kako da sami napravite boemsku pletenicu u samo par brzih koraka.

Pletenice, pletenice, pletenice! Izbor je beskonačan

Postoji bezbroj načina na koje možete uplesti kosu – boemska pletenica je samo jedan od njih

  • Riblji rep: elegantna, široka pletenica – sjajna frizura za sva godišnja doba, koja lepo naglašava sve odevne kombinacije.  Riblji rep može da deluje uredno ili razbarušeno.
  • Holandska pletenica: holanska pletenica i pletenica riblja kost počinju od prednjeg dela glave i pletu se unazad. Izgledaju predivno i mladalački i praktične su ako želite da podignete kosu. Idealan su izbor kada se bavite sportom.
  • Pletenica mlekarica se sastoji od tri pramenova koji su upleteni oko glave u obliku krune. Ona je takođe sjajna ako želite da podignete kosu i izgledate ljupko i tradicionalno.