Aleksandra Furka pokazuje kako da napravite frizuru sa visokim repom

Ova frizura sa visokim repom sigurno će zadiviti sve. Aleksandra Furka vraća u modu visoki konjski rep i u ovom tutorijalu će vam objasniti kako da ga napravite

Konjski rep nikada ne izlazi iz mode

Znamo da sve što Aleksandra radi deluje tako lako, a u ovom kratkom video vodiču ona će vam pokazati koliko je ova frizura zaista jednostavna.

Bilo da vas zanima moda, lepota ili tražite inspiraciju, YouTube zvezda Aleksandra Furka je tu da vam pomogne

Poljski model i zvezda YouTube-a i Instagrama, Aleksandra Furka, zna kako da od kose napravi umetničko delo, što nam je bezbroj puta do sada i pokazala. Njeni medijski kanali su veoma popularni i Aleksandra je postala poznata po svojoj harizmi, kao i savetima i trikovima koje objavljuje. Zato smatramo da je savršena za naše tutorijale za frizure. NIVEA vam sa oduševljenjem predstavlja video u kome Aleksandra objašnjava kako da napravite visoki konjski rep u nadi da će vas njen talenat i stručni saveti inspirisati da isprobate nove stilove ili usavršite veštinu pravljenja frizura. Dozvolite da vam vaš novi omiljeni stručnjak za modu pokaže kako da napravite predivan visoki rep, a zatim i sami isprobajte ovu frizuru!

Aleksandra Furka će vam pokazati kako da napravite visoki konjski rep

Tehnika pomoću koje Aleksandra Furka pravi frizure je impresivna. Pronađite inspiraciju u tutorijalu za visoki konjski rep i saznajte kako da u 6 brzih i jednostavnih koraka sami napravite ovu klasičnu frizuru. Sve što vam je potrebno je četka, lak za kosu, nekoliko ukosnica i gumice.

Korak po korak do moderne frizure sa visokim konjskim repom

Prvi korak: odvojte prednji od zadnjeg dela kose

Prvo treba da podelite kosu na dva dela tako što ćete prebaciti gornji deo pozadi i vezati ga gumicom. Nanesite malo spreja kako biste lakše oblikovali kosu.

Drugi korak: prebacite prednji deo unazad

Podignite prednji deo kose i nanesite balsam koji se ne ispira. Očetkajte kosu kako bi bila glatka i ravna, a zatim je vežite pozadi u drugi rep. Izvucite manji rep i nanesite sprej za stilizovanje kose.

Treći korak: doterajte rep i sakrijte gumicu

Da bi vaša nova frizura izgledala prirodno, dodajte još jedan detalj. Sakrijte gumicu za kosu tako što ćete uviti manji rep oko većeg i pričvrstiti ga pomoću nekoliko ukosnica kako se ne bi odmotao.

Četvrti korak: dodajte završne detalje vašoj novoj frizuri sa visokim repom

Podignite rep i nanesite sprej ispod njega. Ako želite veći volumen, razigran i mladalački izgled,  natapirajte rep. To je to! Frizura je gotova i možete da budete ponosni na svoj novi stil. Jednostavno, zar ne?

Postoji mnogo varijanti konjskog repa koje možete napraviti

Konjski rep može da se nosi nisko ili visoko – poput onog u Aleksandrinom tutorijalu. Nizak rep možete da napravite veoma brzo i jednostavno, i sjajan je izbor ako želite da pokupite kosu sa lica.
Rep sa pletenicom je još jedna moderna frizura koja će učiniti vaš stil posebnim. Postoji bezbroj različitih pletenica koje možete napraviti.       
Uvijeni konjski rep izgleda elegantno i pravi je izbor ako želite da pretvorite jednostavan nizak rep u predivnu frizuru za svečane prilike.
Konjski rep može da izgleda razbarušeno ili uredno i veoma lako možete eksperimentisati sa njim. Čak i muškarci sa dugom ili kosom srednje dužine sve češće nose rep.

Konjski rep za svaku priliku