PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

micelarni-šampon-za-svakodnevno-blago-čišćenje-zaglavlje

MICELARNI ŠAMPON ZA SVAKODNEVNO BLAGO ČIŠĆENJE KOSE

NIVEA micelarni šamponi neguju normalnu i masnu kosu i kožu glave. Naši blagi šamponi temeljno, ali nežno čiste kosu, pružaju joj svežinu i lep izgled.

NIVEA PURIFYING MICELARNI ŠAMPON ZA OSEĆAJ SVEŽINE

Uživajte svakog dana u svežem osećaju čiste kose koji pruža NIVEA micelarni šampon sa ekstraktom matičnjaka.

Šta su micele?

Micele čine grupisani molekuli mikroskopske veličine koji su istovremeno i hidrofilni („vole vodu“) i lipofilni („vole masnoće“). Takva svojstva omogućavaju micelama da privuku i nežno uklone čestice prljavštine koje su rastvorive u vodi, ali i one rastvorive u masnoći. Zadnji, lipofilni deo molekula prikuplja prljavštinu i štetne masnoće sa kose i kože glave. Zahvaljujući prednjem, hidrofilnom delu, micele se rastvaraju u vodi, a zatim lako i temeljno ispiraju zajedno sa prljavštinom.

NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi za proizvode za negu lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Oni temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim. Saznajte više o micelarnoj tehnologiji.
 

Šampon za masnu kožu glave: recite zbogom masnoj kosi i koži glave

micelarni-šampon-za-masnu-kosu

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu sadrži micele koje dubinski čiste kosu i kožu glave. Formulacija ne iritira kožu glave, a kosu osvežava i čini je gipkom.

Osvežavajući miris koji pruža ekstrakt matičnjaka

ekstrakt-matičnjaka

NIVEA Purifying micelarni šampon čisti kosu i kožu glave i pruža dugotrajni osvežavajući osećaj zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u vašu svakodnevnu rutinu nege kose kako biste dan započeli ispunjeni energijom.

FORTIFYING MICELARNI ŠAMPON HIDRIRA KOSU I ČINI JE GIPKOM

Za hidrataciju i dodatnu jačinu kose probajte NIVEA Fortifying micelarni šampon namenjen osetljivoj kosi i koži glave.

Prepustite se uživanju u egzotičnom mirisu

miris-lokvanja

NIVEA Fortifying micelarni šampon obogaćem je predivnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka je poznata po svojoj lepoti i mirisu. Uživajte u ugodnoj rutini pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave.

Blagi šampon za svaki dan

blago-čišćenje-pomoću-micelarne-tehnologije

Plašite se da biste mogli da isušite kosu ako je prečesto perete? Više ne morate da brinete! Zahvaljujući svojoj formulaciji, NIVEA micelarni šamponi efikasno ali blago čiste i osvežavaju kosu i u potpunosti odgovaraju osetljivoj koži glave pa ih možete koristiti svakog dana.