Gel za tuširanje sa mirisom trešnjinog cveta – prepustite se uživanju

EGZOTIČNI MIRISI CVETA JAPANSKE TREŠNJE ZA UM I TELO

Pronađite vreme za sebe između svakodnevnih obaveza. Obogatite jutarnju ili večernju rutinu tuširanja slatkim mirisom trešnjinog cveta i osetićete se kao kraljica.

Doživite magiju čuvenog trešnjinog cveta

Obavijte se predivnim mirisom svežih i egzotičnih cvetova trešnje koji će učiniti da se osetite posebno.

Negujuća formulacija sa arganovim uljem i uljanim perlama za glatku kožu

Neguje vašu kožu blagom formulacijom koja je obogaćena mirisom trešnjinog cveta i nežno čisti kožu. Aromatična i nežna pena pruža osećaj blagostanja i opuštanja koje ste zaslužili.

Osetićete se predivno uz egzotična i mirisna esencijalna ulja

Pored posla, dece, plaćanja računa i treninga, zaposlenim ženama je ponekad teško da pronađu bar trenutak za opuštanje u tišini ili uživanje u ličnim zadovoljstvima.

Sada, zahvaljujući *NIVEA kremastom gelu za tuširanje sa uljanim perlama i mirisom trešnjinog cveta* možete da pretvorite rutinu tuširanja u aromatično i penušavo opuštanje.

Dozvolite da jedinstveni miris ovog drevnog cveta obavije vaša čula i oslobodite se stresa kako biste započeli dan osveženi i spremni za nove poduhvate.

Predivna NIVEA formulacija dočaraće vam sliku japanskog drveća trešnje, roze latica koje nosi vetar. Ovaj proizvod egzotičnog, ali nežnog mirisa će vas podsetiti koliko je važno da odvojite trenutke koje ćete posvetiti samo sebi.


Duboko ukorenjen u tradiciji i kulturi

Iako se veruje da vodi poreklo sa Himalaja, drveće trešnjinog cveta se najčešće dovodi u vezu sa Japanom, gde se naziva „sakura“.

Trešnjin cvet je nacionalni cvet Japana

U Japanu raste više od 200 sorti trešnje, čiji je cvet duboko ukorenjen u tradiciju

Na drveću trešnje koje cveta ne rastu plodovi. Drveće na kome raste voće je posebna vrsta. Drvo trešnjinog cveta se često smatra simbolom oblaka i metaforom za život. Ono asocira na jak osećaj japanskog jedinstva i patriotizam i prisutno je u japanskoj umetnosti više od hiljadu godina.

Trešnjin cvet je nacionalni cvet Japana

Trešnjin cvet se često koristi u japanskoj kuhinji i tradicionalnom piću

Predivni roze ili beli cvetovi trešnje se često kisele ili stavljaju u turšiju. Od listova se pravi i čaj međutim, preporučuje se da se ovi mirisni listovi konzumiraju umereno jer u prekomernoj količini mogu biti toksični.

Trešnjin cvet je nacionalni cvet Japana

Drveće trešnjinog cveta raste širom sveta

Drveće trešnjinog cveta je poznato širom sveta zahvaljujući njihovom predivnom izgledu i još lepšem mirisu. Japan često poklanja ovo drveće drugim državama kao gest dobre volje ili u znak sećanja pa se ova drveća mogu videti od Amerike preko Turske do Australije.

Trešnjin cvet je nacionalni cvet Japana

Drevni trešnjin cvet u vašem ličnom utočištu

Nežan miris dragocenih cvetova sakure ugađa svim čulima i pruža potpuno uživanje. Možete ih iskoristiti i da biste ukrasili svoje utočište nežno rozim ili belim tonovima.

Pretvorite kupatilo u svoje lično utočište

Svakom je ponekad potrebno da pobegne od svakodnevice.  Sa mirisom trešnjinog cveta koji vas obavija tokom tuširanja, vreme je da pretvorite svoje kupatilo u lični hram za mir i opuštanje.

Probajte da preuredite kupatilo prema svom ukusu. Odaberite jednu ili dve boje koje se dopunjavaju i dekorišite prostor jednostavnim detaljima kao što su kamenčići, bambus ili grančice.

Ako vas je inspirisao miris trešnjinog cveta, zašto ne biste stavili i grančicu trešnjinog drveta u vazu iznad lavaboa? Trešnjini cvetovi se mogu naći u nijansama od bele do različitih nijansi roze, pa čak i svetlo crvene pa ćete veoma lako odabrati onu koja se uklapa u vaše kupatilo.

NIVEA gel za tuširanje sa mirisom trešnjinog cveta učiniće vašu kožu blistavom

Pružite koži negu koju zaslužuje, a sebi utočište od svakodnevnih obaveza koje vam je potrebno. Nanesite na telo NIVEA kremasti gel za tuširanje sa uljanim perlama i mirisom trešnjinog cveta i u mislima odlutajte daleko, u neke živopisne predele gde ćete zaboraviti na brige i stres.

Kako da se tuširanjem oslobodite stresa i povratite svoj mir

  1. Nasapunjajte telo, zatvorite oči i fokusirajte se na miris trešnjinog cveta koji vas obavija.
  2. Polako udahnite kroz nos da biste osetili nežni cvetni miris pa izdahnite na usta.
  3. Prepustite se uživanju u toploj vodi i peni koju ste napravili od gela i videćete kako se vaše brige raspršuju poput mehurića.