#NIVEAkreativneideje: set kutija za kupatilo

Iskoristite prazne NIVEA kutije i boce. Ne želite odmah da bacite prazne NIVEA boce i kutije. Šta mislite o tome da od njih napravite simpatičan set za odlaganje sitnica u kupatilu?

Jednostavan „uradi sam“ tutorijal

Kako da ponovo upotrebite prazne NIVEA boce i napravite praktični set za odlaganje za kupatilo.

Napravite praktičan set za odlaganje za kupatilo od praznih NIVEA kutija

Potrošili ste još jedan NIVEA proizvod i ne biste da bacite bocu ili kutiju odmah? Ne brinite! Imamo ideju kako možete da je ponovo upotrebite. U nekoliko kratkih koraka, pokazaćemo vam kako da napravite simpatični set kutija za kupatilo od potrošenih NIVEA proizvoda. Pogledajte u nastavku kako je to jednostavno.

Evo šta vam je potrebno

Da biste napravili set kutija za kupatilo, potrebni su vam:

  • daska za sečenje ili komad drveta
  • četiri do pet praznih NIVEA kutija, u zavisnosti od veličine seta za odlaganje
  • sprej u vašoj omiljenoj boji
  • lepak

1. korak: Odsecite gornji deo NIVEA boce

Prvo isecite gornji deo na svim NIVEA bocama. Vodite računa da ivice budu ravne da se ne biste posekli na plastiku! Pažljivo rukujte nožem i potražite pomoć odrasle osobe kako se ne biste povredili.

2. korak: Obojte sprejom

Sada izađite napolje da biste boce i kutije obojili sprejom. Važno je da bocu sa sprejom držite na udaljenosti od najmanje 20 centimetara kako biste se zaštitili od isparenja.

3. korak: Zalepite kutije na dasku

Kada se boja osuši, zalepite boce i kutije na komad drveta. Sami odlučite kako ćete poređati prazne boce i kutije!

4. korak: Gotovi ste!

Vaš set kutija za kupatilo je gotov! Sada poređajte pribor za šminku, četke, tube i ostale sitnice koje koristite u kupatilu u kutije različitih veličina. Zahvaljujući  ovom setu za odlaganje, vaše kupatilo će uvek biti uredno!

Ostale NIVEA kreativne ideje

Set kutija za odlaganje za kupatilo nije jedina ideja koju možete sami sprovesti u delo koristeći prazne NIVEA proizvode: kliknite na dugme ispod i saznajte kako da napravite baštu začinskog bilja u svojoj kuhinji.

Napravite savršen modni detalj za plažu

Potrošili ste gel za čišćenje lica i ne znate šta da radite sa praznom tubom? Iskoristite je i napravite praktični novčanik sa kopčom koji ćete poneti na plažu! Kliknite na dugme ispod i pogledajte naš tutorijal.

Pogledajte i ostale NIVEA proizvode za negu lica