PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

aleksandra-polupodignuta-frizura

Pronađite inspiraciju u ovoj veoma jednostavnoj polupodignutoj frizuri

Ljupka i elegatna frizura za sve tipove kose!

U ovom kratkom i jednostavnom tutorijalu, Aleksandra Furka vam objašnjava kako da napravite polupodignutu frizuru

Aleksandra Furka će vam pomoći da napravite polupodignutu frizuru

Aleksandra Furka poznaje svoju kosu. Pogledajte njen tutorijal za polupodignutu frizuru u kome će vam pokazati kako možete da nosite puštenu kosu.

Upoznajte Poljakinju Aleksandru, ikonu mode i lepote i zvezdu YouTube-a i Instagrama

Nekoliko stotina hiljada ljudi prati Poljakinju Aleksandru Furku, modela i zvezdu društvenih medija, na YouTube-u i Instagramu, u potrazi za savetima, trikovima i idejama o modi i nezi lepote. Zahvaljujući popularnosti njenog YouTube kanala, Aleksandra je postala stručnjak za modu i ikona stila. Ona živi u Varšavi, u Poljskoj, i redovno postavlja video tutorijale za frizure, šminku, modu i druge savete i trikove za negu lepote, koji su inspirativni i zabavni. NIVEA se udružila sa Aleksandrom kako bi vam pokazala neke jednostavne, a moderne frizure. Pogledajte naše tutorijale i saznajte kako da sami napravite polupodignutu frizuru u samo nekoliko brzih i jednostavnih koraka.

Ako želite savršenu kombinaciju elegantnog i ljupkog izgleda

Kombinacija krupnih lokni i upletene podignute kose je sjajna i za svečane prilike i za svaki dan. Saznajte kako jednostavno da napravite ovu frizuru!

Pogledajte naš video tutorijal za jednostavnu polupodignutu frizuru

Znamo da ste uvek u potrazi za nekom novom frizurom koja izgleda sjajno, a koja vas neće namučiti. U samo nekoliko brzih koraka, objasnićemo vam kako da napravite polupodignutu frizuru. Ko kaže da lepa frizura mora da bude komplikovana?

Korak po korak do polupodignute frizure

Negujte svoju predivnu kosu

Saveti za negu kose

Kakvu god frizuru da imate, veoma je važno da vam kosa izgleda zdravo. Obavezno koristite šampon i balsam koji odgovaraju vašem tipu kose. Tankoj kosi najviše odgovaraju blagi proizvodi. Probajte da perete kosu ređe jer vrlo lako možete da preterate sa šamponom!

Toliko različitih frizura, a tako malo vremena!

 

 

 

  • Podignuta kosa sa šiškama – razigrana, mladalačka frizura razbarušenog izgleda
  • Natapirana podignuta frizura – dodatni volumen za klasičan, retro izgled
  • Upletena podignuta kosa – naglašen stil i šarm za otmeniji i moderniji izgled
  • Nakit, sveće ili kineski štapići – skoro svaku frizuru možete ukrasiti elegantnim ili upadljivim detaljima koji su u skladu sa vašim raspoloženjem, odevnom kombinacijom ili stilom