PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

saveti-za-negovanu-kosu-zaglavlje

Saveti za negovanu kosu

Promenite životne navike i vratite kosi sjaj

Lepota kose počinje iznutra. Saznajte kako vam zdravije životne navike mogu pomoći da imate prirodno lepu i zdravu kosu.

Saveti za negovanu kosu

Negovana kosa zavisi od vas – saznajte kako da imate prirodno lepu i zdravu kosu.

Nema više privremenih rešenja - sada možete imati negovanu kosu zauvek

negujte-prirodnu-i-negovanu-kosu

Za lepu kosu potrebno je da uložite trud. Da biste imali jaku kosu koja je meka na dodir, potrebno je da vodite zdrav život i brinete o sebi. Preduzmite prave korake da biste istakli svoju prirodnu lepotu i nećete se pokajati.

4 brza i jednostavna saveta za negovanu kosu

  • Perite kosu najviše dva puta nedeljno.
  • Šampon nanosite na koren da biste sprečili isušivanje krajeva.
  • Dok je kosa mokra, pažljivo je očešljajte jer četkanje uzrokuje pucanje vlasi.
  • S vremena na vreme osušite kosu prirodno jer prečesta upotreba uređaja za stilizovanje može da ošteti kosu i uzrokuje ispucale krajeve.

Pružite kosi ljubav, pružite joj NIVEA negu

Da bi kosa bila zdrava i meka na dodir, neophodni su odgovarajući proizvodi za negu kose. NIVEA Hairmilk proizvodi za prirodni sjaj kose sadrže formulaciju sa dvostrukim dejstvom koja daje kosi prirodan i zdrav sjaj tako što hidrira i regeneriše svaku vlas iznutra.

Hranjivi sastojci pretvaraju negu kose u uživanje

NIVEA-hairmilk-hranjivi-sastojci

Formulacija sa mlečnim proteinima i Euceritom dubinski hidrira kosu i pruža joj dugotrajnu negu, kako iznutra, tako i spolja. Pored toga, proteini i ulje svile obnavljaju površinu vlakna vlasi i čine ih glatkim kako bi naglasili prirodni sjaj kose.

Zdrav život: vratite se na pravi put

Zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost i dovoljno sna preduslovi su za zdravu i sjajnu kosu kakvu ste oduvek želeli.

Šta čini kosu negovanom?

Tajna predivne kose je u zdravim životnim navikama. Vaša ishrana i fizička aktivnost direktno utiču na kvalitet kose i brzinu kojom će da raste.

Pravilna ishrana je veoma važna jer su kosi potrebni hranjivi sastojci kako bi imala punoću i sjaj.

Za zdrav izgled kose, najvažnije je da vaša ishrana bude uravnotežena i da obiluje proteinima, gvožđem i vitaminima.

Fizička aktivnost je podjednako važna. Ne samo da sjajno utiče na vaše opšte zdravlje, već će vam pomoći da smanjite i nivo stresa i tako pospešite rast kose. Zato, šta čekate –  uskočite u patike i pokrenite se!

Potrudite se da dovoljno spavate

spavajte-više

Dok spavate, vaš krvotok snabdeva folikule vlasi hranjivim sastojcima. San je neophodan jer reguliše nivo stresa kako bi vaša kosa bila zdrava i izgledala lepo. Spavajte dovoljno!

Opustite se i oslobodite se stresa

Preveliki stres može da ima višestruko negativno dejstvo na naše zdravlje, ali i stanje kose. Potrudite se da smanjite nivo stresa i pronađite vreme za opuštanje. Joga, meditacija, vežbe pažnje ili šetnja u prirodi neke su od sjajnih aktivnosti koji će prijati i vašem umu i vašoj kosi. 

Ako želite da sačuvate samopouzdanje, važno je da izgledate najbolje što možete, a i da se tako osećate. Svi zaslužuju da se osećaju dobro u svojoj koži, ali stres nam to često ne dozvoljava. Bez obzira da li imate kovrdžavu, dugu i lepršavu ili kratku i modernu frizuru, važno je da vaša kosa izgleda zdravo kako biste bili samouvereni.
Faza proizvoda

Za zdravu i hidriranu kosu kako spolja, tako i iznutra, odaberite NIVEA proizvode