micelarni-šampon-za-svakodnevno-blago-čišćenje-zaglavlje

Micelarni šampon za svakodnevno blago čišćenje kose

Novi NIVEA micelarni šamponi neguju normalnu i masnu kosu i kožu glave. Naši blagi šamponi temeljno, ali nežno čiste kosu, pružaju joj svežinu i lep izgled.

NIVEA Purifying micelarni šampon za osećaj svežine

Uživajte svakog dana u svežem osećaju čiste kose koji pruža novi NIVEA micelarni šampon sa ekstraktom matičnjaka.

Šta su micele?

Micele čine grupisani molekuli mikroskopske veličine koji su istovremeno i hidrofilni („vole vodu“) i lipofilni („vole masnoće“). Takva svojstva omogućavaju micelama da privuku i nežno uklone čestice prljavštine koje su rastvorive u vodi, ali i one rastvorive u masnoći. Zadnji, lipofilni deo molekula prikuplja prljavštinu i štetne masnoće sa kose i kože glave. Zahvaljujući prednjem, hidrofilnom delu, micele se rastvaraju u vodi, a zatim lako i temeljno ispiraju zajedno sa prljavštinom.

Novi NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi za proizvode za negu lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvaraju ih u vodi. Oni temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim. Saznajte više o micelarnoj tehnologiji.
 

Fortifying micelarni šampon hidrira kosu i čini je gipkom

Za hidrataciju i dodatnu jačinu kose probajte novi NIVEA Fortifying micelarni šampon namenjen osetljivoj kosi i koži glave.

Uverite se u moćno dejstvo micela

Nove NIVEA micelarne šampone

PREPORUČUJEMO VAM