Niske punđe su veoma moderne – DominoKati vam otkriva ovu frizuru

DominoKati pokazuje kako da napravite savršenu nisku punđu. Postoji mnogo različitih punđi – neke su složene, a neke jednostavne. U našem video tutorijalu ćete saznati kako da napravite jednostavnu, a elegantnu frizuru koju ćete obožavati.

DominoKati će vam objasniti kako da napravite ovu frizuru

NIVEA je udružila snage sa YouTube zvezdom DominoKati kako bi vam otkrila najbolji način da napravite jednostavnu, nisku punđu
Nemica DominoKati, YouTube zvezda, pravi frizure sa niskom punđom na veoma jednostavan način! A zapravo, to uopšte i nije teško. NIVEA i DominoKati će vam zajedno objasniti korak po korak kako da sami napravite ovu predivnu nisku punđu. DominoKati, zvezda YouTube-a i Instagrama i uspešna medijska ličnost, sjajan je stručnjak za negu lepote i životni stil. Njeni pratioci joj se stalno obraćaju za savete i trikove i gledaju njene video tutorijale na teme koje su im zanimljive. Slike i video snimci koje DominoKati postavlja inspirisali su ogroman broj ljudi i pozitivno uticali na njihov stil u pogledu frizure, šminke, mode i životnih navika. Pogledajte naš tutorijal i uverite se i sami! 

Frizure sa punđom su jednostavne, elegantne i veoma praktične

Uglađena ili razbarušena, niska ili visoka, za izlaske ili kada samo želite da pokupite kosu – postoji prava punđa za skoro sve prilike.

Pogledajte video tutorijal za frizuru sa niskom punđom koji su vam pripremili

Nisku punđu možete i sami da napravite veoma lako, a mi želimo, zajedno sa DominoKati, da ovu frizuru učinimo još jednostavnijom. Sve što vam je potrebno je vaš omiljeni sprej za stilizovanje kose, nekoliko ukosnica, četka ili češalj za tapiranje i obična ili platnena gumica.
tutorijal-za-nisku-punđu-slika-1
Korak po korak do frizure sa niskom punđom

Prvi korak: očešljajte kosu

Prvo temeljno očetkajte kosu četkom od prirodne dlake kako bi bila glatka i ravna. Zatim napravite razdeljak na sredini pomoću gustog češlja. Zaškiljite očima da biste proverili da li ste dobro napravili razdeljak. 
tutorijal-za-nisku-punđu-korak-2
Korak po korak do frizure sa niskom punđom

Sada napravite uvijeni konjski rep

Očešljajte kosu kako bi bila ravna i proverite da li je razdeljak na sredini. Pokupite kosu u nizak rep i vežite je gumicom. Prstima napravite rupicu na mestu gde ste vezali kosu, a zatim provucite kraj repa kroz nju. Ponovite ovaj korak još jednom.
Napravite punđu

Napravite punđu

Sada je vreme da dovršite svojih ruku delo. Napravite punđu tako što ćete pričvrstiti gornji deo repa na sredinu zadnjeg dela glave, a zatim je podignite kako biste povećali volumen. Stavite ukosnice kako biste sve učvrstili.
tutorijal-za-nisku-punđu-korak-4

Sada sve učvrstite

Ostatak repa uvucite u punđu da biste ga sakrili. Učvrstite punđu i smirite neposlušne vlasi pomoću jedne ili dve ukosnice.
tutorijal-za-nisku-punđu-korak-5

Ukrotite neposlušne vlasi

Skoro ste gotovi! Nanesite sprej za kosu kako biste učvrstili frizuru i učinili punđu elegantnom i urednom, bez sitnih kovrdža.

Toliko različitih punđi, a tako malo vremena

Postoji mnogo različitih frizura sa punđama – za svaki stil i tip kose. Evo samo nekoliko ideja:

  1. Napravite nisku ili visoku punđu, ležernu ili elegantnu. Svaka frizura sa punđom je moderna. 
  2. Punđa sa strane daje vašem stilu jedinstveni šarm i sjajno se uklapa uz svaku odevnu kombinaciju.
  3. Punđa u obliku krofne, jedna od najlakših, je visoko podignuta.
  4. Ravna uvijena punđa je još jedna varijanta niske punđe koja se nosi na vratu.
  5. Moderna razbarušena punđa je dobar izbor ako želite da povećate volumen.