Sprej koji ne isušuje kosu

Proizvodi za oblikovanje kose koji neguju i regenerišu lokne. Inovativna Nivea Care&Hold linija nudi dugotrajno učvršćivanje kose dok jača i neguje svaku tvoju dlaku posebno.

Regeneracija suvih i oštećenih lokni

Brine te da li često oblikovanje šteti tvojoj kosi? Nema potrebe za brigom: NIVEA neguje tvoju kosu.
oblikovanje-kose-bez-osećaja-krivice

Oblikovanje kose bez osećaja krivice

Uz NIVEA Care&Hold liniju više ne treba da brineš da će tvoje lokne biti oštećene. Mlečna, lagana formulacija daje kosi fleksibilnost i prirodno učvrščivanje. Lokne ostaju lepe, sjajne i prirodno lepršave.

Problem sa redovnim oblikovanjem tvoje kose

Mogućnost da oblikujemo našu kosu znači mogućnost promene izgleda- od elegantne punđe za poslovan susret do ležerno razbarušenih talasa za večernji izlazak. Da bi bili sigurni da će frizura trajati, koristite proizvode za oblikovanje koji mogu isušiti i otežati vašu kosu.       

                                                                                   

NIVEA  Care&Hold  je nova linija proizvoda za jačanje kose, koji regenerišu i neguju pojedinačnu vlas dok istovremeno održavaju željenu frizuru. Ovi sjajni proizvodi za negu kose uključuju: sprej koji ne otežava kosu, negujuću penu i dva gela za ispravljanje kose.                                   

Oblikovanje i nega za sve tipove kose

24h učvrščivanje za snažnu i regenerisanu kosu

Formulacija koja zaista neguje sve tipove kose

NIVEA Care&Hold linija ima specijalnu formulaciju osmišljenu da jača i regeneriše lokne. Formulacije ne samo da obezbeđuju 24h učvršćivanje koje ne isušuje kosu, već utiču i na jačanje vlakana kose iznutra i negu svake pojedinačne dlake.                                                                                                                                                  

Takođe, formulacija sa  Euceritom®, sastojkom koji je razvila NIVEA, poznatog i kao lepi vosak, daje kosi lep i snažan sjaj obavijajući svaku dlaku i štiteći je od potencijalnog oštećenja izazvanog spoljašnjim uticajima.                                                                                  

regenerating-hair-styling-products

Regenerisane lokne koje su mekane na dodir

NIVEA sada nudi regeneraciju tvojoj kosi upotrebom proizvoda za oblikovanje sa formulacijom koja regeneriše unutrašnjost svake dlake ne čineći je teškom.

6 prednosti nove NIVEA Care&Hold linije proizvoda

  • Dugotrajno učvršćivanje frizure i do 24 časa
  • Jake, regenerisane lokne
  • Umesto da isušuje kosu, čini je mekom i sjajnom
  • Nelepljiva formulacija
  • Daje prirodan volumen i lepršavost kosi
  • Obavija svaku dlaku pojedinačno štiteći je od spoljašnjih uticaja

Uvid u ponudu proizvodaMogućnost da oblikujemo našu kosu znači mogućnost promene izgleda- od elegantne punđe za poslovan susret do ležerno razbarušenih talasa za večernji izlazak. Da bi bili sigurni da će frizura trajati, koristite proizvode za oblikovanje koji mogu isušiti i otežati tvoju kosu.                                                                                          

NIVEA  Care&Hold  je nova linija proizvoda za jačanje kose, koji regenerišu i neguju pojedinačnu dlaku dok istovremeno održavaju željenu frizuru. Ovi sjajni proizvodi za negu kose uključuju: sprej koji ne otežava kosu, negujuću penu i dva gela za ispravljanje kose.      

nivea-miris

Sa prepoznatljivim NIVEA mirisom

Pored toga što pakovanje proizvoda predstavlja modernu interpretaciju klasičnog, plavog NIVEA dizajna, Care &Hold linija takođe je prilagođena posebno voljenom NIVEA mirisu koji već odavno vežemo za negu, ljubav i zaštitu.