Pronađite inspiraciju u ovoj veoma jednostavnoj polupodignutoj frizuri

Ljupka i elegatna frizura za sve tipove kose! U ovom kratkom i jednostavnom tutorijalu, Aleksandra Furka vam objašnjava kako da napravite polupodignutu frizuru

Aleksandra Furka će vam pomoći da napravite polupodignutu frizuru

Aleksandra Furka poznaje svoju kosu. Pogledajte njen tutorijal za polupodignutu frizuru u kome će vam pokazati kako možete da nosite puštenu kosu.

Upoznajte Poljakinju Aleksandru, ikonu mode i lepote i zvezdu YouTube-a i Instagrama

Nekoliko stotina hiljada ljudi prati Poljakinju Aleksandru Furku, modela i zvezdu društvenih medija, na YouTube-u i Instagramu, u potrazi za savetima, trikovima i idejama o modi i nezi lepote. Zahvaljujući popularnosti njenog YouTube kanala, Aleksandra je postala stručnjak za modu i ikona stila. Ona živi u Varšavi, u Poljskoj, i redovno postavlja video tutorijale za frizure, šminku, modu i druge savete i trikove za negu lepote, koji su inspirativni i zabavni. NIVEA se udružila sa Aleksandrom kako bi vam pokazala neke jednostavne, a moderne frizure. Pogledajte naše tutorijale i saznajte kako da sami napravite polupodignutu frizuru u samo nekoliko brzih i jednostavnih koraka.

Ako želite savršenu kombinaciju elegantnog i ljupkog izgleda

Kombinacija krupnih lokni i upletene podignute kose je sjajna i za svečane prilike i za svaki dan. Saznajte kako jednostavno da napravite ovu frizuru!

Pogledajte naš video tutorijal za jednostavnu polupodignutu frizuru

Znamo da ste uvek u potrazi za nekom novom frizurom koja izgleda sjajno, a koja vas neće namučiti. U samo nekoliko brzih koraka, objasnićemo vam kako da napravite polupodignutu frizuru. Ko kaže da lepa frizura mora da bude komplikovana?

Korak po korak do polupodignute frizure

Polupodignuta frizura – 1. korak: podelite kosu

Prvi korak – podelite kosu

Kosa treba da bude čista i suva. Odvojite jedan deo kose i podignite ga. Možete ukosnicom da ga pričvrstite kako vam ne bi smetao pri sledećem koraku.
Polupodignuta frizura – 2. korak: nanesite sprej za kosu

Drugi korak – spremite se za stilizovanje!

Ponovo podelite kosu na manje delove i pripremite ih za stilizovanje pomoću svog omiljenog spreja za kosu. Kosa će tako biti lakša za oblikovanje.
Polupodignuta frizura – 3. korak: uvijte kosu

Treći korak – zagrejte figaro

Pramenove kose na koje ste prethodno naneli sprej uvijte figarom, jedan po jedan. Ako želite da frizura deluje romantično, uvijte pramenove u različitim smerovima i unesite raznolikost u svoj stil. 
Polupodignuta frizura – 4. korak: očetkajte kosu

Četvrti korak – pripremite kosu

Očetkajte lokne velikom četkom kako bi delovale meko i ujednačeno i da biste ih lakše vezali. Koristite četku u obliku vesla ili neku drugu široku četku sa prirodnom dlakom.
Polupodignuta frizura – 5. korak: vežite kosu pozadi

Peti korak – vreme je da vežete kosu pozadi

Sada uvijte prednje pramenove i povucite ih pozadi, a zatim zakačite na sredini pomoću ukosnice. Za razigraniji izgled, vežite pramenove gumicom pre nego što ih zakačite.
Half up do step 6: final touches

Polupodignuta frizura – 6. korak: završni detalji

Preostala je još jedna stvar: dajte frizuri lični pečat! Razdvojte vrhove kose da biste povećali volumen. Ako želite da frizura deluje razigrano i ljupko, možete da izvučete manje pramenove od dela kose iza ušiju i pustite ih da padaju slobodno na lice.
Saveti za negu kose

Negujte svoju predivnu kosu

Kakvu god frizuru da imate, veoma je važno da vam kosa izgleda zdravo. Obavezno koristite šampon i balsam koji odgovaraju vašem tipu kose. Tankoj kosi najviše odgovaraju blagi proizvodi. Probajte da perete kosu ređe jer vrlo lako možete da preterate sa šamponom!

Toliko različitih frizura, a tako malo vremena!

  • Podignuta kosa sa šiškama – razigrana, mladalačka frizura razbarušenog izgleda
  • Natapirana podignuta frizura – dodatni volumen za klasičan, retro izgled
  • Upletena podignuta kosa – naglašen stil i šarm za otmeniji i moderniji izgled
  • Nakit, sveće ili kineski štapići – skoro svaku frizuru možete ukrasiti elegantnim ili upadljivim detaljima koji su u skladu sa vašim raspoloženjem, odevnom kombinacijom ili stilom