Sprej koji ne isušuje kosu

Proizvodi za oblikovanje kose koji neguju i regenerišu lokne. Inovativna Nivea Care&Hold linija nudi dugotrajno učvršćivanje kose dok jača i neguje svaku tvoju dlaku posebno.

Regeneracija suvih i oštećenih lokni

Brine te da li često oblikovanje šteti tvojoj kosi? Nema potrebe za brigom: NIVEA neguje tvoju kosu.

Oblikovanje kose bez osećaja krivice

Uz NIVEA Care&Hold liniju više ne treba da brineš da će tvoje lokne biti oštećene. Mlečna, lagana formulacija daje kosi fleksibilnost i prirodno učvrščivanje. Lokne ostaju lepe, sjajne i prirodno lepršave.

Problem sa redovnim oblikovanjem tvoje kose

Mogućnost da oblikujemo našu kosu znači mogućnost promene izgleda- od elegantne punđe za poslovan susret do ležerno razbarušenih talasa za večernji izlazak. Da bi bili sigurni da će frizura trajati, koristite proizvode za oblikovanje koji mogu isušiti i otežati vašu kosu.       

                                                                                   

NIVEA  Care&Hold  je nova linija proizvoda za jačanje kose, koji regenerišu i neguju pojedinačnu vlas dok istovremeno održavaju željenu frizuru. Ovi sjajni proizvodi za negu kose uključuju: sprej koji ne otežava kosu, negujuću penu i dva gela za ispravljanje kose.                                   

Proizvodi za oblikovanje koji štite kosu ne čineći je teškom

Oblikovanje i nega za sve tipove kose

24h učvrščivanje za snažnu i regenerisanu kosu

Formulacija koja zaista neguje sve tipove kose

NIVEA Care&Hold linija ima specijalnu formulaciju osmišljenu da jača i regeneriše lokne. Formulacije ne samo da obezbeđuju 24h učvršćivanje koje ne isušuje kosu, već utiču i na jačanje vlakana kose iznutra i negu svake pojedinačne dlake.                                                                                                                                                  

Takođe, formulacija sa  Euceritom®, sastojkom koji je razvila NIVEA, poznatog i kao lepi vosak, daje kosi lep i snažan sjaj obavijajući svaku dlaku i štiteći je od potencijalnog oštećenja izazvanog spoljašnjim uticajima.                                                                                  

Regenerisane lokne koje su mekane na dodir

NIVEA sada nudi regeneraciju tvojoj kosi upotrebom proizvoda za oblikovanje sa formulacijom koja regeneriše unutrašnjost svake dlake ne čineći je teškom.

6 prednosti nove NIVEA Care&Hold linije proizvoda

  • Dugotrajno učvršćivanje frizure i do 24 časa
  • Jake, regenerisane lokne
  • Umesto da isušuje kosu, čini je mekom i sjajnom
  • Nelepljiva formulacija
  • Daje prirodan volumen i lepršavost kosi
  • Obavija svaku dlaku pojedinačno štiteći je od spoljašnjih uticaja

Uvid u ponudu proizvodaMogućnost da oblikujemo našu kosu znači mogućnost promene izgleda- od elegantne punđe za poslovan susret do ležerno razbarušenih talasa za večernji izlazak. Da bi bili sigurni da će frizura trajati, koristite proizvode za oblikovanje koji mogu isušiti i otežati tvoju kosu.                                                                                          

NIVEA  Care&Hold  je nova linija proizvoda za jačanje kose, koji regenerišu i neguju pojedinačnu dlaku dok istovremeno održavaju željenu frizuru. Ovi sjajni proizvodi za negu kose uključuju: sprej koji ne otežava kosu, negujuću penu i dva gela za ispravljanje kose.      

Sa prepoznatljivim NIVEA mirisom

Pored toga što pakovanje proizvoda predstavlja modernu interpretaciju klasičnog, plavog NIVEA dizajna, Care &Hold linija takođe je prilagođena posebno voljenom NIVEA mirisu koji već odavno vežemo za negu, ljubav i zaštitu.