#NIVEAkreativneideje – novčanik sa kopčom

Iskoristite praznu tubu od NIVEA Gela za čišćenje lica i napravite praktični novčanik sa kopčom. Krenuli ste na plažu, ali ne želite da ponesete novčanik? Naša ideja za mali novčanik sa kopčom može poslužiti kao sjajno rešenje!

U tri jednostavna koraka napravite novčanik sa kopčom od prazne tube

Iskoristite praznu tubu od NIVEA Gela za čišćenje lica i napravite novčanik sa kopčom. Pogledajte naš „uradi sam“ tutorijal.

Iskoristite praznu tubu od NIVEA Gela za čišćenje lica i napravite novčanik sa kopčom.

Svima nam je poznata ova situacija: krenuli smo na plažu ili bazen, ali ne želimo da ponesemo ceo novčanik, već samo ključeve i sitan novac. Ali gde da ih stavimo? Umesto da kupite manji novčanik, šta mislite o tome da ga napravite od prazne tube NIVEA Gela za čišćenje lica? Ova „uradi sam“ ideja je veoma jednostavna i potrebno je samo nekoliko koraka. Pogledajte naše uputstvo!
Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom: materijal

Evo šta vam je potrebno

Nije vam potrebno puno materijala da biste od tube od NIVEA Gela za čišćenje lica napravili praktičan novčanik sa kopčom:

  • prazna tuba NIVEA Gela za čišćenje lica
  • makaze
  • klešta za drikere i drikeri
Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom – 1. korak

1. korak: Isecite tubu

Prvo isecite tubu od NIVEA Gela za čišćenje lica što bliže poklopcu kako bi novčanik bio što veći. Nakon toga, temeljno isperite tubu. 
Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom – 2. korak

2. korak: Isecite donji kraj

Sada isecite donji kraj tube. Vodite računa da zadnji deo tube bude 1,5 centimetar duži od prednjeg dela. Oblepite zadnje ivice.
Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom – 3. korak

3. korak: Stavite drikere

Kleštima postavite drikere.
Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom – poslednji deo

Vaš novčanik sa kopčom je gotov!

Uspeli ste! Sada možete da stavite ključeve i sitan novac u mali novčanik i ne morate da brinete da ćete nešto izgubiti! Uživajte na plaži!
Uradi sam – NIVEA tutorijal za set kutija za kupatilo

Iskoristite prazne NIVEA proizvode: napravite kutiju za nakit od prazne limene kutije od NIVEA Kreme

Imate prazne limene kutije i boce od NIVEA proizvoda i želite da ih iskoristite? Šta mislite o tome da napravite simpatični set kutija za odlaganje za kupatilo? Ovde možete pogledati tutorijal za ovaj „uradi sam“ projekat.
Uradi sam – NIVEA tutorijal za kutiju za nakit

Napravite kutiju za nakit od limene kutije NIVEA Kreme

Složite uredno svoj nakit pomoću ove jednostavne ideje. Napravite kutiju za nakit sa četiri pregrade od prazne limene kutije od NIVEA Kreme. Pogledajte jednostavno i postupno uputstvo ovde.