Zbog čega je micelarna tehnologija tako efikasna?

Otkrijte magično dejstvo micelarnog šampona. NIVEA linija micelarnih šampona sadrži blagu i negujuću micelarnu formulaciju koja prikuplja čestice prljavštine i sebuma kako biste ih brže i lakše isprali sa kose.

Micelarni šampon čisti, osvežava i hidrira kosu

Neka micele rade za vas. NIVEA micelarni šampon je namenjen masnoj i osetljivoj kosi i koži glave.

Naučna pozadina micelarnih šampona

Micele čine molekuli koji imaju dva dela: hidrofilni (u prevodu, onaj koji voli vodu) i lipofilni (onaj koji voli masnoće). Zadnji, lipofilni deo privlači prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave, a zahvaljujući prednjem, hidrofilnom delu, micele se rastvaraju u vodi pa ih je moguće veoma jednostavno i temeljno isprati.

Micelarna tehnologija efikasno deluje na svim tipovima kose, kao i koži glave. Masnu kosu i kožu glave čisti temeljno, ali tako da ne uklanja previše prirodnih lipida. Micele čuvaju prirodni zaštitni sloj kože glave i održavaju pH vrednost, pa tako umiruju osetljivu kožu glave i neguju lomljivu kosu. Zahvaljujući tehnologiji koja ima izrazito blago dejstvo, svakodnevna upotreba NIVEA micelarnih šampona smanjuje rizik od pojave iritacija na osetljivoj kosi i koži glave.
tehnologija-micelarnih-šampona

Kako zapravo deluje tehnologija micelarnih šampona?

Micelarni šamponi podižu čestice prljavštine i nepoželjne masnoće sa kose i rastvaraju ih kako biste ih lakše isprali vodom. Zahvaljujući svom hidrofilnom i lipofilnom delu, surfaktanti privlače i uklanjaju prljavštinu kako bi vaša kosa i koža glave bila čista i negovana. 
micelarni-šampon-za-masnu-kosu

3 u 1 proizvod za pranje kose

Micelarni šampon efikasno čisti, ne oštećuje kožu glave, a kosu blago hidrira. Jednostavno nanesite šampon na vlažnu kosu i kožu glave dok se tuširate, umasirajte ga da biste napravili penu, a zatim temeljno isperite.

Nega kose prilagođena vašim potrebama

Novi NIVEA micelarni šamponi ne sadrže silikone i efikasno, ali nežno čiste kosu tokom svakodnevne upotrebe.

NIVEA PURE COLOR MILD Micelarni šampon za negu farbane kose

Uživate u eksperimentisanju sa bojama kose? Dodajte NIVEA Pure Color Mild micelarni šampon za negu farbane kose u vašu dnevnu rutinu nege kako biste zaštitili pigmente vaše boje kose i do 8 nedelja, bez isušivanja kože glave. Kombinujte ovaj šampon sa NIVEA 2-u-1 Pure Color micelarni balsam + maska. Koristite ga kao 1-minutni balsam ili kao 10-minutnu masku, za dugotrajnu i intenzivnu boju!

NIVEA PURE DETOX MILD Micelarni šampon za negu kose i kože glave izložene svakodnevnom stresu

Pružite vitalnost i snagu vašoj kosi i koži glave izložene svakodnevnom stresu! NIVEA® Pure Detox Mild micelarni šampon za negu kose i kože glave izložene svakodnevnom stresu dubinski hidrira i vraća kosi energiju i gipkost, uspostavljajući prirodnu ravnotežu kože glave.

NIVEA Fortifying micelarni šampon za osetljivu kosu i kožu glave

Ako imate osetljivu kosu, NIVEA Fortifying micelarni šampon je idealan za vas. Ovaj šampon nežno čisti i hidrira kosu i poboljšava njenu elastičnost. Negujuća formulacija sa micelarnim agensima za čišćenje obogaćena je mirisom lokvanja.

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave

Da li imate masnu kosu? NIVEA Purifying micelarni šampon temeljno čisti kosu i pruža dugotrajni osećaj svežine. Njegova negujuća formulacija sa micelarnim agensima za čišćenje obogaćena je ekstraktom matičnjaka. Pogodan je za svakodnevnu negu kose.

NIVEA micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave

Ako je vaša kosa beživotna, tanka, a vaša koža glave suva, onda je NIVEA Micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave pravi izbor za vas! Blaga micelarna formulacija obogaćena ekstraktom cveta lokvanja nežno čisti i hidrira kosu i kožu glave, bez isušivanja.