Pletenica sa strane je moderna frizura koja će sigurno privući pažnju

Saznajte kako da napravite veoma lepu pletenicu sa strane. Ana Liza Koler, trendseterka popularna na društvenim mrežama, i NIVEA će vam zajedno pokazati kako da napravite predivnu pletenicu sa stane. Pogledajte video i videćete kako je ova frizura jednostavna.

Pletenica sa strane – omiljena klasična frizura na moderan način

Postoji bezbroj različitih pletenica. Ana Liza Koler će vam objasniti kako da napravite ovu predivnu pletenicu sa strane.

Ana Liza Koler – popularna ličnost na društvenim mrežama i YouTube-u, ikona mode i stila

Švajcarkinja Ana Lisa objavljuje video blogove o modi i lepoti i veoma je popularna na YouTube-u i Instagramu, na kojima govori o lepoti i modi, deli sa pratiocima savete i trikove i objavljuje tutorijale. Bilo da su u pitanju vodiči za frizure, tehnike šminkanja ili saveti za srećan život, Ana Liza na originalan način daje objašnjenja i deli sa pratiocima svoja iskustva. NIVEA sa zadovoljstvom sarađuje sa Anom Lizom kako bi vam predstavila najnovije i praktične tutorijale za frizure i pomogla vam da sami napravite predivnu pletenicu sa strane. Frizure koje pravi Ana Liza Koler izgledaju jednostavno i ona će vam pokazati koliko ih je zapravo lako napraviti. Uverite se i sami!

Pletenica sa strane – omiljena klasična frizura na moderan način

Postoji bezbroj različitih pletenica. Ana Liza Koler će vam objasniti kako da napravite ovu predivnu pletenicu sa strane.

Pogledajte naš video i saznajte kako da napravite pletenicu sa strane

Sa jedne strane, razigrana, mladalačka frizura, a sa druge glamurozne lokne. Pogledajte naš tutorijal za pletenicu sa strane i pronađite inspiraciju za svoj novi stil. Za ovu modernu frizuru potrebno vam je malo spreja, balsam koji se ne ispira i par gumica za kosu. 

Vaš vodič za predivnu frizuru sa pletenicama

pletenica-sa-strane-slika-1

Prvi korak – napravite razdeljak

Prvo treba da podelite kosu na dva jednaka dela pomoću kineskog štapića ili češlja. Zatim, gumicom pokupite deo kose koji nećete da upletete kako vam ne bi smetao tokom narednih koraka.
pletenica-sa-strane-slika-2

Pripremite kosu za stilizovanje!

Nanesite tretman za kosu koji se ne ispira da biste lakše oblikovali frizuru. Očetkajte deo od koga ćete napraviti pletenicu kako bi kosa bila glatka i jednostavna za oblikovanje. Možete je pokvasiti ili naneti balsam jer ćete lakše uplesti kosu kada je vlažna.
pletenica-sa-strane-slika-3

Vreme je da napravimo tu predivnu pletenicu

Počnite pletenicu od linije kose na čelu i upletite pramen – celu dužinu osim poslednjih 10 cm. Gumicom vežite pletenicu. Nanesite sprej na deo kose koji niste upleli kako biste je pripremili za uvijanje.
tutorijal-za-pletenicu-sa-strane-2-slika-1

Napravite savršeni vodopad od kose

Uvijačem blago uvijte manje pramenove kose, jedan po jedan. Kada uvijete celu kosu, prebacite pletenicu sa druge strane vrata i pričvrstite je ukosnicama.
tutorijal-za-pletenicu-sa-strane-2-slika-2

Dovršite frizuru

Očetkajte uvijenu kosu velikom, širokom četkom sa prirodnom dlakom da biste zadržali talasast i razigran oblik i postigli savršen izgled. Na kraju, možete da nanesete i kremu za stilizovanje kose vrhovima prstiju kako biste učinili frizuru postojanom.
druge-frizure-sa-pletenicama
Postoji bezbroj različitih pletenica. Popularne su holandska pletenica, riblja kost, riblji rep i upletena kruna. Pletenice mogu biti jednostavne, kao što je konjski rep sa tri pramena ili složene – sa isprepletenim i provučenim talasima. Pokažite koliko ste odvažni i eksperimentišite!