PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

pletenica-sa-strane-uz-pomoć-ane-koler

Pletenica sa strane je moderna frizura koja će sigurno privući pažnju

Saznajte kako da napravite veoma lepu pletenicu sa strane

Ana Liza Koler, trendseterka popularna na društvenim mrežama, i NIVEA će vam zajedno pokazati kako da napravite predivnu pletenicu sa stane. Pogledajte video i videćete kako je ova frizura jednostavna.

Pletenica sa strane – omiljena klasična frizura na moderan način

Postoji bezbroj različitih pletenica. Ana Liza Koler će vam objasniti kako da napravite ovu predivnu pletenicu sa strane.

Ana Liza Koler – popularna ličnost na društvenim mrežama i YouTube-u, ikona mode i stila

Švajcarkinja Ana Lisa objavljuje video blogove o modi i lepoti i veoma je popularna na YouTube-u i Instagramu, na kojima govori o lepoti i modi, deli sa pratiocima savete i trikove i objavljuje tutorijale. Bilo da su u pitanju vodiči za frizure, tehnike šminkanja ili saveti za srećan život, Ana Liza na originalan način daje objašnjenja i deli sa pratiocima svoja iskustva. NIVEA sa zadovoljstvom sarađuje sa Anom Lizom kako bi vam predstavila najnovije i praktične tutorijale za frizure i pomogla vam da sami napravite predivnu pletenicu sa strane. Frizure koje pravi Ana Liza Koler izgledaju jednostavno i ona će vam pokazati koliko ih je zapravo lako napraviti. Uverite se i sami!

Pletenica sa strane – omiljena klasična frizura na moderan način

Postoji bezbroj različitih pletenica. Ana Liza Koler će vam objasniti kako da napravite ovu predivnu pletenicu sa strane.

Pogledajte naš video i saznajte kako da napravite pletenicu sa strane

Sa jedne strane, razigrana, mladalačka frizura, a sa druge glamurozne lokne. Pogledajte naš tutorijal za pletenicu sa strane i pronađite inspiraciju za svoj novi stil. Za ovu modernu frizuru potrebno vam je malo spreja, balsam koji se ne ispira i par gumica za kosu. 

Vaš vodič za predivnu frizuru sa pletenicama