Glatka i sjajna kosa je najnoviji hit – i jednostavna je za napraviti

Ana Liza Koler će vam objasniti kako da je napravite. Ana Liza Koler, YouTube i Instagram ikona, i NIVEA su se udružile kako bi vam u video tutorijalu pokazale kako da učinite kosu ravnom, glatkom i sjajnom u nekoliko koraka.

Ravna, glatka i sjajna kosa na jednostavan način

Ponekad je teško učiniti kosu glatkom i sjajnom, ali pomoću ovih tehnika možete lako da ispravite kosu i učinite je predivno svilenkastom.

Švajcarkinja Ana Liza Koler – stručnjak za modu, vlogerka koja se bavi lepotom i zvezda YouTube kanala

Ana Liza Koler i NIVEA žele da vam pokažu kako da ispravite kosu i učinite je predivnom u ovom kratkom video tutorijalu. Ana je uspešna medijska ličnost i objavila je veliki broj snimaka na svom YouTube kanalu, kao i slika i klipova na Instagramu koji sadrže njene inspirativne priče i lična iskustva u vezi lepote, mode i života. Ana je već nekoliko godina unazad popularna kao model i zvezda interneta, a ogroman broj njenih pratioca najbolje govori o njenoj stručnosti i harizmi. Zadovoljstvo nam je što je danas sa nama u studiju i sigurni smo da će vam se dopasti i video i Ana Liza Koler.

Ravna kosa sa stilom za moderan izgled

Jednostavnim koracima do modernog izgleda - zaboravite na tvrdoglave vlasi kose koje kvare vašu frizuru. Pogledajte naš video i preuzmite kontrolu!

Ana Liza objašnjava kako da učinite vašu kosu svilenkastom i sjajnom

Da bi vam kosa bila lepa, ravna i glatka, treba da znate koje proizvode da koristite i na koji način. Sve što vam treba je pena, sprej, fen i presa za kosu. Ova frizura je vrlo jednostavna i potrebno vam je samo nekoliko minuta. Ana Liza će vam objasniti ceo postupak u samo četiri koraka.

Glatka i sjajna kosa tutorijal

Četiri jednostavna koraka do ravne, glatke i sjajne kose koju ćete obožavati
tutorijal-za-glatku-i-sjajnu-kosu-1-slika-1

Prvi korak – nanesite penu za kosu

Prvo nanesite malu količinu pene na čistu i suvu kosu. Vrhovima prstiju nanesite penu po celoj dužini da biste lakše oblikovali kosu.
tutorijal-za-glatku-i-sjajnu-kosu-1-slika-2

Drugi korak – osušite kosu vlažnu od pene

Osušite kosu kako bi pena brže delovala. Koristite četku da bi bili sigurni da ste osušili celu kosu ravnomerno. Vodite računa da temperatura fena ne bude previsoka. Da biste ukrotili neposlušne vlasi i učinili kosu glatkom i sjajnom, nanesite sprej za stilizovanje.
tutorijal-za-glatku-i-sjajnu-kosu-2-slika

Treći korak – ispravite kosu

Prvo ispravite kosu presom i češljem tako što ćete uzimati manje, pojedinačne pramenove. Ostatak kose pokupite kako vam ne bi smetao. Nastavite sve dok ne ispravite celu kosu. Da biste postigli najbolje rezultate, počnite od linije kose na čelu i nastavite ka pozadi.
tutorijal-za-glatku-i-sjajnu-kosu-2-slika-2

Četvrti korak – dovršite frizuru

Sada vam je kosa savršeno ravna i glatka. Ukoliko primetite vlasi koje štrče, zagladite ih. Vrhovima prstiju nežno nanesite gel na kosu, a zatim je ponovo očešljajte da bi bila lepa i ravna.

Dovršite frizuru

Očetkajte uvijenu kosu velikom, širokom četkom sa prirodnom dlakom da biste zadržali talasast i razigran oblik i postigli savršen izgled. Na kraju, možete da nanesete i kremu za stilizovanje kose vrhovima prstiju kako biste učinili frizuru postojanom.