PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

ležerni-talasi-sa-laurom-pontikorvo

Saveti i trikovi Laure Pontikorvo za ležerne talase

Tri jednostavna koraka do željene talasaste kose

Predivna frizura sa talasima je jednostavnija nego što mislite. Pogledajte kratak tutorijal Laure Pontikorvo i saznajte kako da napravite morske talase za veoma kratko vreme.

Jednostavni i divni letnji talasi: romantičan stil za vaš novi izgled

Iako mnogi misle da ne mogu da imaju talasastu kosu, u ovom kratkom tutorijalu ćete videti koliko je ova frizura zapravo jednostavna.

Upoznajte Lauru: modela i blogerku koja piše o modi, lepoti i stilu

Model holandsko-italijanskog porekla, putnik, modna blogerka i medijska ličnost, Laura Pontikorvo, zna kako da napravi lepe, a jednostavne frizure. NIVEA sa zadovoljstvom sarađuje sa Laurom kako bi sa vama podelila svoje znanje i iskustvo u stilizovanju kose! Laura je stekla svetsku popularnost zahvaljujući ogromnom uspehu koji je postigla na Instagramu, a zatim i pojavljivanjem na internetu i televiziji, kao medijska ikona i „reality“ zvezda. Postoji vrlo malo talentovanijih ili većih stručnjaka od nje koji vam mogu pomoći da lepše izgledate. Na Laurinom YouTube kanalu nalaze se zabavni i korisni tutorijali i vodiči koji njenim pratiocima nude savete iz svih oblasti – od toga kako živeti srećnije i zdravije do toga kako da izgledate lepo u svakoj prilici. Ona takođe objavljuje svoj vlog nekoliko puta nedeljno u kome detaljno obrađuje ove teme. Laura će vam u tri veoma brza i jednostavna koraka pokazati kako da sami napravite predivne talase.

Talasasta kosa: predivna frizura za sva vremena

Svi žele predivnu, talasastu kosu. Ova frizura je sjajna za sva godišnja doba i sve prilike, i jednostavnija je nego što mislite!

Laura zna učiniti svaku frizuru jednostavnom, pa tako i ove talase!

Pronađite inspiraciju i pogledajte Laurin tutorijal u kome vam objašnjava korak po korak kako da napravite talase. Ova tri koraka su sve što vam je potrebno da biste imali talasastu kosu kakvu ste oduvek želeli. Za vrlo kratko vreme imaćete frizuru kakvu ste tražili.