MICELARNI ŠAMPON ZA SVAKODNEVNO BLAGO ČIŠĆENJE KOSE

NIVEA micelarni šamponi neguju normalnu i masnu kosu i kožu glave. Naši blagi šamponi temeljno, ali nežno čiste kosu, pružaju joj svežinu i lep izgled.

NIVEA PURIFYING MICELARNI ŠAMPON ZA OSEĆAJ SVEŽINE

Uživajte svakog dana u svežem osećaju čiste kose koji pruža NIVEA micelarni šampon sa ekstraktom matičnjaka.

Šta su micele?

Micele čine grupisani molekuli mikroskopske veličine koji su istovremeno i hidrofilni („vole vodu“) i lipofilni („vole masnoće“). Takva svojstva omogućavaju micelama da privuku i nežno uklone čestice prljavštine koje su rastvorive u vodi, ali i one rastvorive u masnoći. Zadnji, lipofilni deo molekula prikuplja prljavštinu i štetne masnoće sa kose i kože glave. Zahvaljujući prednjem, hidrofilnom delu, micele se rastvaraju u vodi, a zatim lako i temeljno ispiraju zajedno sa prljavštinom.

NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi za proizvode za negu lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Oni temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim. Saznajte više o micelarnoj tehnologiji.
 
micelarni-šampon-za-masnu-kosu

Šampon za masnu kožu glave: recite zbogom masnoj kosi i koži glave

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu sadrži micele koje dubinski čiste kosu i kožu glave. Formulacija ne iritira kožu glave, a kosu osvežava i čini je gipkom.
ekstrakt-matičnjaka

Osvežavajući miris koji pruža ekstrakt matičnjaka

NIVEA Purifying micelarni šampon čisti kosu i kožu glave i pruža dugotrajni osvežavajući osećaj zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u vašu svakodnevnu rutinu nege kose kako biste dan započeli ispunjeni energijom.

FORTIFYING MICELARNI ŠAMPON HIDRIRA KOSU I ČINI JE GIPKOM

Za hidrataciju i dodatnu jačinu kose probajte NIVEA Fortifying micelarni šampon namenjen osetljivoj kosi i koži glave.
miris-lokvanja

Prepustite se uživanju u egzotičnom mirisu

NIVEA Fortifying micelarni šampon obogaćem je predivnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka je poznata po svojoj lepoti i mirisu. Uživajte u ugodnoj rutini pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave.
blago-čišćenje-pomoću-micelarne-tehnologije

Blagi šampon za svaki dan

Plašite se da biste mogli da isušite kosu ako je prečesto perete? Više ne morate da brinete! Zahvaljujući svojoj formulaciji, NIVEA micelarni šamponi efikasno ali blago čiste i osvežavaju kosu i u potpunosti odgovaraju osetljivoj koži glave pa ih možete koristiti svakog dana.
background