PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

sleek-hair-tutorial-with-ana-lisa-kohler

Glatka i sjajna kosa je najnoviji hit – i jednostavna je za napraviti

Ana Liza Koler će vam objasniti kako da je napravite

Ana Liza Koler, YouTube i Instagram ikona, i NIVEA su se udružile kako bi vam u video tutorijalu pokazale kako da učinite kosu ravnom, glatkom i sjajnom u nekoliko koraka.

Ravna, glatka i sjajna kosa na jednostavan način

Ponekad je teško učiniti kosu glatkom i sjajnom, ali pomoću ovih tehnika možete lako da ispravite kosu i učinite je predivno svilenkastom.

Švajcarkinja Ana Liza Koler – stručnjak za modu, vlogerka koja se bavi lepotom i zvezda YouTube kanala

Ana Liza Koler i NIVEA žele da vam pokažu kako da ispravite kosu i učinite je predivnom u ovom kratkom video tutorijalu. Ana je uspešna medijska ličnost i objavila je veliki broj snimaka na svom YouTube kanalu, kao i slika i klipova na Instagramu koji sadrže njene inspirativne priče i lična iskustva u vezi lepote, mode i života. Ana je već nekoliko godina unazad popularna kao model i zvezda interneta, a ogroman broj njenih pratioca najbolje govori o njenoj stručnosti i harizmi. Zadovoljstvo nam je što je danas sa nama u studiju i sigurni smo da će vam se dopasti i video i Ana Liza Koler.

Ravna kosa sa stilom za moderan izgled

Jednostavnim koracima do modernog izgleda - zaboravite na tvrdoglave vlasi kose koje kvare vašu frizuru. Pogledajte naš video i preuzmite kontrolu!

Ana Liza objašnjava kako da učinite vašu kosu svilenkastom i sjajnom

Da bi vam kosa bila lepa, ravna i glatka, treba da znate koje proizvode da koristite i na koji način. Sve što vam treba je pena, sprej, fen i presa za kosu. Ova frizura je vrlo jednostavna i potrebno vam je samo nekoliko minuta. Ana Liza će vam objasniti ceo postupak u samo četiri koraka.

Glatka i sjajna kosa tutorijal

Četiri jednostavna koraka do ravne, glatke i sjajne kose koju ćete obožavati